Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106319 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Kuntz

3-2 olur mu dersin?

Yan hakem biçmese 3-2 olmuştu artı Gs 10 kişiydi.  Adam net geriden çıkıyor. Yakın bile değiller. Pis kokular var.

Çevrimdışı cursedofdragon

serdar aziz kırmızı kart görmedi.

musleras kırmızı görmedi.

Böylesine pis bir ligde oynuyoruz.

Yan hakem biçmese 3-2 olmuştu artı Gs 10 kişiydi.  Adam net geriden çıkıyor. Yakın bile değiller. Pis kokular var.

gs 9 kişiydi.

muslera + aziz.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimiçi Savaş

Hakem hiç iyi niyetli değil. İlk defa bu kadar bariz yapanını görüyorum.

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

"yanlarım ağrıyor" via toroğlu

Çevrimiçi Sinan66

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Soyle bir goz attim FETO'cu takimin forumuna, bunlar bile hakem Alanya'yi dogruyor diyor. Artik nasil yonetiyorsa, renklilere boyle bir seyi itiraf ettirebilmek icin hakikaten rezilin otesinde tarafli yonetmek lazim.

Her neyse, biz zaten her maci kazanmak zorundayiz sampiyonluk icin. GS yenilse de bu durum degismez.

böylesine pis bir ligde oynamak istemiyorum ben.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Alanya 2-3Umit Ozturk
Maçin ozeti
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kendi göbeğimizi kendimiz kesicez

Çevrimiçi Sinan66

iyide bu alanyanin emeklerine hiç mi yazik degil ?

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimdışı spiegel

hakem bir yana, bu mesut bakkal nasıl teknik direktör olmuş? yaldır yaldır gelen takımı saçma değişiklikleri ile bozdu.

Yalniz sunu da go ardi etmeyelim. FB macinda yasananlar sebebiyle herkesin gozu derbide olacak. O macta suyunu cikartmaya cesaret edemeyeceklerini hesaplayip bize Malatya'da puan kaybettirmek, oyuncularimiza ceza cikarttirmak icin yirtinmalari ihtimaller dahilinde. Kesin bir seyler donecek, hakemlerin yine bize karsi sertliklere musamaha gosterip oyuncularimizi cildirtmaya calismalari mumkun.

Yarin cikip takir takir oynamali, kesinlikle doldurusa gelmemeliyiz. Sert fauller yapildiginda da oyuncularimiz bir zahmet zorlamasinlar ayaga kalkmak icin. Bagirin, yuvarlanin hakem sertlikleri faulle gecistiremesin. Bize yapilanlara goz yummak icin ellerinden geleni yapiyorlar, Mete ornegi ortada. Hoca hastahanelik olmasa o maci oynatacakti, raporu resmen ozur gibi. Besiktas'in hocasi hastahanelik olunca mecbur kaldim o ana kadar maci iptal etme dusuncem yoktu diyor suursuz.
[ Son Düzenleme: 21 Nisan 2018, 21:22:36 BesiktasTaraftari2017 ]

Çevrimdışı mylife1903

Hakem zorla kicindan faul sica sica attirdi golu, ayiptir

Yardimcilarin ikisi de felaket. 5m geriden cikana gecikmeli ofsayt cekiyor onun cocugu

Çevrimdışı mylife1903

Herifler maclari hakemleri oynatiyir oburu federasyon falan basiyor bizim yonetim de azerbaycanda acilistia.

Çevrimdışı almanci

Oyuncu kosarken kafasini dönüyor yan hakeme bakiyor kosmaya devam ediyor, yani hakemin bayragi kaldirmadigini görüyor, sonra tam pozisyona girdigi an bayrak kalkiyor.

Herifler maclari hakemleri oynatiyir oburu federasyon falan basiyor bizim yonetim de azerbaycanda acilistia.

hakkımızı savunan yok.

biz çırpınıyoruz burda başka kimse yok.

Oyuncu kosarken kafasini dönüyor yan hakeme bakiyor kosmaya devam ediyor, yani hakemin bayragi kaldirmadigini görüyor, sonra tam pozisyona girdigi an bayrak kalkiyor.

Hakem biliyor ofsayt yok. Bekliyor acaba oyuncu sacmalar mi, Muslera cikar mi, bu bayragi kaldirmak zorunda kalmasam iyi olur. Ne zaman GS gol yiyecek oluyor, hemen kalkiyor. Gorevi GS'yi kollamak cunku.

Çevrimdışı almanci

Hakem biliyor ofsayt yok. Bekliyor acaba oyuncu sacmalar mi, Muslera cikar mi, bu bayragi kaldirmak zorunda kalmasam iyi olur. Ne zaman GS gol yiyecek oluyor, hemen kalkiyor. Gorevi GS'yi kollamak cunku.

Daha sonra net ofsayt varken bayrak kalkmiyor muslera kurtariyor. kurtarmasa kalkacakmiydi acaba?

Daha sonra net ofsayt varken bayrak kalkmiyor muslera kurtariyor. kurtarmasa kalkacakmiydi acaba?

kalkmıyacktı hakem devam ettirdi.

Oyuncu ne zaman kaleci muslera ile karsı karsıya kaldı muslerayı geçti kaldırdı bayrağı.

Çevrimdışı almanci

kalkmıyacktı hakem devam ettirdi.

Oyuncu ne zaman kaleci muslera ile karsı karsıya kaldı muslerayı geçti kaldırdı bayrağı.

daha sonraki bir pozisyondan bahsettim. ofsayt varken bayrak kalkmadi muslera kurtardi. gol olsaydi muhtemelen yine kalkacakti. hatayi telafi etmis oldu akli sira.

daha sonraki bir pozisyondan bahsettim. ofsayt varken bayrak kalkmadi muslera kurtardi. gol olsaydi muhtemelen yine kalkacakti. hatayi telafi etmis oldu akli sira.

aynen muslera kurtarmasa yine ofsayt verirdi kurtarınca ofsaytı kaldırmadı.

Etiketler: