Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106976 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı cursedofdragon

Yahu futbol cok basit Zaten 3 kisi ayni anda baski yapiyor ne diye topu surmeye çalışıyorsun arkadas dik gitsin topu

maçı satmış paşa çok net belli son paşanın pozisyona bak 4 kişi topu bırakıyorlar birbirlerine gs alıyor hızlı çıksalar defansta 3 kişi yakalancak gs.

Paşanın ön taraf ayarsiz enerji...
Biraz sakin  kalsalar çok alan ve fırsat bulmuşlardı

orta saha ve defansı saçmlamasada 0-0 şimdi.

Çevrimiçi Zafer55

Şu kızdığımız kasımpaşa, gs nin bu sene oynadığı en iyi takım bu arada.

Çevrimdışı Orhan_

orta saha ve defansı saçmlamasada 0-0 şimdi.

Heyecan yapmasalar gol atarlardı. Bomboş yahu rakip kale önü.. İki pas yapamadılar..

Çevrimiçi Zafer55

maçı satmış paşa çok net belli son paşanın pozisyona bak 4 kişi topu bırakıyorlar birbirlerine gs alıyor hızlı çıksalar defansta 3 kişi yakalancak gs.
O iki metre önündeki topu 6m önündeki arkadaşına elleriyle gösterip de koşmayan topçunın bieysel  angutluğu  :)

Çevrimdışı Ömer Kaan

Gs'nin iç saha maçlarında puan kaybı pek beklemem zira Tudorun karabükteki karakteristik özelliği iç sahada puan kaybetmeyen bi takım olusturmasiydi. Onları bu sene şampiyonluktan eden deplasman performansı olacaktır diye düşünüyorum.

Gs'nin iç saha maçlarında puan kaybı pek beklemem zira Tudorun karabükteki karakteristik özelliği iç sahada puan kaybetmeyen bi takım olusturmasiydi. Onları bu sene şampiyonluktan eden deplasman performansı olacaktır diye düşünüyorum.

bu gs içerde dahi olsa ne ts ne başak ne fb ne Beşiktaş'ı yenemez.Taktik yok bi halt yok koş Allah koş karabük takımını gs'ye taşımış işte :)

Büyük takımlarla oynarken paşaya verdiği gibi pozisyonlar verince kaçırırmı sence büyük takımlar :)

O iki metre önündeki topu 6m önündeki arkadaşına elleriyle gösterip de koşmayan topçunın bieysel  angutluğu  :)

ben anlamıyorum bunu bizle oynarken uzaktan sağdan soldan şutlar atıyorlar hiç elleri ayakları birbirine dolaşmıyor.

Topu alan bastırıyor gs'ye gelince mi elleri ayakları dolaşıyor bunların.

Çevrimiçi levitate

bu gs içerde dahi olsa ne ts ne başak ne fb ne Beşiktaş'ı yenemez.Taktik yok bi halt yok koş Allah koş karabük takımını gs'ye taşımış işte :)

Büyük takımlarla oynarken paşaya verdiği gibi pozisyonlar verince kaçırırmı sence büyük takımlar :)
Mantıklı :D
bipbipbupbup

Hadi uyuz paşa yemeden 1 gol at beraberlik al bari 2.ci yarı.

Adamlar sanki hiç gol atmak istemiyormuş gibi oynuyor ya.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Adamlar sanki hiç gol atmak istemiyormuş gibi oynuyor ya.
Sen hala Kasımpaşa'nın puan alacağını mı düşünüyorsun  :D

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Sen hala Kasımpaşa'nın puan alacağını mı düşünüyorsun  :D

gol yemezse evet antalya macı gibi birşey bekliyorum :D

Çevrimdışı Ömer Kaan

Feneri yenerler  :D ama biz, başak, ve formda bi ts'yi yenemezler katılıyorum.

Çevrimdışı Orhan_

Aha köşe vuruşu ve gol :D.. Muslera yer şimdi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Kasımpaşa gol atsa bile yine yer. Gs 'nin puan kaybedeceği maç bu maç değil. 6. Ve 14. Haftalar arasında gs 'nin puan kaybedeceği maçlar

Çevrimdışı Orhan_

ulan paşa azcık becerekli ol la cok değil azcık.

Çevrimdışı Orhan_

Düzgün vurabilse gol olacakmış top. Muslera yine yandan yiyecekti, yandan yemiş kaleci diyebiliriz.

Düzgün vurabilse gol olacakmış top. Muslera yine yandan yiyecekti, yandan yemiş kaleci diyebiliriz.

muslera topa dokunamadı adama vurdu bence buda penaltı.

Çevrimdışı goktasoktay

muslera topa dokunamadı adama vurdu bence buda penaltı.
Ben de aynısını düşündüm

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı goktasoktay

Artı serdar azizin veyseli çektiği pozisyon da penaltı gibi. Tam kafa vuracakken bozmuş veyseli..

Çevrimdışı goktasoktay

Bu kasımpaşa mı gs nin oynadığı en iyi takım? Gs çok mu iyi? Geçiniz efendim. Antalya bile bunlardan iyi. Bize şansa bala iki uzaktan gol attılar, beleş puan verdik bunlara.

hakemlerin gs'ye kart vermesi yasak galiba 135'in ci faul oldu.

Etiketler: