Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105017 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gese ile Modeste hikayesi nedir?

İnisiyatif TFF de diyorlar. Bu durumda TFF kıyak geçebilir.

Paraları yetmezdi zaten ama hukuken de mümkün değilmiş.. FIFA futbolcuyu haklı bulmuş bonservisi elindeymiş ama TFF'nin kurallarına göre transfer süresi bitince bonservisi elinde olsa bile transfer olamıyormuş.

Çevrimdışı underworld

Vay be Issah abass ı 2 milyona Mainz almış,

Çevrimdışı underworld

Tff  önümüzdeki yıllarda yabancı sayısının düşürme çalışması varmış.
Via Erol Bedir

Çevrimdışı cursedofdragon

Tff  önümüzdeki yıllarda yabancı sayısının düşürme çalışması varmış.
Via Erol Bedir

işte bu artık daha çok pektemek,tarık çamdal,hasan ali görücez!

Çevrimdışı Orhan_

Milil takım yine çok klas oynuyor.

hakan sen ne işe yararsın Tanrı aşkına.

oğuzhanda ortalara başlamış onuda bozduk.

Çevrimdışı Orhan_

Kaan Ayhan, Şener, Hasan Ali, Mehmet Topal... Milli takımın masrafları.

bi şey olmaz bu milli takımdan.

Çevrimdışı underworld

Luce nin maaşını tl olarak verelim

Çevrimdışı EMİR EMRE

ilk maçtan kafayi koparmalari iyi oldu sonra bu rezil oyunla vay efendim a grubuna cikacaz sampiyonaya katilacaz falan derlerdi. hatta keske rusya yarisini kacirmasa da 5 atsaydi. boyle ruhsuz rezil bir oyun inanilmaz resmen mesaiyi bitirmeye calisan memur surusu... Oguzhan parladi gerisinden bi sey olmaz hasanaliyle devam lucescu agam. avrupa gormus adamlarin hali baska cengiz caglar hakan fena degildi de cenk bu sene 5. resmi macini da bos gecti. sirf cenk atsin da morallensin bir de oguzhan kendini bulsun diye izledim acikcasi zaten hic umidim yoktu.. pazartesi isvec de sov yapar bu takima forsberg sov
[ Son Düzenleme: 07 Eylül 2018, 23:57:39 EMİR EMRE ]

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı o2bucak

Bu akşam 1-2 Rusya Mağlubiyeti ile başlayan UEFA'nın yeni oluşumu ve milli takımı konuşmaya değmez mi?

Milli Takım Aday Kadrosu ideal'e yakındı bence.

Beşiktaş harici çok fazla diğer süper lig takımlarını takip etmesem de yurt dışında oynayan futbolcuları takip etmeye çalışıyorum.

Sinan Bolat Belçika liginde iyi bir başlangıç yapıtığını dinlemiştim.
Akhisarspor kalecisi Fatih Öztürk de iyi bir sezon geçirdi. Türkiye kupası ve Süper Kupa kazandı sonuçta.
İlerleyen yıllar için Berke Özer ve Utku Yuvakuran'dan umudum var ama ilk 11'de süreklilik kazanacakları takımda olmaları lazım.

Sağ bek Gökhan Gönül yedek Mehmet Zeki Çelik en kötü ihtimal Kaan Ayhan bu pozisyona kaydırılır ama Şener'in yeri yok Gökhanın ölüsü ondan iyi oynar.
Sol bek Caner Erkin yedek olaram Ömer Bayram  ve Gelecek vaat eden Özgür Çek, Yusuf Acer, Umut Meraş Tereddütle alacağım isim  Batuhan İşçiler ama Hasan Ali asla.

Defans ortası: Çağlar Söyüncü Banko Serdar Aziz,  Kaan Ayhan, Ertuğrul Ersoy, Ömer Toprak, Ahmet Çalık, Semih Kaya en kötü ihtimal Atınç Nukan  Mert Müldür de umut vaat eden gençlerden.

Defansif ortasaha Okay Yokuşlu gerekirse Kaan Ayhan belki tekrar bursaspor günlerine dönerse Ozan Tufan

Ortasaha Oğuzhan Özyakup, Yusuf Yazıcı, Emre Akbaba İrfan Can Kahveci

Sol Kanat  Hakan Çalhanoğlu yedek Kenan Karaman

Sağ Kanat Cengiz Ünder Yedek Emre Mor veya Gökhan Töre Belki Serdar Gürler

Ofansif Ortasaha Abdulkadir Ömür, Yunus Mallı

Forvet Cenk Tosun, Enes Ünal

Eklerde son çağırılan aday kadro ve 1 2 yıl önceki kafamdaki 11 :)

Çevrimdışı EMİR EMRE

çok değerli bir analiz fakat futbolun ve hatta birçok seyin iyi yönetilmedigi bir ülkede futbol hakkinda kafa yormak boşa kurek cekmek gibi bir seydir.

Çevrimdışı underworld

📢Kaya Çilingiroğlu: "Federasyon Galatasaraya ayrıcalık yapmıştır. Şenol Güneşi bu konuda eleştirdim, demek ki haklıymış." (Trt Spor)

Çevrimdışı mylife1903

📢Kaya Çilingiroğlu: "Federasyon Galatasaraya ayrıcalık yapmıştır. Şenol Güneşi bu konuda eleştirdim, demek ki haklıymış." (Trt Spor)

Hangi seneydi hatirlamiyom bu mac fikisturunu yapan gsli bi ergendi

Su olay tesaduf mu simdi
Bakmak lazim biz nasil oynadik once ve sonra

Hangi seneydi hatirlamiyom bu mac fikisturunu yapan gsli bi ergendi

Su olay tesaduf mu simdi
Bakmak lazim biz nasil oynadik once ve sonra

biz CL'de iken cumartesi gününe derbi denk geliyordu.

Adamlar 5 maç hepside içerde hepside cuma günü 3 gün dinlensinler rotasyon yapsınlar bol bol

Çevrimdışı WOTGATE

biz CL'de iken cumartesi gününe derbi denk geliyordu.

Adamlar 5 maç hepside içerde hepside cuma günü 3 gün dinlensinler rotasyon yapsınlar bol bol

Abş yapsınlar bırakın Avrupa’da ilerlesin bize ne ligde rotasyon yapsın da puan kaybı olsun

Abş yapsınlar bırakın Avrupa’da ilerlesin bize ne ligde rotasyon yapsın da puan kaybı olsun

katılmıyorum.

gs'ye ek tranfer isteyen kim bakın ?

imzaya bakın ?

Etiketler: