Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106993 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

1 Ekim 2017 👇

Ronaldo 4 Gol

Messi    14 Gol

12 Mart 2018 👇

Ronaldo 33 Maç / 33 Gol

Messi     42 Maç / 32 Gol

Messi uzaylı len , Messi dünyanın en iyisi Len :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Ömer Kaan

Mourinho'nun Türkiye zamanı geliyor galiba bi kaç seneye fener getirir bu adamı dünyanın parasını dökerek.

Çevrimdışı tangaz

Mourinho'nun Türkiye zamanı geliyor galiba bi kaç seneye fener getirir bu adamı dünyanın parasını dökerek.

bu morinyodur peptir falan hepsi şişirilmiş birer balondur menacer parlatmasıdır die boşuna demedik yıllarca ne dediysek çıkıyor  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

bu morinyodur peptir falan hepsi şişirilmiş birer balondur menacer parlatmasıdır die boşuna demedik yıllarca ne dediysek çıkıyor  :bandit:

pep iyi abi adam gittiği her yere kendi futbolunu oynatıyor pas oyunu :)

Çevrimdışı mylife1903

Iki tane pas yapbilmek icin milyar dolar harciyor

Senol gunese ver o butceyi
Butun ingiliz huzurevlerine kombine satarsin

Çevrimdışı underworld

Bu komisyon - menejer ağı sürdüğü sürece mırinyo daha çok ekmek yer

Çevrimdışı mylife1903

Bu komisyon - menejer ağı sürdüğü sürece mırinyo daha çok ekmek yer
Menejerler tercih eder
Agzi baya sikiymis o konuda
Ben olsam ben de calisirdim morinyo ile
Sen 40 vermek lindelofa ben sana 5 ateslemek

Çevrimdışı tangaz

nesi iyi allanı seversen haynkesin silindir gibi bayernini aldı eveleyen geveleyen yan pas canbazına çevirdi. gelsin azizle bi staj yapsın beğenirsek alırız :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Şu Arsenal’e verilen penaltı bizim ligde verilse kıyamet kopar
Bi de bize verilmeyenlere gel

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

aslında şampiyonlar liginde son 16 turunda elenenler avrupa ligine düşecekler. keşke böyle bişey olsaydı. şu an avrupa liginde eleyemeyecegimiz takım yok.

aslında şampiyonlar liginde son 16 turunda elenenler avrupa ligine düşecekler. keşke böyle bişey olsaydı. şu an avrupa liginde eleyemeyecegimiz takım yok.

bizle beraber düşenler ne olucak psg filan ?

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Koa_lAA

aleksandr golovin güzel gol atmış... milli takımda da iyi oynamıştı... bikaç maç izledim... iyi topcu olcek vesselam...

Çevrimdışı Koa_lAA

erdoğan arıkan ın golü hepsinden daha şık yalnız  :D

-gelelim küçük takımların büyük maçlarına... büyük kulüplerin küçük takımlarının derbi heyecanına...

yakında kovulur trt den  :D

Çevrimdışı mylife1903

aleksandr golovin güzel gol atmış... milli takımda da iyi oynamıştı... bikaç maç izledim... iyi topcu olcek vesselam...
25 milyon yuro

Çevrimdışı mylife1903

erdoğan arıkan ın golü hepsinden daha şık yalnız  :D

-gelelim küçük takımların büyük maçlarına... büyük kulüplerin küçük takımlarının derbi heyecanına...

yakında kovulur trt den  :D
Vidyosu var mi?

Çevrimdışı Koa_lAA

Çevrimdışı Koa_lAA

Vidyosu var mi?

twitter da herkes paylaşıyor... ben şimdi bilgisayardan giremediim içün twitter a yardımcı olamiyem...

Çevrimdışı mylife1903

twitter da herkes paylaşıyor... ben şimdi bilgisayardan giremediim içün twitter a yardımcı olamiyem...
tivitterda resimler falan acilmiyor

Çevrimdışı scarfright

tivitterda resimler falan acilmiyor

Gördüysen kusura bakma abi görmediysen yorum bu. Gece arsenal maçından sonra izledim ben de şaşırdım. Tv de bu kadar doğru konuşulduğunu uzun zaman sonra ilk kez gördüm. Hem de şov yapmadan.

SM-G930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Gördüysen kusura bakma abi görmediysen yorum bu. Gece arsenal maçından sonra izledim ben de şaşırdım. Tv de bu kadar doğru konuşulduğunu uzun zaman sonra ilk kez gördüm. Hem de şov yapmadan.

Haber degeri yok
Gote got demis
Kiral cibildak demis

Kovmasalar bari

@Necmi abi kizacak ama yazmasam olmaz, metin albayrak trt yoneticisi olsaydi bi kovma kalkismasinda bulunurdu :evillol:

Kovma muhasebeye yansimis mi yansimamis mi goruruz sonra

Çevrimdışı scarfright

Haber degeri yok
Gote got demis
Kiral cibildak demis

Kovmasalar bari

@Necmi abi kizacak ama yazmasam olmaz, metin albayrak trt yoneticisi olsaydi bi kovma kalkismasinda bulunurdu :evillol:

Kovma muhasebeye yansimis mi yansimamis mi goruruz sonra
Abi sen türkiyeye ne zaman geldin en son? Burda en zor şey kral çıplak  demek zaten:)

Çevrimdışı Kutay

yarın ki maç berabere.
inşallah berabere biter abi . bazı taraftarlarımız fenerin kazanmasının daha iyi olacağı görüşünde ama bence beraberlik bizim için en iyi sonuç
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI