Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106814 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı bjkozy

Gs den daha cok bu trabzon beni dusunduruyor

Çevrimdışı mylife1903

Şu hatalar bizim maçta olsaydı zırlamaktan susmazdı erman, renkler sarı çiyan renkleri olunca goygoya vurdu. Şampiyonluklarımız sarılara çok koyuyor da en çok da bu herife koyuyor.

Erman mamalanmis diyorum, bildigimden degil hissiyatim bu yonde, kandirilmis olabilir ama mac yazinda beni yaniltmadi, tek kelime hakem yok, lucescuyu yazmis adam gs yazisina. Yahu macta bir suru pozisyon var, uydurma fauller halis muhlis alisaminin uj mac ustuste gs maci yonetmisligi var, penalti var iki kirmizi var eklenen sure var, eklenen sureye eklenen sure var.

Boyle serrefsizlik gormedim arkadas. Bizim uj macimizi mesela atiyorum mete kalkavan yonetse sayfa sayfa haber yapilir, bu heriflerin hakemleri gundeme bile gelmiyor

Çevrimiçi underworld

Erman , hoca ile başkanın ters düşeceğini söyledi fakat olay tam tersi olunca dumur oldu .
Şimdi kendine yediremiyor her fırsatta bizi kötülemeye çalışıyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ikinci yarinin ortalarinda bir pozisyon oldu icinde eto barindiran, adamin futbol aklina tecrubesine hayran kaldim. Sagda topla bulustu mal gs defansi one firladi arkadaki oyuncuyu ofsayte ciksrmak icin, baska futbolcu olsa arkadasina dokunur topu rakibe teslim ederdi, eto basti topa atar,is gibin feynk yapti sonra ikinci arkadasi kostu soldan sakiplar falan maayile gostular, eto sag ayakdisi topu sola oynadi, herika pozisyondu

Çevrimiçi underworld

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 reyis , bu da Ederson'un faturası

Iyi gecirmis tekmeyi bi cuneyt arkin degil daha cok vandam teknigi
Sekil 1a fahrettin abi

Sekil 2b vandam

Iyi koymus dagitmis herifi
vidyosuz kalmasin

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerbahçe, Başakşehir karşılaşmasında yaşanan 'saha olayları' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Fenerbahçe, Başakşehir karşılaşmasında yaşanan 'saha olayları' nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.
Bisi cikmaz ordan. Karni agriyordu derler su degil sodaydi derler ustune doktor raporu ayarlar sekip mordor

Lan sekip hapse dusunce ayilip bayiliyordun, fetocu serrefsizlerle top oynarken iyiydi

Çevrimdışı cursedofdragon

Leganes: "UEFA, lütfen istikrarımızı bozma. Ligin bitimine daha çok var. Bunu açmak istemiyoruz. RT: Aç, FAV: Çekmecede sakla."

Çevrimdışı mellfred

Konya'nın perşembe UEFA maçı varmış dönüşte bizle oynayacak olmaları güzel oldu

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Bir messin olunca işler be kadar kolaylaşıyor

Çevrimdışı Koa_lAA

fenerbahçe son maçtan dolayı pfdk ya falan sevk edilmedi dimi hala... yada benmi kaçırdım orayı... 3 gün geçti ses seda yok gibi..

Çevrimdışı goktasoktay

fenerbahçe son maçtan dolayı pfdk ya falan sevk edilmedi dimi hala... yada benmi kaçırdım orayı... 3 gün geçti ses seda yok gibi..
Bildiğim kadarıyla sevkedildi ama öyle saha kapatma falan beklemiyorum derbi öncesi, tabi benim fikrim bu...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

sevkedildi ama bir şey çıkmaz yani vermezler ceza. para cezasıyla geçiştirirler. ya da seyircisiz verirler ama ertelerler. yani derbi maça kolay kolay seyircisiz vermezler.   

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bildiğim kadarıyla sevkedildi ama öyle saha kapatma falan beklemiyorum derbi öncesi, tabi benim fikrim bu...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Zaten vermeyecekler, ama vermemeleri aslinda isimize gelir. Seyircisiz maclar, temposuz, defansif oynayan, kotu takimlara (Fenerbahce gibi) yariyor berabere bitiyor. Ustelik FB taraftarlari zaten dellenmeye hazir. Bir gol atariz yonetim istifaya, oyunculari yuhalamaya baslarlar. Artik o kadar serbetli olduk ki medyanin, federasyonun art niyetli hamleleri bile avantaj oluyor. Resmen evrim gecirip ejderha gibi olduk hahahah.

Çevrimdışı tangaz

normal koşullarda fenere saha kapatma yumuşatılmış koşullarda tribün kapatma verilir ama burası normal değil tabii :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi underworld

Çevrimdışı MUSTAFA_

Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, görevinden istifa etti.

Beşiktaş Tarihi
★★★

Evkur Yeni Malatyaspor teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, görevinden istifa etti.

neden etmiş ?

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Mehmet57

Etiketler: