Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105747 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Kapkarakartal

Güntekin ONAY'ın 23 haziran'da programında bahsettiği çocuk Manchester City'de

Çevrimdışı levitate

Dursun Özbek Muslera'yı satmak istiyormuş
bipbipbupbup

Çevrimdışı MUSTAFA_

Onu da satsın. Gslilerin elindeki tek adam da gitsin. Daha rahat dalga geçelim

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı levitate

Onu da satsın. Gslilerin elindeki tek adam da gitsin. Daha rahat dalga geçelim
Gene bi 10. olsunlar hehe
bipbipbupbup

Çevrimdışı sermet00

Gs İmbulayı almış iyi transfer.

Çevrimdışı mellfred

Gs İmbulayı almış iyi transfer.
Kiralamışlar sanırım. Evet iyi transfer

Çevrimdışı Kutay

Fenerde Isla'yı almış sonunda orta saha aldılar
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimdışı Neo Nesil

Bu sefer Dursun'a darbe yapar gs taraftarları. Zaten Sneijder olayı, 2 sezondur şampiyon olamamaları ve östersund mağlubiyetinden sonra  Dursun'dan iyice nefret ediyorlar.

2 sene üst üste şampiyon oldukları dönemi ve sonrasi yaptıkları terbiyesizliklerin cezasını 2 sezondur çekiyorlar. Beter olsunlar.
[ Son Düzenleme: 17 Temmuz 2017, 21:50:19 Neo Nesil III ]

Çevrimdışı Kutay

Bu sefer Dursun'a darbe yapar gs taraftarları. Zaten Sneijder olayı, 2 sezondur şampiyon olamamaları ve östersund mağlubiyetinden sonra  Dursun'dan iyice nefret ediyorlar.

2 sene üst üste şampiyon oldukları dönemden sonra yaptıkları terbiyesizliklerin cezasını 2 sezondur çekiyorlar. Beter olsunlar.
İstedikleri kadar protesto etsinler dursun gitmeyecek en azından şimdilik
15 SÜPER LİG
 9 TÜRKİYE KUPASI
 8 SÜPER KUPA
 6 BAŞBAKANLIK KUPASI
 1 ATATÜRK KUPASI
 3 MİLLİ KÜME
 2 TÜRKİYE FUTBOL ŞAMPİYONASI
 2 İSTANBUL PROFESYONEL LİGİ
 11 İSTANBUL LİGİ
 2 İSTANBUL TÜRK İDMAN BİRLİĞİ LİGİ
 1 PAZAR LİGİ
 4 SPOR TOTO KUPASI
 2 TÜRKİYE AMATÖR FUTBOL ŞAMPİYONASI

Çevrimiçi Koa_lAA

https://twitter.com/_Deniz_1/status/872351970396393472

bu flood acaip bişey yaw.. o zamanları hatırlamayan ben ve benden daha genç arkadaşlar için çok güzel bilgiler içermekte..

Çevrimdışı Ensar

https://twitter.com/_Deniz_1/status/872351970396393472

bu flood acaip bişey yaw.. o zamanları hatırlamayan ben ve benden daha genç arkadaşlar için çok güzel bilgiler içermekte..
vay vay vay , ilk defa duydum gördüm  bunları
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Ensar

Dünkü yayında rastgeldiğim forma satış rakamlarına istinaden 2016 senesine ait bir bilgi. https://t.co/cl1Mea1Tcj

Çevrimdışı cursedofdragon

Dünkü yayında rastgeldiğim forma satış rakamlarına istinaden 2016 senesine ait bir bilgi. https://t.co/cl1Mea1Tcj

inşallah bizde girelim bu sene bu listeye :)

Çevrimdışı Ensar

Avr.'nın büyük klüplerinin forma sponsorluk gelirlerini gösteren bir tablo. https://t.co/gkXlwEeqj6

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Kapkarakartal

Cenk 200.000€ zu MalAga

900 - 1.000M€ ya sattık diye seviniyorlardı garipler.

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sermet00

Fb macını izleyen var mı Monaco'yla berabere kalma başarısını nasıl göstermişler acaba merak ettim

Çevrimdışı celiker1

Fenerde Isla'yı almış sonunda orta saha aldılar
Genelde sağ bek oynar. FB adına olumlu anlamda sezonun adamı olabilir. Sürekli bindirip, ceza sahasına sürpriz girişler yapar. Sağ bek ararken bize çok istemiştim
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Fb macını izleyen var mı Monaco'yla berabere kalma başarısını nasıl göstermişler acaba merak ettim
Konyaspor kadar oynadi fb. Malbuyenanin oynadigini 69. Dakikada gordum, bir serbest atis kullandi top taca gitti. Hasan ali maskeyle oynadi.
Ilkyari 4-5 olacakti, berabere bitti sonra monaco azicik tempo yapti golu buldu ve saldi oyunu, monako oyunu salinca fb yeni girenler ile yuklendi serbest vurustan stok cok ama cok guzel bir gol atti.

Garip bir sistemle oynadilar, aykut bisiler deniyir gibi, hakemler ve tff ittirmezse ilk7ye zor girer fb.

Kamera acisi cok kotu hem gozlerim hem beynim yandi.

SIkertel yoktu nedense ayrica en buyuk eksik yildiz solbekinin yedek baslamasiydi

Konyaspor kadar oynadi fb. Malbuyenanin oynadigini 69. Dakikada gordum, bir serbest atis kullandi top taca gitti. Hasan ali maskeyle oynadi.
Ilkyari 4-5 olacakti, berabere bitti sonra monaco azicik tempo yapti golu buldu ve saldi oyunu, monako oyunu salinca fb yeni girenler ile yuklendi serbest vurustan stok cok ama cok guzel bir gol atti.

Garip bir sistemle oynadilar, aykut bisiler deniyir gibi, hakemler ve tff ittirmezse ilk7ye zor girer fb.

Kamera acisi cok kotu hem gozlerim hem beynim yandi.

SIkertel yoktu nedense ayrica en buyuk eksik yildiz solbekinin yedek baslamasiydi

vay be abi fenerin hazırlık macına bile bakmıssın Beşiktaş maçlarında ya yolda oluyon ya tuvalette :D

Çevrimdışı mylife1903

vay be abi fenerin hazırlık macına bile bakmıssın Beşiktaş maçlarında ya yolda oluyon ya tuvalette :D
Yol totemi yahu, ts macinda yerlestirdim iki tane ama boklu totem ise en guzeli

Yol totemi yahu, ts macinda yerlestirdim iki tane ama boklu totem ise en guzeli

sevmedim bu işleri.  :bandit:

Etiketler: