Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105746 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Adamlar yazinin altina KOC yazmis oha
Koc bu alemlerde kaliteli organiza cete demek degilmiydi

Kadroya bah efsane uclu vermisler fbye

Ali pala, yasar ugurlu, umut meler
Bunucunu takip etmek lazim
Yasar ogurlu ikimsezon once kupa maclarinda pisirilip salinda meker,e bir,ikte gecen sezon baya baya mac alip anamizi aglattilar.

Neyse taraftar hakemlere karismasin hepsi pirlanta gibi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ya ozetlerde tekrari yakin cekim gosterilmediginden anlayamamistim. FB'nin 2. golunde de net faul var. FB'li oyuncu net Bursali'nin ayagina vuruyor topa temas etmeden. Hakemin gozunun onunde bu. Maalesef ilk hafta emareleri iyi degil su ana kadar. Ilk uc dort mactan sonra bu isin rengi belli olur, gecen sene GS'nin sampiyon yapilmak istendigini lig baslamadan soylemistim. Oyunu bozar miyiz, ne kadar direnir takim diye izledim. Bu sene transfersiz baslar ya da sacma sapan 1-2 transferle baslar, ilk 3-4 haftadan celmeleri yiyip rakiplerimiz itilirse gecen senenin tekrari olacagi belli olur. O durumda da lig mig izlemem, kendileri calsin kendileri oynasinlar.

Maalesef sanirim transferdeki sessizligin, baskanin durduk yere gerilmesinin sebebi de bu. Sanirim bu sefer bastan acik acik bir seyler bildirildi. Havaya para savurmus olmamak icin oyuncu moyuncu almiyoruz bir yandan da hedef UEFA diyerek taraftarin gazi aliniyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ya ozetlerde tekrari yakin cekim gosterilmediginden anlayamamistim. FB'nin 2. golunde de net faul var. FB'li oyuncu net Bursali'nin ayagina vuruyor topa temas etmeden. Hakemin gozunun onunde bu. Maalesef ilk hafta emareleri iyi degil su ana kadar. Ilk uc dort mactan sonra bu isin rengi belli olur, gecen sene GS'nin sampiyon yapilmak istendigini lig baslamadan soylemistim. Oyunu bozar miyiz, ne kadar direnir takim diye izledim. Bu sene transfersiz baslar ya da sacma sapan 1-2 transferle baslar, ilk 3-4 haftadan celmeleri yiyip rakiplerimiz itilirse gecen senenin tekrari olacagi belli olur. O durumda da lig mig izlemem, kendileri calsin kendileri oynasinlar.

Maalesef sanirim transferdeki sessizligin, baskanin durduk yere gerilmesinin sebebi de bu. Sanirim bu sefer bastan acik acik bir seyler bildirildi. Havaya para savurmus olmamak icin oyuncu moyuncu almiyoruz bir yandan da hedef UEFA diyerek taraftarin gazi aliniyor.
Ozette daha neler yok neler
Bursali topu kapiyor cezasahasina girecej tak faul uyduruyir hakemsi fbli kendini birakinca
Adamlarin penaltisi penalti degil golleri faul bursanin verilmeyen penaltisi falan
Bunlar var sahitliginde yapiliyor
Yapanin yanina kar kaliyor hep bunlar

Simdi biz secim surecine girdik daha transferler bitmedi pislig basladi
Cozum nedir, guclu yonetimdir cozum.
Futbol sadece sahada oynanmiyir. Adamlara palayi veriyorlar konteynerdan mac izletiyorlar
Bizim var hakemi kim acaba

Çevrimdışı kyiv

Ozette daha neler yok neler
Bursali topu kapiyor cezasahasina girecej tak faul uyduruyir hakemsi fbli kendini birakinca
Adamlarin penaltisi penalti degil golleri faul bursanin verilmeyen penaltisi falan
Bunlar var sahitliginde yapiliyor
Yapanin yanina kar kaliyor hep bunlar

Simdi biz secim surecine girdik daha transferler bitmedi pislig basladi
Cozum nedir, guclu yonetimdir cozum.
Futbol sadece sahada oynanmiyir. Adamlara palayi veriyorlar konteynerdan mac izletiyorlar
Bizim var hakemi kim acaba

Daha geçen sene biter bitmez dedim. Fikret Başkan konuşsun ya da birilerini konuştursun bu sene diye. Bu şereflioğlu şerefli hakem camiasını sürekli baskı altına alacaksın. Transfer döneminde yapacağın bir transfer kadar önemli. Sene sonunda Fenerbahçe 1 puan önümüzde bitirirse bunun hesabını kim verecek Ali Palabıyık mı yoksa Halil Umut Meler mi? Bu akşamdan itibaren akıllı olmak lazım, anında reaksiyon göstermek lazım.3,5 hatadır deyip geçmemek lazım. Rakip biraz hızlansın diye omuz verilmesine müsaade vermemek lazım. Ali Koç efendiymiş Aziz Yıldırım gibi olmazmış. Gördük mü dün geceyi?Dün gece bu sene olacakların habercisidir. Reaksiyon vermezsek bu böyle gider.

Çevrimdışı mylife1903

Yutupta bi vidyo var
Fb kurulunda biri kalkiyor aziz yildirima atifi al baskan, diyir
Aziz yoldirim guluyor aatif diyor yaa falan diye ekliyor falan

Çevrimdışı 'TaNeR'

Benim anlamadığım

yayıncı kuruluş VAR incelemesi sırasında pozisyonun tekrarını niye vermiyor ki? Dünya Kupası’nda VAR pozisyonu incelerken, tvde herkes pozisyon tekrarını farklı açılardan izleyebiliyordu...

Bizdeki uygulama şekli ise:
VAR inceliyor, ekran başındakilere pozisyon tekrarını vermiyorlar; bizler sadece hakemin plak değiştiren dj gibi tek elle kulaklığını tutup 'beat'leri, sesleri vs. dinlediği'ni görüyoruz, sonra da ardından pat diye bir karar veriliyor... Kime göre neye göre ;-)

Ben hiç hoşlanmadım bu bizdeki uygulama tarzından...
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Benim anlamadığım

yayıncı kuruluş VAR incelemesi sırasında pozisyonun tekrarını niye vermiyor ki? Dünya Kupası’nda VAR pozisyonu incelerken, tvde herkes pozisyon tekrarını farklı açılardan izleyebiliyordu...

Bizdeki uygulama şekli ise:
VAR inceliyor, ekran başındakilere pozisyon tekrarını vermiyorlar; bizler sadece hakemin plak değiştiren dj gibi tek elle kulaklığını tutup 'beat'leri, sesleri vs. dinlediği'ni görüyoruz, sonra da ardından pat diye bir karar veriliyor... Kime göre neye göre ;-)

Ben hiç hoşlanmadım bu bizdeki uygulama tarzından...
Abi avrupai bir uygulama falan mi bekliyordun?
Turkiye burasi iste eyyam usulu bakiyirlar.

Çevrimdışı 'TaNeR'

Abi avrupai bir uygulama falan mi bekliyordun?
Turkiye burasi iste eyyam usulu bakiyirlar.

Benim düşüncem yayıncı kuruluş böylelikle üstüne sorumluluk almamış oluyor;
hani önceki senelerde pozisyon tekrarlarını gösterirlerdi ya ama yine de istedikleri şekilde >> belli kamera açısı, top ne zaman ayaktan çıkarılsın falan gibi oynamalar yapılabiliyordu; ee tabii birsürü tepki alıyorlardı...
Bu yeni VAR olayında ama yayıncı kuruluş bu toplara hiç girmemiş oluyor, sorumluluğu VAR'a atmış oluyor, orada da hakemler var ;-)
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

Benim düşüncem yayıncı kuruluş böylelikle üstüne sorumluluk almamış oluyor;
hani önceki senelerde pozisyon tekrarlarını gösterirlerdi ya ama yine de istedikleri şekilde >> belli kamera açısı, top ne zaman ayaktan çıkarılsın falan gibi oynamalar yapılabiliyordu; ee tabii birsürü tepki alıyorlardı...
Bu yeni VAR olayında ama yayıncı kuruluş bu toplara hiç girmemiş oluyor, sorumluluğu VAR'a atmış oluyor, orada da hakemler var ;-)
Serefli herifler ligi guzelce manipule edebilmek icin 30 yildir duzgun pfsayt kamerasi koydurmuyor
Kale arkasi kamerasina sicam ben bomboh gorunsun yayin bi ofsayt kamerasi koyun ya

Var hakemi zaten bildigimiz eyyamci ama adam da bizim godugumuzu goruyor duzgun aci yok

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı worns

Valla bu Fb yine çok kısır takım. Şu eksik halimizle üretkenlik konusunda 2-3 level üstteyiz biz onlardan. Kulübede Cocu var da adamın elindeki malzeme belli. Çok farklı bir şey çıkmaz geçen senelerden.

Orta sahalarında pas yapacak, oyunun yönünü belirleyebilecek adam yok. Bizde olsa on kere teneke bağlayıp göndereceğimiz Topal ve Josefe mahkumlar. Ofansif orta saha hiç yok. Umut bağladıkları Elif Ozi'nin filan daha olmamış hali tek oyuncu da o. Ayew, Giuliano, Valbuena falan işleyen bir oyunda iyi tamamlayıcı parçalar olabilirlerdi ama üzerine oyun kurulabilecek oyuncular değiller. Slimani bence Tsl için iyi transfer ben alsınlar istemiyordum. Ama o da takımın bu şekline katkıda bulunabilecek oyuncu değil. Kanat oyunu olmayan takımda beklentleri karşılayabileceğini sanmam. Bir tek savunmaları ortalama üstü onla da nereye kadar.

En kötü Avrupa liginde grup maçları oynayacaklar bu da olumlu. Kötü bir kura çekmezlerse gruptan da çıkabilirler. Bizim de bu sene odağımız TSL olacak. Ben bizim camiadaki genel olumsuz havanın aksine renklileri izledikçe moralleniyorum. Bence bu sene en büyük rakip Başakşehir. Onlardan korkmak lazım. Yine hiç yapıyı bozmadan üstüne koyarak ilerlediler.

Çevrimdışı mylife1903

Valla bu Fb yine çok kısır takım. Şu eksik halimizle üretkenlik konusunda 2-3 level üstteyiz biz onlardan. Kulübede Cocu var da adamın elindeki malzeme belli. Çok farklı bir şey çıkmaz geçen senelerden.

Orta sahalarında pas yapacak, oyunun yönünü belirleyebilecek adam yok. Bizde olsa on kere teneke bağlayıp göndereceğimiz Topal ve Josefe mahkumlar. Ofansif orta saha hiç yok. Umut bağladıkları Elif Ozi'nin filan daha olmamış hali tek oyuncu da o. Ayew, Giuliano, Valbuena falan işleyen bir oyunda iyi tamamlayıcı parçalar olabilirlerdi ama üzerine oyun kurulabilecek oyuncular değiller. Slimani bence Tsl için iyi transfer ben alsınlar istemiyordum. Ama o da takımın bu şekline katkıda bulunabilecek oyuncu değil. Kanat oyunu olmayan takımda beklentleri karşılayabileceğini sanmam. Bir tek savunmaları ortalama üstü onla da nereye kadar.

En kötü Avrupa liginde grup maçları oynayacaklar bu da olumlu. Kötü bir kura çekmezlerse gruptan da çıkabilirler. Bizim de bu sene odağımız TSL olacak. Ben bizim camiadaki genel olumsuz havanın aksine renklileri izledikçe moralleniyorum. Bence bu sene en büyük rakip Başakşehir. Onlardan korkmak lazım. Yine hiç yapıyı bozmadan üstüne koyarak ilerlediler.
Ibbyi bu aksam gorecez. Tsden umutluyum ben severim hamsisporu. Besiktas olmasa laz olmamamaragmen tirabzonsiporu tutardim.
Iyi dinamkk bir ts bekliyom aksama
Biz de koyunca guzel guzel haftayi bekleriz

Ibbyi bu aksam gorecez. Tsden umutluyum ben severim hamsisporu. Besiktas olmasa laz olmamamaragmen tirabzonsiporu tutardim.

başak yener acımaz.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mylife1903

Caner kufur etti diye ceza almadi mi
Soyle bi vidyo var buna ceza verilmeyecek mi?
Kufurleri guti etsin ilhan yataga yansitsin bundan sonra
https://mobile.twitter.com/mediakrampon/status/1028624915954642944?s=19

Çevrimdışı underworld

Hasan şaşın isteği yerine getirilmeli

Çevrimdışı levitate

gs gomis-belhanda-feghouli üçlüsünü satmaya karar vermiş xd
bipbipbupbup

Çevrimdışı worns

Bende severim tsyi. Değişik bir atmosferi var ama dışardan izlemek güzel, taraftarı olsak senelerdir yaşadıkları yönetim saçmalıklarını falan düşününce sinir krizi geçirirdik.  :)

Bu sene biraz zor iş çıkar ama tsden. Sosaları burakları filan komple gönderip gençler, iranlılar filan yeni bir hava kursalardı ilginç olacaktı ama yılda 3-4 milyon alıp sahada yürüyenleri gönderemediler. Yanlarında da düşük profilli stoperler garip kanat oyuncuları falan var. Dikiş tutmaz 7. filan olurlar gibi geliyor.

Başak burnley maçının tekrarına baktım. Fena oynamamışlar yine. Geçen seneki kadroları aynen duruyor bir iki takviye var. Yalnız adebayor olmayınca ilerde baya sorun yaşıyorlar. adebayorda iyice yaşlandı, bajic mevlüt filan rakiplerde kapanırsa iş yapamaz. Ben yerlerinde olsam yedek santraforları gönderip bi tane daha ilk 11 seviyesi santrafor alırdım. muhtemeln yine yarışta olurlar. sonunu ne kadar getirebilirler o daha çok bize bağlı.

Çevrimdışı mylife1903

Bende severim tsyi. Değişik bir atmosferi var ama dışardan izlemek güzel, taraftarı olsak senelerdir yaşadıkları yönetim saçmalıklarını falan düşününce sinir krizi geçirirdik.  :)

Bu sene biraz zor iş çıkar ama tsden. Sosaları burakları filan komple gönderip gençler, iranlılar filan yeni bir hava kursalardı ilginç olacaktı ama yılda 3-4 milyon alıp sahada yürüyenleri gönderemediler. Yanlarında da düşük profilli stoperler garip kanat oyuncuları falan var. Dikiş tutmaz 7. filan olurlar gibi geliyor.

Başak burnley maçının tekrarına baktım. Fena oynamamışlar yine. Geçen seneki kadroları aynen duruyor bir iki takviye var. Yalnız adebayor olmayınca ilerde baya sorun yaşıyorlar. adebayorda iyice yaşlandı, bajic mevlüt filan rakiplerde kapanırsa iş yapamaz. Ben yerlerinde olsam yedek santraforları gönderip bi tane daha ilk 11 seviyesi santrafor alırdım. muhtemeln yine yarışta olurlar. sonunu ne kadar getirebilirler o daha çok bize bağlı.
Adebayoru bize versinler
Komple yedek kulubesi verek onlara
Love lens negredo pekto

gs gomis-belhanda-feghouli üçlüsünü satmaya karar vermiş xd

muhahah zuhaha puahaha :D

Hasan şaşın isteği yerine getirilmeli

katılıyorum istek geri çevrilmemeli :D

Çevrimdışı mylife1903

muhahah zuhaha puahaha :D
Takasa girelim ft kurnazi takas istiyordu
Negro pekto love lens verelim ustune de 1905 yuro

Çevrimdışı 'TaNeR'

Caner kufur etti diye ceza almadi mi
Soyle bi vidyo var buna ceza verilmeyecek mi?
Kufurleri guti etsin ilhan yataga yansitsin bundan sonra
https://mobile.twitter.com/mediakrampon/status/1028624915954642944?s=19

abi yatağa yansıtmamış, ayakta demiş...
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı mylife1903

abi yatağa yansıtmamış, ayakta demiş...
Eliyle var hakemi gibi bisiler de yapiyor
Ilginc

Çevrimdışı mylife1903

Arsenal akhmat macinda cok ilginc bir gol atti bakayev
Kadirov falakaya yatirir donmesin akhmat geri
Bi 15 sene once falan cocugun biri penalti atmisti
Topa sag ayakla vurur gibi gelip destek ayagiyla topa vurmustu benzer ilginc bir gol oldu
Mac super meydan muharebesi gibi
Kemik kirilmadan kart kan cikmadan faul verilmedigi icin acayip iyi mac oluyo

Etiketler: