Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106942 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mellfred

Fener'e 100 bin artı bir blok taraftara tek maç ceza vermişler
Tribün kapatma yok

Çevrimdışı cursedofdragon

başakşehir'den azcık da olsa puan gelmiş oldu :)

Çevrimdışı tangaz

bejeke olmasa üj puana hasret ülke :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

konyanın içinden geçmeye başladılar.

Çevrimdışı Berat

Hakem çat diye kartını çıkartıyor faullere, Konya sarı doldu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Hakem çat diye kartını çıkartıyor faullere, Konya sarı doldu.
Yakında kızarırlar.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Yakında kızarırlar.

Bizim maç için endişeleniyorum, oynatmayacaklar belli.

Çevrimdışı mellfred

Zenit vardar'ı deplasmanda 5lemiş

konya geçen seneden kalan batırma huyuna devam ediyor.

Bizden başka katkı sağlayan yok ülke puanına.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Bizim maç için endişeleniyorum, oynatmayacaklar belli.
Hangi takım bize top oynatıyor ki. Hakemlerde gözünü açmadığı için her maç dayak yiyoruz. Sonra takım çok kötü oluyor bunun adı. Herkes top oynamaya çıksın, sonra futbol konuşmaya başlayalım...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Hangi takım bize top oynatıyor ki. Hakemlerde gözünü açmadığı için her maç dayak yiyoruz. Sonra takım çok kötü oluyor bunun adı. Herkes top oynamaya çıksın, sonra futbol konuşmaya başlayalım...

aynen hepsi birbirinin aynı bizim ligimizde fitbol filan oynanmıyor Allah'tan Champions League varda biraz futbolu orda oynuyoruz :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

:kop: :kop: :kop:

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Ribas, Giuliano'nun yerine Brezilya milli takımına davet edildi.

Beşiktaş Tarihi
★★★

:kop: :kop: :kop:

Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Diego Ribas, Giuliano'nun yerine Brezilya milli takımına davet edildi.

puhahahahah

:kop: :kop:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç sonu açıklamasını böyle bekliyorum  :D

Riza Calimbay: Beşiktaş maçında verilen penaltı bütün düzenimizi altüst etti. O penaltı olmasa biz GS ve Kayseri maçlarını kazanırdık.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Maç sonu açıklamasını böyle bekliyorum  :D

Riza Calimbay: Beşiktaş maçında verilen penaltı bütün düzenimizi altüst etti. O penaltı olmasa biz GS ve Kayseri maçlarını kazanırdık.

bu maçta ağladı ama yine :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

bu maçta ağladı ama yine :D
Daha çok ağlar  :tabe: Beşiktaş ile uğraşanın çocuğu olmaz  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Daha çok ağlar  :tabe: Beşiktaş ile uğraşanın çocuğu olmaz  :D

beter olsun beterrr küme düşssünler :D  :evillol:

Çevrimiçi Rasim

Nasride gecen hafta yirtik var diye oynatmamislardi. Hafta basi antremanlari katildi diye haber cikinca riza efendi yalanlamist. bugün 90 dakika sahada adam. Yatacak yerin yok riza beter ol. :akuma: :akuma: :akuma: :akuma:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

bakalim muhabirlerden biri sorcakmi nasil oynadi 90 dakika diye. :evillol:
Beşiktaş!

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimiçi Zafer55

Rızanın karakteri takımına bayağı etki etmiş.Dk 90 maç 2-0...kayserili yerde yatıyor antalyalılar atağa devam ettiler.Kayserililer yatan adamı göstersede ısrarla atağı sonuna kadar zorladılar.90 dakika futbolun f sini oynamayan takım son iki dakikada 2 gol atıp maçı çevireceğine inanmış demekki.Aynı başlarındakinin maç 1-0 ken  penaltıdan 2.golü yemese bizden sahamızda puan alacağına inanması gibi!

Çevrimdışı tangaz

yeni malatya bursa maçına bakıyorum yeni stadın zemini süper değil ama diğer yenilerin aksine oldukça iyi görünüyor.

yeni malatya bursa maçına bakıyorum yeni stadın zemini süper değil ama diğer yenilerin aksine oldukça iyi görünüyor.

stad eyiyde takımları kötü bu sene düşenlerden birisi y.malatya olur çıktığı gibi düşer o zeminde ptt'de patatese döner :D

Çevrimdışı tangaz

stad eyiyde takımları kötü bu sene düşenlerden birisi y.malatya olur çıktığı gibi düşer o zeminde ptt'de patatese döner :D

bülent penaltılarını vermedi bence şimdi

Etiketler: