Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106133 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Bu sene de 4.yıldız hayal oldu adamlara , ihsallah bu sene de şampiyon olup arada ki farkı hızlı bir sekilde kapatmamız lazım

Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı tangaz

nasri yalnız mı gelmiş karısıyla karısının karısı gelmemiş mi  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı tangaz

şu geseyede 2 kelam sokuşturayım diyorum. bu fetöristler aynı zamanda masondurlar hepimizin malumu heriflerin ilk 4 maç fikstürü yeni kurulan bir takımın seçme hakkı olsa seçeceği takımlar olmuş ilginç bir tesadüf hep bunlara denk geliyor gariptir sonra 2 maçtır kaleci performanslarıda garip maçı izlemedim ama golleri gördüm osmanlı kalecisi kim yahuu o toplar kaleye girdikten sonra uçması sanki kedi refleksi olan ekşinler sergilemesi manidar geldi bana tolga ciğercinin golünde top çok sert değildi yenir mi yenir ama top ağlara girerken bunun daha yeni reaksiyon verip kedi çevikliğiylen zıplaması uçması garip geldi bana...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Getirin Alavesi , messi kardesim show yapıcak

korkmadan handikap basın  :evillol:
Sadece Beşiktaş

Çevrimdışı mellfred

İzmir marşını okumayan tek takımız diye övünen şeref yoksunu Konya başkanı bylock'tan içeri alınmış

Çevrimdışı cursedofdragon

İzmir marşını okumayan tek takımız diye övünen şeref yoksunu Konya başkanı bylock'tan içeri alınmış

beter olsun :)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Serbest bırakılmış

Vatan hainleri nasil çıkıyor ama ortaya..
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, görevinden istifa etti. (NTV Spor)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Konyaspor Başkanı Ahmet Şan, görevinden istifa etti. (NTV Spor)

Bizi terörist ilan eden zat değil mi bu ? :D

Beşiktaş ağır taştır diye boşuna söylememişler :D

Çevrimdışı Orhan_

Dakika 2, kaçan gol 2... Başakşehir'in işi zor.

Sevilla , Basaksehiri hacemat edecek belli oldu

2 dakika içinde 2 cok net pozisyon buldular.

Çevrimdışı Orhan_

Adebayor'a, Türkiye'ye gelmeden önce, çöp muamelesi yapanların da utanması lazım.

Çevrimdışı Orhan_

Ahahahahahah Başakşehir önde :D... Sevilla tutuşuyorr.. Adebayor (:

Çevrimdışı Kutay

Endişe yapmaya gerek yok Sevilla 3-1 alacaktır
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Elia yeter be kardeşim atma artik :akuma:

Ulan tam bu Ligin topçusu ya

Herifte sut var , adam eksiltme var asist var , Gol var , Topla ve topsuz içeri kat etme var daha ne olsun be kardeşim

Çevrimdışı Orhan_

Başakşehir Cl'ye katılır mı bilemem ama Abdullah Avcı bu gidişe Avrupa'ya transfer olabilir.

Çevrimdışı underworld

Elia yeter be kardeşim atma artik :akuma:

Ulan tam bu Ligin topçusu ya

Herifte sut var , adam eksiltme var asist var , Gol var , Topla ve topsuz içeri kat etme var daha ne olsun be kardeşim
Bütün bunlar Q7'de de var.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı Sedat.Y

Siz her ne derseniz diyin Başakşehir ezilmiyor ve 1:0 önde.Türk takımı ve göğsümü kabartıyor.Onların elenmesinden gelecek yurolardan ziyade Avrupaya kolay Türk takımı yok imajı vermeleri bana daha değerli geliyor...

Çevrimdışı jerry

ibb 1 gol atınca yine o iğrenç futboluna döndü. 11 kişi kapanıyor. Bakalım Sevilla ne zaman atacak. Nolito'yu bekliyorum. Bastır Sevilla !!!

Çevrimdışı Orhan_

Pres nasıl yapılır, defans yapılır. İlk yarı bunları izledik.

Çevrimdışı Orhan_

ibb 1 gol atınca yine o iğrenç futboluna döndü. 11 kişi kapanıyor. Bakalım Sevilla ne zaman atacak. Nolito'yu bekliyorum. Bastır Sevilla !!!

Bence iğrenç bir futbol yok ortada. Defans yapmak bu oyunun parçası ve karadüzen yapmıyorlar bu işi. Sen de yazmışsın, rakipleri Sevilla. Topun arkasına geçmedikleri vakit olacak şey çok belli.

Çevrimdışı jerry

Bence iğrenç bir futbol yok ortada. Defans yapmak bu oyunun parçası ve karadüzen yapmıyorlar bu işi. Sen de yazmışsın, rakipleri Sevilla. Topun arkasına geçmedikleri vakit olacak şey çok belli.

Tartışılır ama es kaza 1 gol at sonra üstüne yat futbolu benim futbol kitabımda yok. Sevilla'nın da aynı şansı olsa şu an 4-1 di skor. Şişirmeye gerek yok bu belediyecileri.

Kim ne derse desin Basaksehir saygiyi hak ediyor

Ilk 10 dakika haric top göstermediler Sevillaya , Basa bas oynuyorlar resmen

Topla oynama yüzdesi bile Basaksehir lehine..

Bu arada Adebayor bitmemis kesin bilgi yayalim bizle adi geçtiğinde ÇÖP diye yaygara koparanlar iyi izlesin

Sonuc ne olur bilemem ama ilk yari özelin de Basaksehir cok iyiydi saygi duyuyorum

Evet sevillanin oyun sistemine seviyesine gelsek yeter diyenler vardi gecen hafta..

Kendimizi küçük görmekte üstümüze yok , Örnek alalim dediginiz takima top göstermiyor Basaksehir Helal olsun :claps:

Etiketler: