Ya ozetlerde tekrari yakin cekim gosterilmediginden anlayamamistim. FB'nin 2. golunde de net faul var. FB'li oyuncu net Bursali'nin ayagina vuruyor topa temas etmeden. Hakemin gozunun onunde bu. Maalesef ilk hafta emareleri iyi degil su ana kadar. Ilk uc dort mactan sonra bu isin rengi belli olur, gecen sene GS'nin sampiyon yapilmak istendigini lig baslamadan soylemistim. Oyunu bozar miyiz, ne kadar direnir takim diye izledim. Bu sene transfersiz baslar ya da sacma sapan 1-2 transferle baslar, ilk 3-4 haftadan celmeleri yiyip rakiplerimiz itilirse gecen senenin tekrari olacagi belli olur. O durumda da lig mig izlemem, kendileri calsin kendileri oynasinlar.
Maalesef sanirim transferdeki sessizligin, baskanin durduk yere gerilmesinin sebebi de bu. Sanirim bu sefer bastan acik acik bir seyler bildirildi. Havaya para savurmus olmamak icin oyuncu moyuncu almiyoruz bir yandan da hedef UEFA diyerek taraftarin gazi aliniyor.
Ozette daha neler yok neler
Bursali topu kapiyor cezasahasina girecej tak faul uyduruyir hakemsi fbli kendini birakinca
Adamlarin penaltisi penalti degil golleri faul bursanin verilmeyen penaltisi falan
Bunlar var sahitliginde yapiliyor
Yapanin yanina kar kaliyor hep bunlar
Simdi biz secim surecine girdik daha transferler bitmedi pislig basladi
Cozum nedir, guclu yonetimdir cozum.
Futbol sadece sahada oynanmiyir. Adamlara palayi veriyorlar konteynerdan mac izletiyorlar
Bizim var hakemi kim acaba