Bu akşam 1-2 Rusya Mağlubiyeti ile başlayan UEFA'nın yeni oluşumu ve milli takımı konuşmaya değmez mi?
Milli Takım Aday Kadrosu ideal'e yakındı bence.
Beşiktaş harici çok fazla diğer süper lig takımlarını takip etmesem de yurt dışında oynayan futbolcuları takip etmeye çalışıyorum.
Sinan Bolat Belçika liginde iyi bir başlangıç yapıtığını dinlemiştim.
Akhisarspor kalecisi Fatih Öztürk de iyi bir sezon geçirdi. Türkiye kupası ve Süper Kupa kazandı sonuçta.
İlerleyen yıllar için Berke Özer ve Utku Yuvakuran'dan umudum var ama ilk 11'de süreklilik kazanacakları takımda olmaları lazım.
Sağ bek Gökhan Gönül yedek Mehmet Zeki Çelik en kötü ihtimal Kaan Ayhan bu pozisyona kaydırılır ama Şener'in yeri yok Gökhanın ölüsü ondan iyi oynar.
Sol bek Caner Erkin yedek olaram Ömer Bayram ve Gelecek vaat eden Özgür Çek, Yusuf Acer, Umut Meraş Tereddütle alacağım isim Batuhan İşçiler ama Hasan Ali asla.
Defans ortası: Çağlar Söyüncü Banko Serdar Aziz, Kaan Ayhan, Ertuğrul Ersoy, Ömer Toprak, Ahmet Çalık, Semih Kaya en kötü ihtimal Atınç Nukan Mert Müldür de umut vaat eden gençlerden.
Defansif ortasaha Okay Yokuşlu gerekirse Kaan Ayhan belki tekrar bursaspor günlerine dönerse Ozan Tufan
Ortasaha Oğuzhan Özyakup, Yusuf Yazıcı, Emre Akbaba İrfan Can Kahveci
Sol Kanat Hakan Çalhanoğlu yedek Kenan Karaman
Sağ Kanat Cengiz Ünder Yedek Emre Mor veya Gökhan Töre Belki Serdar Gürler
Ofansif Ortasaha Abdulkadir Ömür, Yunus Mallı
Forvet Cenk Tosun, Enes Ünal
Eklerde son çağırılan aday kadro ve 1 2 yıl önceki kafamdaki 11