Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106073 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı 38life

Acaba Bülent Uygun'a sen teknik direktörsün diye ilk kim söyledi?.. Fena kandırmışlar adamı.

Çevrimdışı Orhan_

Acaba Bülent Uygun'a sen teknik direktörsün diye ilk kim söyledi?.. Fena kandırmışlar adamı.

:D :D Gaza getirmişlerdir. Yaparsın abi, edersin abi.

Çevrimdışı 38life

Subjektif bir yorumda bulunmadım ki son haftadaymış gibi basıyorlar,iyi oynuyorlar ancak bizim oynadığımız oyuna haksızlık ediliyor.Rakibi övmek kendimizi yermek için çok erken.

Onlar bizden 1 ay önce sezon açtılar. Adamlar koşuyor. Şuan bizimkiler koşmuyor/koşamıyor. Bunda bizim oynadığımız oyuna haksızlık yok.

Çevrimdışı sermet00

Erman efendi konuşsun Ndiaye'nin görmediği kırmızıyı şimdi

Çevrimdışı sermet00

Dk 65 diller dışarda.Kalburüstü takım 3-3 yapmıştı.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Şu Özer kadar kımıl zararlısı yoktur herhalde.

Çevrimdışı Orhan_

Regatten o pozisyonu kaçırmasa bu maç 3-3 biterdi. Gs falan kalmadı oyunda.

Çevrimdışı 38life

gs'nin lige iyi başlaması iyi aslında. Tudor'un yeri sağlamlaşıyor :)

Bi de Arda'yı alsalar süper olur. Tudor ve Arda bu gs'yi bitirmek için yeter.

Çevrimdışı sermet00

Osmanlı'nın bu kadroyla düşmemesi mucize olur

Çevrimdışı mellfred

Çevrimdışı fatihbjk

Iki mactir Gs'i cok iyi izlemeye calistim. Gorduklerim sunlar

Takim kalitesi artmis, zayif takimlarda artik takilmalari zor.
Fakat kadro derinligi hic yok. 0   Gomis, Belhanda, Sag bekleri, defans, orta sahalari. Bunlar kart cezalisi veya sakatlandigi zaman, takimin sistemi direk aksiyacaktir.

Gs takimi 55-60. dakkalara kadar tempo yapabiliyor. O dakkaya kadar en az 2 fark actilar actilar, acamazlarsa geri donusler olacak, puan kaybi yasayacaklardir. Yani bunlar gol yemeden kolay kolay mac bitiremez.( bilic donemimize benzetenler cok hakli bu konuda ) Ayriyeten benchten gelip oyuna etki edecek 1 tane adam gormuyorum.

Valla benim dusuncelerim bunlar. Cok fazla abartmamak lazim gsi. Ama gecen sene sampiyonluk yarisi basaksehirle olduysa bu sene gs ile olur diye dusunuyorum.

[ Son Düzenleme: 19 Ağustos 2017, 23:36:14 fatihbjk ]

Çevrimiçi levitate

Geçen sene 8.hafta sonrası batırmışlar bu sene 10-15 arası batırırlar bence
bipbipbupbup

Çevrimdışı sermet00

Bu arada 8'de 8 yapmamaları işten değil şimdiden yazayım fıstık gibi fikstür gelmiş bunlara

Çevrimdışı Mehmet57

Bombos bir takim. Zayif rakipleri bireysel yetenek ile yenebilirler, ama kesinlikle sampiyonluga yetecek kaliteleri yok. Ben cok rahatim.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Antalyaspor, Samir Nasri ile senelik 4 milyon euro'dan 2 yıllık anlaşma sağladı. Nasri, yarın öğlen Antalya'ya gelecek. (DHA)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu arada 8'de 8 yapmamaları işten değil şimdiden yazayım fıstık gibi fikstür gelmiş bunlara

evlerinde sivas'ı yenerler deplasmanda antalyayı yenilirler.

İçerdeki kasımpaşa maçında beraberlik kokuyor.

Bursa'yı deplasmanda yenemezler.

Konyaspor deplasmanında yenemezler.

Gs-Fb derbisi var.

Ts deplasmanı var gs'nin yenilirler.

Hiç öyle kebap maçları yok yani  :ok:

Antalyaspor, Samir Nasri ile senelik 4 milyon euro'dan 2 yıllık anlaşma sağladı. Nasri, yarın öğlen Antalya'ya gelecek. (DHA)

gelsin bakalım :)

Çevrimdışı sermet00

evlerinde sivas'ı yenerler deplasmanda antalyayı yenilirler.

İçerdeki kasımpaşa maçında beraberlik kokuyor.

Bursa'yı deplasmanda yenemezler.

Konyaspor deplasmanında yenemezler.

Gs-Fb derbisi var.

Ts deplasmanı var gs'nin yenilirler.

Hiç öyle kebap maçları yok yani  :ok:
İçerde puan vermez bu takım kolay kolay.Konya ve Trabzon deplasmanlarında puan kaybı gelebilir diğerlerini kazanırlar.

İçerde puan vermez bu takım kolay kolay.Konya ve Trabzon deplasmanlarında puan kaybı gelebilir diğerlerini kazanırlar.

Sen geçen sene forumda varmıydın :)

Beni bilmiyorsun ben kaybeder diyorsam kaybeder :)

Ölmezsek burdayız :)
[ Son Düzenleme: 20 Ağustos 2017, 00:06:58 cursedofdragon ]

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Iki mactir Gs'i cok iyi izlemeye calistim. Gorduklerim sunlar

Takim kalitesi artmis, zayif takimlarda artik takilmalari zor.
Fakat kadro derinligi hic yok. 0   Gomis, Belhanda, Sag bekleri, defans, orta sahalari. Bunlar kart cezalisi veya sakatlandigi zaman, takimin sistemi direk aksiyacaktir.

Gs takimi 55-60. dakkalara kadar tempo yapabiliyor. O dakkaya kadar en az 2 fark actilar actilar, acamazlarsa geri donusler olacak, puan kaybi yasayacaklardir. Yani bunlar gol yemeden kolay kolay mac bitiremez.( bilic donemimize benzetenler cok hakli bu konuda ) Ayriyeten benchten gelip oyuna etki edecek 1 tane adam gormuyorum.

Valla benim dusuncelerim bunlar. Cok fazla abartmamak lazim gsi. Ama gecen sene sampiyonluk yarisi basaksehirle olduysa bu sene gs ile olur diye dusunuyorum.

Aynen. Ayrica bir baskasinin da isaret ettigi gibi ilk haftalar rahat bir fikstur gelmis, haftaya Sivasspor'la maclari var yani direk dusmeye aday takimlarin 3'uyle maclarini yapip bitirecekler. Ardindan Antalya, Bursa, Konya maclari geliyor burada ak koyun kara koyun cikacak ortaya. Iyice sacma salak konusmaya basladilar daha ikinci haftadan. Goren iki macta 5 gol yiyip 0 puan aldigimizi sanacak. Kasimpasa sanssli bir beraberlik aldi hepsi o. Ayrica Kasimpasa ligin orta ustu takimlarindan, Antalya'yi da gectik ki bence ligin ilk 5'e aday takimlarindan. Dusme adayi rakiplere 3-4 sallayip artistleniyorlar Besiktas, Fenerbahce, Basaksehir, Trabzonspor'la maclari dizilmis devre sonuna dogru.

Bu arada sunu da soyleyeyim, ne Fener ne de GS dostumuz elbette fakat ikisi arasinda bence asil sinsi, sikeyi getiren, tescilli Fetocu futbolculari yuzunden gecmiste surekli desteklenen ve hakkimizi en cok yiyen GS'dir. Aynisi Fenerbahce icin de gecerli aslinda. Simdi Besiktas'a kendi baslarina gucleri yetecek halde olmadiklarindan FB'ye yanasmaya basladilar "ne guzeldi ya rekabet FB'yle" diye kekliyorlar. Halbuki sike davalarinda UEFA'ya iyice gaz verip Fener daha cok ceza alsin diye ugrasanlar yine GS'lilerdi. Arada goruyorum BJK sampiyon olacagina GS sampiyon olsun diyen Fenerliler de ondan bunlari yazdim. Biz sampiyon oluyorsak kimsenin onunu lobiyle ayak oyunuyla keserek sampiyon olmuyoruz, GS sikeyle, tesvikle, siyasetle (ozellikle FETO destegiyle) cok haksiz sampiyonluklar kazandi unutulmamali.

Su anda GS cirkefleri son kursunlarini atmis durumda, ondan her turlu rezillik beklenir. Zaten hallerini bildiklerinden gene zarar girip surdurelemeyecek transferler yapip UEFA'yla FFP gorusmelerine ondan sonra basladilar. Herkes uyanik olsun. Bu sene GS sampiyon olamazsa (ki en buyuk aday biziz normal sartlarda) GS'nin helvasini yiyecegiz ona gore hareket etsin herkes.

Çevrimdışı Mavi Tuna

Galatasaray lig başlamadan şampiyon oldu da bizim mi haberimiz yok ya hu... Lig başlayalı daha ne kadar oldu. Galatasaray bir zahmet bu kadar oynasın sezonu erken açtılar, bir ton para saçıp gereğinden fazla ücretler ile oyuncu aldılar. Önemli olan sonunu getirmek, ilk hafta maçları zayıf takiplere karşı oynadı bakalım dişli rakiplere ne yapacaklar. Ayrıca yedek kulübesi de kötü, defansı kötü rakip de üstüne gelmeyince, takım çok iyi görünüyor. Takviye yapamazlar ise işleri zorlaşır. Bizim son üç sezondur lige başlangıcımız bu şekilde zaten. Konuşmak için daha çok erken biraz daha zaman geçsin bakalım.

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

tothum  büyük sayıgıyı hakediyor.
Aahh Cenk şu Kane'yi az izlesen de görsen  :bandit:

Çevrimiçi COB

Tottenham Chelsea maçi çok süper geçiyor. Tottenham resmen Chelsea'yi sahadan sildi.

Çevrimdışı underworld

Tottenham Chelsea maçi çok süper geçiyor. Tottenham resmen Chelsea'yi sahadan sildi.

sağdan ,soldan,ortadan adamlar her yerden delik deşik ettiler ama bir türlü gol olmadı.

Çevrimiçi COB

sağdan ,soldan,ortadan adamlar her yerden delik deşik ettiler ama bir türlü gol olmadı.

Uzun zamandan beri Chelsea'nin bu hallere düştüğünü görmemiştim. Tottenham şu haliyle West Ham'i falan yakalasaydi ilk yari 5-6 gol olurdu.

Etiketler: