Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106962 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Orhan_

muslera topa dokunamadı adama vurdu bence buda penaltı.

Dikkat etmedim ama önceki pozisyon baya tuttu çekti bir şeyler yaptı.

Çevrimdışı Orhan_

Ayrıca Ndiaye sürekli faul yapıyor. Bi sarıyı haketti çoktan.

Çevrimdışı cursedofdragon

yine penaltısını vermedi paşa'nın eyyamcı cücü.

Çevrimdışı goktasoktay

Ayrıca Ndiaye sürekli faul yapıyor. Bi sarıyı haketti çoktan.
Olur mu, üstünde kasımpaşa forması olsa, bak sen nasıl kart çıkarılır...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı goktasoktay

Bu cücünün yüzünden tövbe tövbe...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Şu an için sıkıntı olabilecek tek durum gs nin averaj iyi. Bizde artık 3 er 5 er sallamalıyiz :evillol: :evillol: gomis cidden iyi golcü ama. Bu k.pasa yi yenemedik yalnız kötü oldu o

Çevrimdışı tangaz

cücüyü duyunca bu maç geseye 3 yazmıştım ben zaten
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Mehmet57

Cok duz bir takim. Baski kur, kanatlari kullan, icerde Gomis gibi vuruslari iyi oyuncu var.

Pasa'nin on taraf hizli, ama orta merkezde bunu kullanabilecek oyuncu yok. Bunlara oynayana kadar Lens form tutar, ilerde Babel-Talisca-Lens, ortada Medel-Oguzhan derken o bosluklari bize verirlerse mahvederiz.

Çevrimdışı tangaz

gomis 5 maç  7 gol mü yapmış oldu? herif primleri cukka etmek için yardırıyor. beklediğimden etkili çıktı. gerek transfer dönemi gerekse de kamp dönemi ostersund maçları falan kötü görünüyordu. ligde etkili muhtemelen gol kralı olur bu sene.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı sermet00

Çevrimdışı Mehmet57

Ki bu oyun sadece kucuk takimlara söker. Yerse ayni oyunu en basitinden Trabzon'a karsi oynasinlar. Mumkun degil.

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

c.ünder ilk 11 başlamış bugün meraklısı izleyebilir...

Çevrimdışı ProjectOrigin

Rakip olamazlar.İttire kaktıra bir futbol izledim.

Ayrıca Kasımpaşa şut çekmemeye yemin etmiş gibi oynadı, iyi açılarda yakaladılar. 2li 3lü giderken garip garip çalımlara giren futbolcular falan. İlginç

Rakip olamazlar.İttire kaktıra bir futbol izledim.

Ayrıca Kasımpaşa şut çekmemeye yemin etmiş gibi oynadı, iyi açılarda yakaladılar. 2li 3lü giderken garip garip çalımlara giren futbolcular falan. İlginç

çok garip bi maçtı 2-0 olunca en etkilş hücumunu yaptı kasımpaşa musleranın kucağına gitti madem yapabiliyordunuz neden yapmadınız maçın başından beri.

Maç 1-0 giderken eminim gs'lilerin hepsi tırnaklarını kemirmişlerdir.

Ayrıca şu kasımpaşa'yı hiç sevmiyorum fener'e,gs'ye yatıyor adamlar Başkanları bizim başkan'a düşmandı galiba gs'ye çelme takmıyalım demiş olabilirler.

Bide Akhisar var gs için kurtulamadı lig şöyle takımlardan.

Çevrimdışı underworld

2 suta 2 puan bıraktık şu kamillere

Çevrimdışı ProjectOrigin

çok garip bi maçtı 2-0 olunca en etkilş hücumunu yaptı kasımpaşa musleranın kucağına gitti madem yapabiliyordunuz neden yapmadınız maçın başından beri.

Maç 1-0 giderken eminim gs'lilerin hepsi tırnaklarını kemirmişlerdir.

Ayrıca şu kasımpaşa'yı hiç sevmiyorum fener'e,gs'ye yatıyor adamlar Başkanları bizim başkan'a düşmandı galiba gs'ye çelme takmıyalım demiş olabilirler.

Bide Akhisar var gs için kurtulamadı lig şöyle takımlardan.

Haklısın.Akhisar en iyi zamanında gs'ye 1.5 ayda 3 kere yenilmiş takımdır. Bu iki gudubet takım bize çelme takmak için oynuyor tüm seneyi sanki.

2 suta 2 puan bıraktık şu kamillere

Bize gelince aslan kesiliyorlar kardeşim.

Birtane öyle şut atarken gördün mü bugün o trezeget denen adamın yada çakma neymar'ın.

Kaleyi denemedi herifler sanki emir almışlar sürekli geri yana sağa sola maç 2-0 olunca 1 tane deniyelim dediler işte istesemedi adamlar resmen pozisyona girmek.

Haklısın.Akhisar en iyi zamanında gs'ye 1.5 ayda 3 kere yenilmiş takımdır. Bu iki gudubet takım bize çelme takmak için oynuyor tüm seneyi sanki.

Hepsinin oyununu bozacağız ama  :ok:

Şu an için sıkıntı olabilecek tek durum gs nin averaj iyi. Bizde artık 3 er 5 er sallamalıyiz :evillol: :evillol: gomis cidden iyi golcü ama. Bu k.pasa yi yenemedik yalnız kötü oldu o

Şampiyonluk eğer averaja kalırsa iş genel averaj'a bakılmıyor 2'li averaja bakılıyor  :ok:

Çevrimdışı underworld

Paşa ademi cok arar.
Ilerdeki topları sırti dönük alıp kanatlara servis edecek adamları yok.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Kasımpaşa'nın azıcık ama azıcık puan alma amacı olsaydı bu maçtan puan ya da puanlar alırdı. Hiç bir oyun planı olmayan saçma sapan kaybedelim ama nasıl kaybedelimi oynadılar. Bu kadar rezil ötesi bir oyun anlayışı olamaz.

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

Bu Gs azicik yetenekli, pas yapabilen takima karsi direnemez. Adamlarin tek yaptigi sey kosup, pres yapmak.

Gomis sakatlansa, formdan dusse kendi sahasinda da mac kazanamaz bunlar.

Iddia ediyorum Ostordust denen takimla mac yapsalar gene kaybederler.

Kasimpasa'nin kontradan cikip gol atabilecegi o kadar pozisyon olduki, hepsinde bir sekilde topu geri verdiler gsye.

Bu senede cok rahat sampiyonuz. Basaksehir bile tehdit olmaz. Ts'den cekinmiyorum cunku her zaman bir huzursuzluk cikiyor o kulupte.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı mylife1903

Etiketler: