Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106235 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

Çift maçlı eleminasyon sisteminde avrupada finale yürümeleri çok zor. Haftada 2 maçı kaldırmazlar. En zayıf noktaları da  Emre  sakatlanırsa takım baya sekteye uğrar.

ligi önemsemicekler tabi ki yine karabük macında oldugu gibi böyle yedek kadro ile cıkacaklar avrupa ligi macı zamanları :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

ligi önemsemicekler tabi ki yine karabük macında oldugu gibi böyle yedek kadro ile cıkacaklar avrupa ligi macı zamanları :)
Öyle yaparlarsa seneye avrupa görmeleri zorlaşır. Bizim ilk şampiyonluğumuzdaki kadro gibi Başakşehir kadrosu. Özellikle orta sahaları çok alternatifsiz.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

16 milyon € gelicek diyor badem :D

Talisca'nın parası çıktı eğer alıcaksak :D
Toplam 16 milyon o @cursedofdragon

BİLGİ! Başakşehir'in elenmesi sonucu Türkiye'nin havuz payı olan 16 milyon euro Beşiktaş'ımızın kasasına girecek. Bizimde katılım payımızla birlikte toplam= 28 milyon €

Biz 10 milyon civari alacaktik eger Basak S.L ye kalsaydi onlar elenince yayin gelirinin tamamina sahip olduk ekstradan 6 milyon € bereket versin :bandit:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi Sinan66

isterse 30 M€ gelsin. Ben bir Türk takiminin elenmesine üzüldüm. Yinede tebrikler Basak

Çevrimdışı MUSTAFA_

isterse 30 M€ gelsin. Ben bir Türk takiminin elenmesine üzüldüm. Yinede tebrikler Basak
Başak çıksa gruplarda sıfır çekecekti. Şimdi Avrupa Ligi'nde ilerlerler ve ülkeye puan kazandırırlar.

Beşiktaş Tarihi
★★★

şampiyonlar liginde "0" çekerdi başakşehir.

UEL'de gitsin puan toplasın işte bol bol.

Ayrıca transfermarkt'te ki sinan66 da sen misin ?

Çevrimiçi Sinan66

Izledigim Basak sifir çekmez kusura bakmayin.

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Zor zamanımızda bize evini açan Başakşehir'in elenmesi üzücü ama bizim de paraya çok ihtiyacımız var. İyi oldu böylesi.

Çevrimdışı MUSTAFA_

4. torbadan katılacağını ve bu seneki takımların çok güçlü olduğunu biliyorsundur. 2-3 hafta sonra takımlar forum tuttuğunda Başakşehir'e hiç şans tanımazlar. Ayrıca Başakşehir'in kadrosu haftada 2 maçı kaldıracak düzeyde değil.

Beşiktaş Tarihi
★★★

1 ve 2.ci torbaya bak ve tekrar söyle lütfen :)

Örnek grup :)

Juventus
Atl madrid
Napoli
Başakşehir

Kimden puan alır başak :)

Daha güçlü grupta olabilir :)

Real Madrid
PSG
Roma
Başak
[ Son Düzenleme: 23 Ağustos 2017, 00:43:08 cursedofdragon ]

Çevrimdışı tangaz

Kabul etmekte birşey yok ama fazla dillendirilmesine karşıyım.. gs şöyle iyi başak şöyle tehlikeli vs. vs.
Beşiktaş'a karşı sezon başından beri yürütülen sistematik bir operasyon var (hocamızın ayartılma çabaları, konya provakasyonu, hoca ile yönetimin arasını açma şabaları, fütursuzca gs'nin şişirilmesi vs. vs.). Masumane gibi görünse de bunlar faydadan çok zarar getiriyor. Bizim takımımızın en iyisi olduğuna inanmalı ve sonuna kadar desteklemeliyiz.

:claps: :claps: :claps:
kadehimi sana kaldırıyorum günün yorumu olmuş @AmaralGürses
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Zor zamanımızda bize evini açan Başakşehir'in elenmesi üzücü ama bizim de paraya çok ihtiyacımız var. İyi oldu böylesi.

Acikcasi zerre sempatim yok. Basaksehir kim Osmanlispor kim ya? Belediyeler isi gucu birakmis milletin vergisini carcur etmekle mesgul, hem de hepsinin dunya borcu varken. Sebep? Kara para aklamak, ceplerini doldurmak. Yoksa nereden icab etti belediyelerin futbol ilgisi birden bire. Taraftar yok, kimsenin talebi yok, kendi kendilerine takim uydurdular. Art niyetliler.

Çevrimdışı onder23

qarabağ şampiyonlar liginde gruplara kaldı.
Helal olsun gardaşlar  :)

Çevrimdışı jerry

qarabağ şampiyonlar liginde gruplara kaldı.
Helal olsun gardaşlar  :)

İşte gerçek başarı budur ! ibb'ninki değil  :claps: :claps: :claps:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vardar az daha atıyordu. Topları direkten döndü. Fb bugün elenir bu oyunuyla  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kutay

Fenerbahçe elerse üzülmem. ama elenirse fena dalga geçeriz :D
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Kutay

Gol geldi stad yıkılıyor  :evillol: utanmadan seviniyorlar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerbahçe elerse üzülmem. ama elenirse fena dalga geçeriz :D
Sonunda gol atmayı başardılar   :D İnşallah elerler. Ülke puanına ihtiyacımız var  :tabe: Ama hala eleyecek gibi oynamıyorlar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Kutay

AHAHAAHAHAHAHAHAHAHAH  fener olmasa kime gülecez ya harika bir camia  :evillol: :evillol:
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 11 İSTANBUL LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenere Türkiye Kupasında başarılar dileriz  :kop: :kop: :kop: Vardar'a karşı böyle oynayan takımın işi çok zor. Bu arada gs'yi eleyen Östersunds gruplara kalmış  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı esguel

Çevrimdışı MUSTAFA_

Vardar'ın 2 topu direkten döndü yuh  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı 38life

Fenere Türkiye Kupasında başarılar dileriz  :kop: :kop: :kop: Vardar'a karşı böyle oynayan takımın işi çok zor. Bu arada gs'yi eleyen Östersunds gruplara kalmış  :D

Östersunds Vardar'dan daha iyi takım. Onu söylemek lazım. fenerin şu rezilliği tarihe geçer. Gözlerime inanamıyorum adamların hiçbir oyun planı yok. sürekli kanattan içeri kör top atıyorlar. Bi de uzaktan isabetsiz şut. Başka hiçbirşey yok.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ozan Tufan kaptanlık pazubandını takıyorsa fb artık resmen bitmiştir...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Etiketler: