Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105926 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

https://twitter.com/jesusalmedya/status/896496482420916224

bu "dogal mogal" diyen yorumcu kim ? Fenerin adami mi  ?
Kim bu dalay lama oha dogak dedi herif yarim metre ofsayt pzosiyon

Çevrimdışı tangaz

Kim bu dalay lama oha dogak dedi herif yarim metre ofsayt pzosiyon

kim olacak biri tümer malı ötekide tuncay davarı
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı goktasoktay

yeni gol yemiş muslera ve volkan suratlarına bayılıyorum :evillol:
Hay çok yaşa, ben de bayılıyorum.

Çevrimdışı atalay

Çevrimdışı Ensar

Lille TD Bielsa, ilk 38 dakikada 3 değişiklik yaptı. 63'te kaleci atıldı, kaleye oyuncu geçti.
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı cursedofdragon

Lille TD Bielsa, ilk 38 dakikada 3 değişiklik yaptı. 63'te kaleci atıldı, kaleye oyuncu geçti.

son durum ne oldu :D

Çevrimdışı Ensar

Çevrimdışı Kalyoncu

son durum ne oldu :D
3-0 mağlup oldular.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Ensar

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Nemanja Matic değerini gerçek anlamda bulamamış muhteşem bir oyuncu.
Manu' nun oyununu ciddi anlamda yukarı çekti, bu sene Pogba-Matic ikilisi en çok konuşulacak ikili olurlar.

Çevrimdışı tangaz

burak yılmaz 2 golle başlamış
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mellfred

Konya'nın Çomarlarının  yenilmesine ayrı son dakkada yenilmelerine ayrı sevindim

Konya'nın Çomarlarının  yenilmesine ayrı son dakkada yenilmelerine ayrı sevindim

beter olsunlar beter :D

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Yalniz Trabzonspor'un cok net, tartismasiz 2 kirmizisini eyyamla gecistirdi hakem. Bunu da bilerek yapti. Bu kadar bariz kirmizilarinin verilmemesi, ellinci yillari oldugu da dusunulurse hayra alamet degil.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Fenerbahce bu sefer de Neustadter'i guya 8 milyon euroya Spartak Moskova'ya satacakmis. Bir kisi de demiyo bu adam son 3 transferini bonservissiz yapmis, FB'de bile yedek kalmis ve piyasa degeri tas catlasin 2-3 milyon euro. Neye gore 8 milyona aliyor Moskova? UEFA'dan kaleci ve Neustadter transferlerine sorusturma gelir de insallah bu sefer 5 sene ceza yerler. Ne sersemler yahu, herkes salak bir kendileri akilli.

Çevrimdışı Ensar

Yalniz Trabzonspor'un cok net, tartismasiz 2 kirmizisini eyyamla gecistirdi hakem. Bunu da bilerek yapti. Bu kadar bariz kirmizilarinin verilmemesi, ellinci yillari oldugu da dusunulurse hayra alamet degil.
50. yıl ne allah aşkına ya ,hadi 100 anladıkta 50 nedir ya

Çevrimdışı MUSTAFA_

50. yıl ne allah aşkına ya ,hadi 100 anladıkta 50 nedir ya
Taraftara gaz vermek, biz de şampiyonluk yarışında iddialıyız  demek için yapılan kampanyadan başka bir şey değil.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

Taraftara gaz vermek, biz de şampiyonluk yarışında iddialıyız  demek için yapılan kampanyadan başka bir şey değil.
saçmalık

Çevrimiçi Koa_lAA

o cr7 nin vücut neydi öyle..pöfff.. adam robot.. bu arada el clasico larda nou  camp da messi den daha fazla gol atmış.. ilginç ve bence güzel bi not..

messi acaba bernabeu da kaç gol atmıştır.. o da durmadan orda atıyor.

Çevrimdışı Ensar

o cr7 nin vücut neydi öyle..pöfff.. adam robot.. bu arada el clasico larda nou  camp da messi den daha fazla gol atmış.. ilginç ve bence güzel bi not..

messi acaba bernabeu da kaç gol atmıştır.. o da durmadan orda atıyor.
ee ne oldu öf pöf gitti sarı yedi iki dk sonra bir sarı daha atıldı :D forma çıkarıp sarı yemek saçmalıktır

Çevrimiçi Koa_lAA

ee ne oldu öf pöf gitti sarı yedi iki dk sonra bir sarı daha atıldı :D forma çıkarıp sarı yemek saçmalıktır

messi nin bernabeu daki hareketinin bi karşılığı olacaktı :D 2. sarı zaten tamamen hakem hatası.. heleki barca ya verdiği penaltıdan sonra..

Çevrimiçi Koa_lAA

adamların hiç acıması yok... 5 maç ceza vermişler dünyanın en iyi topcusuna.. helal olsun valla..

Çevrimdışı MUSTAFA_

adamların hiç acıması yok... 5 maç ceza vermişler dünyanın en iyi topcusuna.. helal olsun valla..
Yoksa her önüne gelen hakeme saldırır. Hakemi korumak için böyle cezalar gerekli.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: