Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105402 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Biz Turkiye Ligi'nde sampiyon olup gule oynaya gruptan ciktik diye aynisi GS icin olacak diye bir sey yok. Biz bilegimizin hakkiyla, cok ust duzey oyunla o basariyi yakaladik. Gecen sene en iyi kadro da bizdeydi Cenk ve Talisca'yla o mevkilerde. Ayrica gecen sene GS MHK eliyle sampiyon yapildi bunu ezberleyin artik. Lig maclarindaki oyun ortada, 2. lig seviyesinde bir takima 6 gol atinca mi gozunuzde buyuttunuz bu MHK cocugu maklubecileri? Kimle cikacaklar gruptan forvette Eren, defansta Serdar Aziz'le mi? Madara olup donecekler. O Adana kirosunun tripleri ancak Turkiye sinirlari icinde gecer, Avrupa'da hakemler ittirecek mi ki GS bir sey yapabilsin?

Çevrimdışı goktasoktay

Ben c c c c diye sinerji yaparken, burada d d d diyenler varmış. Hep onların yüzünden

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Culpable

GS'nin rahat cikabilecegi bir grup yok. Orasi Turkiye Ligi mi? Sonuncu olup donecekler.
rakip takim hakkinda cok kotumser bakiyorsunuz

kedicikler bu gruptan cikar
tr liginde ilk yari kaybedecekleri maximum puan 6
lig bitiminde  iki renkli  ilk sirayi alir ve bizimle arasinda en az 10 puanda  fark olur

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

gs çok iyi kura çekti ancak  takımlar arası güç dengesinin az olması sıkıntı. yani sonuçta schalke gelip burada gs yi yenebilecek güçte.

ama kadro kalitesi, tecrübe, fatih terim vs gibi etkenlerden dolayı gs gruptan çıkacaktır.

Çevrimdışı EMİR EMRE

bu senin istediğin :D

Barça,Napoli,Liverpool,gs

nasıl iyi mi :D

bu da benim istediğim :D

Bayern,Tottenham,Monaco,gs

adamlara resmen en balik kurayi cektirdik :D

Çevrimdışı Ömer Kaan

lig bitiminde  iki renkli  ilk sirayi alir ve bizimle arasinda en az 10 puanda  fark olur
Bir yarıda 45+ puanı lig tarihinde kaç takım toplamış ki?

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Abu$ cincon sende konuyu biliyorsun bir zahmet evladim..

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Abu$ cincon sende konuyu biliyorsun bir zahmet evladim..
fernandes reisi unutma abi  :)

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Culpable

Bir yarıda 45+ puanı lig tarihinde kaç takım toplamış ki?
bana sormana gerek yok Besiktas taraftari isen  hafizanda yer etmis olmasi lazim
ilk yarida sadece 6 puan kaybederek sampiyon olan kimdi ?

Yahu guldurmeyin insani. Bizde Pepe, Talisca, Cenk, Medel, Adriano, Quaresma, Babel gibi ust duzey, uluslararasi duzeyde adamlar vardi da ciktik. Ayrica dedigim gibi gecen sene sampiyon yapildiklarini atliyorsunuz. Yok Schalke'nin GS'yi yenecek gucu varmis, yok ilk yarida GS 6 puan kaybedermis.

Ha, hakemler gene gecen seneki gibi devam eder GS yine sampiyon olabilir orasi baska, ama bu kadro gucunden futbol kalitesinden degil tipik sikecilikten. Gecen sene sikenin krali yapildi bu ligde. 101. yildan beter dograndik.

Hala iddia eden varsa GS'nin bu gruptan cikacagini bahse girmeye hazirim. GS gruptan cikacakmis, GS once birilerinin bir tarafindan ciksin Turkiye Ligi'nde sampiyonluklar icin ac kopekler gibi siyaset kapilarinda yalanma isinden ciksin sonra belki herhangi bir gruptan cikabilirler.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

daha fazla puan kaybederler kesinlikle. ama şu an ligin favorisi onlar doğruya doğru.

bana sormana gerek yok Besiktas taraftari isen  hafizanda yer etmis olmasi lazim

2. lig seviyesinde, amator takimdan beter defans yapan Alanya'ya 6 gol atinca mi boyle oldu GS? Mudahalenin olmadigi bir ligde GS'nin sampiyonluk sansi yoktu gecen sene bunu unutmayin. Muslera'nin verilmeyen cok cok net 2 kirmizi karti var. Serdar Aziz'in yaptirdigi verilmeyen 5 penalti var gecen sene. Onlari gectim, o son Alanya macinda sikenin Allah'i yapildi. Bunlari unutmadik. GS bir ur, bir pisliktir. Insallah bir gun FETO - GS iliskisi irdelenecek o sampiyonluklari da ellerinden alinacak.

Çevrimdışı Culpable

daha fazla puan kaybederler kesinlikle. ama şu an ligin favorisi onlar doğruya doğru.
iki renklinin kadrosunda takim kotu oynasada bireysel olarak mac kazandiricak oyuncu var
tolgay in attigi iki gol arasinda insanlar 50 kere  dunya turu yapiyor

Çevrimdışı mylife1903

101. Yilda biz topladik galiba 45 puan

Çevrimdışı Culpable

101. Yilda biz topladik galiba 45 puan
ilk devrede 3 beraberlik
ikinci devrede 4 beraberlik ile namaglup sampiyon olduk

Çevrimdışı mylife1903

ilk devrede 3 beraberlik
ikinci devrede 4 beraberlik ile namaglup sampiyon olduk
Takim sayisi azdi abi tabelaya bakmak
Lazim

Çevrimdışı Culpable

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bu yorum şaka mı yoksa ciddi misin?
Eğer şakaysa hiç komik değil

Bu deplasman oyunu ve fark yaratacak adamları yokken alacakları tek sey Schalke ve Lokomotif beraberlikleri. Bak beraberlik diyorum oda en iyi ihtimal.

11 golü ofsayttan atmaya benzemez CL.

Porto eski gücünde değil diyorlardı gitsinler Dragaoda yensinler o zaman tebrik etmesinide biliriz ama olmayacak öyle bisey.

Çevrimdışı mylife1903

Bu deplasman oyunu ve fark yaratacak adamları yokken alacakları tek sey Schalke ve Lokomotif beraberlikleri. Bak beraberlik diyorum oda en iyi ihtimal.

Porto eski gücünde değil diyorlardı gitsinler Dragaoda yensinler o zaman tebrik etmesinide biliriz ama olmayacak öyle bisey.
Dunya uzerinde en tedirgin oldugum sitat diragao
Boyle 3-4 yesek de mac hemen bitse havasi var o sitatta gecen sezon direkt sifir yazmistim o maca

Ordan bayern real falan cikmaz ortalama bir porto karaisinda 4-5 atarlar gsye
Salke kendi evinde yener 3-0
Loko 2-0 3-1 falan alir
Kendi evinde en cok 2 beraberlok alir loko macini kafamda oynayamiyorum ama belli degil o mac

Çevrimdışı cursedofdragon

Porto evinde tokarlar gs'yi deplasmanda toki arenada berabere biter 1 puan alır gs.
Schalke evinde tokarlar gs'yi deplasmanda toki arenada berabere biter 1 puan alır gs.
Loko evinde tokar gs'yi deplasmanda toki arenada gs kazanır 3 puan alır.

5 puanla totosuna baka baka ülkeye geri döner :D

Çevrimdışı mylife1903

Porto evinde tokarlar gs'yi deplasmanda toki arenada berabere biter 1 puan alır gs.
Schalke evinde tokarlar gs'yi deplasmanda toki arenada berabere biter 1 puan alır gs.
Loko evinde tokar gs'yi deplasmanda toki arenada gs kazanır 3 puan alır.

5 puanla totosuna baka baka ülkeye geri döner :D
Senin notun bol bugun 5 puan demek 2 beraberlok bi galibiyet
Ben 4 kez yenilirler
2-4 puan gibi alirlar diye dusunuyom

Çevrimdışı cursedofdragon

Senin notun bol bugun 5 puan demek 2 beraberlok bi galibiyet
Ben 4 kez yenilirler
2-4 puan gibi alirlar diye dusunuyom

bol keseden verdim abi zaten :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bol keseden verdim abi zaten :D

Lokomotif'i küçümseme Gülhan. Burda bile çakarlar gs ye 🤣