Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105243 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Erdem Ayaz

Gs love dan vazgeçmiş
Taraflar anlaşma sağlayamadı
A spor

Korktuğum başıma geldi

Çevrimdışı cursedofdragon

Yeni transferlerine lisans çıkaramayan Karabükspor'da Aymen Souda ve Sissoko'nun insanı hüzünlendiren fotoğrafı.

niye attın bunu yav bende hüzünlendim şimdi. :uyucam:

Çevrimdışı EMİR EMRE

:D

yuruyerek kadraja girip pazusunu gostermemis. bu seferki tanitim dunya capinda olmamis :D

Çevrimdışı WOTGATE

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kim için ?

Basta Alikoc spor, Eskişehirspor ve 2-3 takımın evrakları yetişmemiş sanırım ek süreyi ondan verdiler.

Çevrimiçi mellfred

forvetsiz cincona love’ı vermememiz Burak Yılmaz şeyini almamamız çok da güzel oldu
şimdi şucudur bucudur demeksizin takımın tamamına sahip çıkma zamanıdır (O türk pesosu hariç)
bakarsınız lavdan da katkı alırız
Vira bismillah

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Gs iyi darbe yedi hem yönetim açısında hem taraftarın güveni açısından ultraslan başlamış yönetime sallamaya haklılar adamlar 1-2 forvet alıcaz dedi son güne bıraktılar
bize geldiler bizde 1-2 milyon fiyat çektik love için alamadılar kaldılar bu kadar itibarsızlık olur  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı WOTGATE

Kayseri puan alırsa fb stadı yakar bugün

Çevrimdışı EMİR EMRE

Hadi kayseri.

yine boyle bir gun Ganali forvetleri 2 dakikada 3-3 yaptiydi Kadikoyde :D

yine boyle bir gun Ganali forvetleri 2 dakikada 3-3 yaptiydi Kadikoyde :D

yine yapabilir :D  :evillol:

Çevrimdışı atalay

İlk hatada plansız uzun şişirmesini istersen o personel ile oynamanın da o paraları vermenin de bir espirisi kalmaz.

Çevrimiçi levitate

uy aha

edit : ts allah korusun gol yerse silin bu mesajı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı underworld

Altınordu Başkanı ne boş bir adam.

Altınordu Başkanı ne boş bir adam.

2 oyuncu sattı orası burası oynamaya başlamış.

Çevrimdışı WOTGATE

Beyler size ilginç bi anekdot ben hatunla be zaman üsküdar sahilde gezmeye çıksam şampiyonluk yarışındaki rakip puan kaybediyor bugün ikisininden biri belki ikisi de ama en çok da umarım Gs takılacaktır

Çevrimdışı mylife1903

Beyler size ilginç bi anekdot ben hatunla be zaman üsküdar sahilde gezmeye çıksam şampiyonluk yarışındaki rakip puan kaybediyor bugün ikisininden biri belki ikisi de ama en çok da umarım Gs takılacaktır
Uzun gezin ya oturup cay icin kek yiyin ikisi birden gocsun

Çevrimdışı worns

Kayseri Sumudica-Ertuğrul Sağlam değişikliğiyle gördüğüm en anlamsız kenar değişikliklerinden birini yapmış.

Sumudica gayet coşkulu oyun oynatıyordu, zor takım olmuşlardı. Kadroları gayet iyi olmasına karşın son derece uyuz bir takıma dönüşmüşler.

Çevrimdışı mrred

Mensah iyi oyuncu dikkat ederek izleyelim
The great gig in the sky

Çevrimdışı mylife1903

Su fbnin golu biz atsak var falan hikaye iptal ederler
Tiyatro yeminle

Haruna helal olsun iyi baslado volkandan sonra bir insan evladi oynayacakti o kalede bu harun oldu iyi oldu biz de izliyoz maclari sonucta seyir zevkimiz var

Bizim tolganin ayakla atamadigi yere eliyle atiyo cocuk topu

Çevrimdışı mrred

Fenerin ortasahası çok yumuşak ve tempoları düşük fener deplasmanda maç falan kazanamaz
[ Son Düzenleme: 01 Eylül 2018, 20:00:27 mrred ]
The great gig in the sky

Etiketler: