Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105045 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı WOTGATE

Helal olsun :) Son zamanlarda gördüğüm en etkili totem.. Ara ara yapın bunu mutlaka ihtiyacımız var

Bağcılarda oturunca devamlı karşıya gidemiyorum ama kritik haftalarda yapacağım inşallah

Çevrimdışı Karabay

Bağcılarda oturunca devamlı karşıya gidemiyorum ama kritik haftalarda yapacağım inşallah
Aciliyetine binaen üsküdara taşının lütfen. Paradan puldan kısmayın. Söz konusu Beşiktaş.

Çevrimdışı WOTGATE

Aciliyetine binaen üsküdara taşının lütfen. Paradan puldan kısmayın. Söz konusu Beşiktaş.

İşim burada malesef

Çevrimdışı KAP

Geçen haftaki bizim Antalya maçında dışarıda mıydın peki ...
hala haber bekliyorum senden
yazık bir şey gelmiyor elden

Çevrimdışı WOTGATE

Geçen haftaki bizim Antalya maçında dışarıda mıydın peki ...

:/

Çevrimdışı worns

Bu hafta bütün rakipleri izlemeye niyetliyim. :) Dün Gs ve Fb oldukça kötü maçlar ise bölüm bölüm zevkliydi.

Bakalım Başakşehir Erzurum deplasmanında ne yapacak. Ne olursa olsun ligin en dikkate alınası takımı onlar halen.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu hafta bütün rakipleri izlemeye niyetliyim. :) Dün Gs ve Fb oldukça kötü maçlar ise bölüm bölüm zevkliydi.

Bakalım Başakşehir Erzurum deplasmanında ne yapacak. Ne olursa olsun ligin en dikkate alınası takımı onlar halen.

başak alır.

Çevrimdışı mrred

Erzurum çok iyi başladı oyun planları bizim maçtakine benziyor
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Başak oyununu kabul ettirdi gol atar birazdan
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı EMİR EMRE

Oğuzhanin Bursaya attigi golun aynisini atti Basaksehir. Hani su meshur tiki takalar sonrasi 90 da gelen deplasman golu. Cok iyi goldu. is futbola kalirsa bu sene de en buyuk rakip basak olur.

Çevrimdışı WOTGATE

Erzurum kendi bilir kaybederse bi anda noluyoruz derken düşerler

Çevrimdışı mrred

Oğuzhanin Bursaya attigi golun aynisini atti Basaksehir. Hani su meshur tiki takalar sonrasi 90 da gelen deplasman golu. Cok iyi goldu. is futbola kalirsa bu sene de en buyuk rakip basak olur.
Evet çok benziyordu
The great gig in the sky

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bu yusuf yazıcıyı seneye alabilir miyiz acaba
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

Başak ilk müdahalelerde gecikmeye başladı topu kazanma süreleri uzamaya başladı
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Erzurum golü yedikten sonra karakter koymaya başladı ikinci yarı bu şekilde devam ederlerse gol atarlar
The great gig in the sky

Erzurum golü yedikten sonra karakter koymaya başladı ikinci yarı bu şekilde devam ederlerse gol atarlar

ilk yarıyı izliyemedim işim vardı nasıl geçti ilk yarı ?

2.ci yarıyı izlicem :D

Çevrimdışı worns

Başakşehir skoru korumaya yönelik oldukça can sıkıcı bir görüntü ortaya koydu golü attıktan sonra. Anadolu takımlarına karşı oynadıkları bir çok maçı böyle geçiriyorlar zaten. Bu tür maçlarda son bölümlerde gol yiyip puan kaybettikleri de çok olurdu.

Erzurum mücadele ediyor falan ama ligde kalacak kadro kuramamışlar. Daha çok iyi bir 1.lig takımı gibiler. Forvetleri Munsy, sol bek Leo, Lokman, Egemen, Sehic, Scuk falan bunlar 1.lig için iyi oyuncular ancak süper ligde biraz zor tutunurlar gibi.

Çevrimdışı Mehmet57

Diagne iyi santrofor. Alsaydik “neden” demezdim. Hava toplari, top kontrolu, bitiricilik, fizik guc. Hepsi var.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Diagne iyi santrofor. Alsaydik “neden” demezdim. Hava toplari, top kontrolu, bitiricilik, fizik guc. Hepsi var.

o Diagneyi su oyunu oynayan takima koy Eneramodan oteye gitmez

Çevrimdışı mylife1903

Yeni kuveke olacak gibi o cocuk o boya ragmen topla alisverisi iyi baya baya yetenekli oyuncu

Çevrimiçi mellfred

başağın attığı gol yıllardır yolunu gözlediğimizdi.
hepimiz kıskanmışızdır
şu milli ara dinlenmek silkinmek için bir fırsat olsun

Çevrimdışı worns

hepimiz kıskanmışızdır

Bana Bursa deplasmanında 90'da Ozi'nin attığı golü anımsattı. Yazdıktan sonra farkettim üstte de aynı şeyden bahsedilmiş.

Biz ise epeydir yay üzerinde paslaşmalar bir tarafa dursun o bölgeye top bile atmıyoruz.

hepimiz kıskanmışızdır

bu adullah avcı bizim o pas oyunundan sonra böyle oldu bizim oyun stratejimizi bire bir kopyaladı.

Biz bozulduk bu sefer onlar iyi oldu .

Fakat cengiz ünder ve emre belezoglundan sonra ve takımlarının yaşlanmasından dolayı onlarda istenilen seviyelerde değiller artık.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Gese ile Modeste hikayesi nedir?

İnisiyatif TFF de diyorlar. Bu durumda TFF kıyak geçebilir.

Etiketler: