Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105673 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı Ömer Kaan

Gs avrupa dönüşlerinde çok puan kaybeder.

Çevrimdışı mrred

Yalnız GS ortasahasını gegenpress e uygun oyuncular almaya başladı . Emre Akbaba şimdi de N'diaye. Bunun çözümü topla hızlı çıkmayı beceren bir oyun . Dönüp dolaşıp iş hızlı pas oyununa geliyor. Hızlı pas oyununu oturtmamız gerek
The great gig in the sky

Çevrimdışı BJKTÜRK23

Yalnız GS ortasahasını gegenpress e uygun oyuncular almaya başladı . Emre Akbaba şimdi de N'diaye. Bunun çözümü topla hızlı çıkmayı beceren bir oyun . Dönüp dolaşıp iş hızlı pas oyununa geliyor. Hızlı pas oyununu oturtmamız gerek

ffp yi sallamayarak iyi yapıyorlar kuru bahane edip 1 sene yırtar bunlar 3 nokta transferle biz de yarışacak seviyeye geliriz yoksa arkalarından izleriz bu sene kedicikleri...
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı mrred

Fatih Terimin futbol anlayışı Gegenpress. Fakat gegenpress için çok dinamik bir takım yaratmak zorunda yaş ortalamasını bu sene baya düşürdüler.  Türkiyede bu tatktik iş yapar ama avrupada fena dayak yerler. Bizim oyun sistememiz tika taka olcaksa bizde buna uygun transferler yapmalıyız. Umarım bir transfer aklımız vardır
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

ffp yi sallamayarak iyi yapıyorlar kuru bahane edip 1 sene yırtar bunlar 3 nokta transferle biz de yarışacak seviyeye geliriz yoksa arkalarından izleriz bu sene kedicikleri...
Onlar transferleri bir kurgu bir oyun planı dahilinde yapıyorlar. Bizde öyle bir şey var mı şüphelerim var.
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Abdullah Avcı da bu oyun taktiğini özellikle ilk yıllarında çok kullandı ama o daha çok topa sahip olma oyununa evrilmeye başladı. Bu bakımdan teknik olarak Başak ve Gs'nin arasındaki maçları izlemek keyifli olacak. Yarışta bu iki takımı önde görüyorum. Üzgünüm umarım haksız çıkarım.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ya başkan yorulduğu için mi 10 milyon Euro harcamıyor sanıyorsun? Parayı verir, alır.

Ama bu sene FFP'nin son senesi. Gözetimdeyiz. Bu sene 10 milyon harcarsan ve sene sonunda denk bütçe veremzsen, FFP'den çakarsın. Seneye 50 alayım derken, bir daha FFP'ye girersen ne yapacaksın?

Cidden anlamıyorum, sanki transfer yapmak çok zor bir şey ve bu adamlar kabızlıklarından yapamıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
An itibari ile GS Ndiayeyi de almış

Adamlar hala deli gibi ttransfer yapıyor ve kılıfına da uyduruyorlar , alemin enayisi bizmiyiz onu anlamadım bizde uyduralim bi zahmet şu işi kılıfına
           Gomis   

Akbaba

Ndiaye - Fernando

Kimse kusura bakmasın renkli sevicisi falanda demesin taş gibi orta saha ve forvet hatti kurdu adamlar

Ayew fena patladı bu arada ama Slimanı iş yapacak gibi biz transfer yapamadığımız için rakiplerin transferlerini konuşur hale geldik

Sıkıntı büyük..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Fatih Terimin futbol anlayışı Gegenpress. Fakat gegenpress için çok dinamik bir takım yaratmak zorunda yaş ortalamasını bu sene baya düşürdüler.  Türkiyede bu tatktik iş yapar ama avrupada fena dayak yerler. Bizim oyun sistememiz tika taka olcaksa bizde buna uygun transferler yapmalıyız. Umarım bir transfer aklımız vardır

O hanzonun oyun anlayisi falan yok. Milli Takimda'da gorduk, Italya'da da. Gecen sene GS'nin sampiyon yapildigini da herkes biliyor artik. Avrupa'da en iyi ihtimalle 3-4 puan arasinda, muhtemelen 0 puanla sonuncu olup donecekler lige goreceksiniz.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Abdullah Avcı da bu oyun taktiğini özellikle ilk yıllarında çok kullandı ama o daha çok topa sahip olma oyununa evrilmeye başladı. Bu bakımdan teknik olarak Başak ve Gs'nin arasındaki maçları izlemek keyifli olacak. Yarışta bu iki takımı önde görüyorum. Üzgünüm umarım haksız çıkarım.
Gs'de ben geçen seneki coşkuyu göremiyorum.. Ama Ndiaye transferi kesinlikle fark yaratacak.. Bizim de 10 numara işini halledip yarışa ortak olmamız lazım. Forvet ve sağ bekten umudu kestim.

Çevrimdışı mrred

Tek umudum gegenpress taktiğini uygulayan takımlarda çok fazla sakatlık yaşanıyor olması. Zira bu taktik sebebiyle oyuncular olağanüstü yoruluyorlar buda sakatlıklara davetiye çıkarıyor.
The great gig in the sky

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Adamlar hala deli gibi ttransfer yapıyor ve kılıfına da uyduruyorlar , alemin enayisi bizmiyiz onu anlamadım bizde uyduralim bi zahmet şu işi kılıfına
           Gomis   

Akbaba

Ndiaye - Fernando

Kimse kusura bakmasın renkli sevicisi falanda demesin taş gibi orta saha ve forvet hatti kurdu adamlar

Ayew fena patladı bu arada ama Slimanı iş yapacak gibi biz transfer yapamadığımız için rakiplerin transferlerini konuşur hale geldik

Sıkıntı büyük..

Onyekuru'yu da ekle bu düzene. Rodrigez gidecek mi kalacak mı bilmiyorum ama onu da koysan zaten manzaranın verdiği mesaj;

Gs çok rahat alır bu sene de.
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Osvaldonun Saçı

Gomis   

Akbaba

Ndiaye - Fernando

Sıkıntı büyük..
Dostum boşuna yazıyorsun ben epeydir bıraktım ffp ve rakiplerin transfer yaparken bizim boynu bükük bekleyişimiz hakkında yazmayı, sana da tavsiye ederim.. Hiç sinirini bozma tartışarak..

Çevrimdışı mrred

Gs'de ben geçen seneki coşkuyu göremiyorum.. Ama Ndiaye transferi kesinlikle fark yaratacak.. Bizim de 10 numara işini halledip yarışa ortak olmamız lazım. Forvet ve sağ bekten umudu kestim.
N diaye çok dinamik bir oyuncu. Umarım sakatlanır çok ayıp bir şey bu söylediğim sonuçta rakip de olsa böyle bir dilekte bulunmamak gerek ama F.T oyun taktiğinde çok önemli bir yeri olacak. Adam bir kumar oynuyor türkiye ligini bugüne kadar hep o şekilde kazandılar. Press ve rakibi top kaybına zorlayarak bunun panzehiri için guardiola ne yapıyor ona bakmak gerek. Biz bu kaleci ve defans hattıyla o press oyunlarını zor kırarız.
The great gig in the sky

Talisca bu hafta da 2 tane sallamış..

Çevrimdışı mellfred

Gs her yıl pırpır zencileri nerden buluyor ya! Bruma gary şimdi de onuekuru mudur nedir

Çevrimdışı cursedofdragon

gs'yi bu oyunla mı bizden önde görüyorsun ?

Evinde bile dökülüyor ?

Çevrimdışı Egos

gs'yi bu oyunla mı bizden önde görüyorsun ?

Evinde bile dökülüyor ?

bütün takımlar aynı hızla dökülüyordu, birinciliği siyah-beyaz'a verdiler.

dün oynadığımız maçın ilk yarısı sona erdiğinde erzurum bile bizden öndeydi.

Çevrimdışı cursedofdragon

haftay alanya için ne dicek bakalım.

Çevrimiçi underworld

Yuh Gulianoyu Araplara 10.5 milyon € çakmışlar

Yok mu bizden istedikleri futbolcu bu Araplarin ?

Ne verelim abimize ? Kaleci , Forvet, orta saha hatta yıldız kanat oyuncusu her turlu oyuncumuz mevcut :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Yuh Gulianoyu Araplara 10.5 milyon € çakmışlar

Yok mu bizden istedikleri futbolcu bu Araplarin ?

Ne verelim abimize ? Kaleci , Forvet, orta saha hatta yıldız kanat oyuncusu her turlu oyuncumuz mevcut :bandit:
Aklima su sahne geldi
Gel gel 1teleye bile topcu var bizde

Etiketler: