Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105638 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı tangaz

fener bonservisi aynen malbuyena üzerinden çözecek bonservisini al  getir sana 3 mio imza parası verelim diyorlar. uefa bunlara göz yummamalı... bu arada herif ne kontrat kapmış net 4 mio puan başı 4bin 300bin sadakat bonusu 200bin imaj hakkı ev kirası(10-15bin ay) fransadan ferrasini getirme nakliye bedeli kendine ve karısına üst sınıf jeep karıya fransızca bilen şoför yılda 4 defa tr-fr özel jet 150 bin şampiyonluk 150bin şl katılımı primleri 15 gole katkı da 150bin prim daha tr kupası için dahi 100bin prim %15 stopaj gene fenerden veee menajere 2,6 mio euro

3 yıllık maliyeti 20 milyon maşallah bravo
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı mylife1903

fener bonservisi aynen malbuyena üzerinden çözecek bonservisini al  getir sana 3 mio imza parası verelim diyorlar. uefa bunlara göz yummamalı... bu arada herif ne kontrat kapmış net 4 mio puan başı 4bin 300bin sadakat bonusu 200bin imaj hakkı ev kirası(10-15bin ay) fransadan ferrasini getirme nakliye bedeli kendine ve karısına üst sınıf jeep karıya fransızca bilen şoför yılda 4 defa tr-fr özel jet 150 bin şampiyonluk 150bin şl katılımı primleri 15 gole katkı da 150bin prim daha tr kupası için dahi 100bin prim %15 stopaj gene fenerden veee menajere 2,6 mio euro

3 yıllık maliyeti 20 milyon maşallah bravo
Sadakat bonusu ve imaj hakkini anlamadim. 33 yasinda bu herif neyin sadakat bonusu. Imajinansicam onu kesme bu herif neyin imaji olacak.

Haydar dumene sorsan su herifin sadakatini gotuyle guler.

-alo haydar beeey ben 41 yasinda 4 cocuk annesi bi bayaaanim ustumden dur arap ordusu gecti, kizlik zarima bisi olmus midur?

Çevrimdışı tangaz

Sadakat bonusu ve imaj hakkini anlamadim. 33 yasinda bu herif neyin sadakat bonusu. Imajinansicam onu kesme bu herif neyin imaji olacak.

Haydar dumene sorsan su herifin sadakatini gotuyle guler.

-alo haydar beeey ben 41 yasinda 4 cocuk annesi bi bayaaanim ustumden dur arap ordusu gecti, kizlik zarima bisi olmus midur?

endişe etme evladım bişi olmadı seninki esneeeek
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı levitate

Milan iyi para gömmüş 2 haftada 100 milyon € harcamışlar
bipbipbupbup

Çevrimiçi Samet Ç

Elia ve Aurilien Chedjou Başakşehir için güzel hamleler.

Çevrimdışı tangaz

Elia ve Aurilien Chedjou Başakşehir için güzel hamleler.

ben elianın bizim lige uygun olmadıgını düşünüyorum hollanda dışındaki performansı da bunu gösteriyor.

Çevrimdışı Savaş

Hollanda liginde Ajax ve Psv onunde şampiyon olup şampiyonlar ligine direkt gidecek bir adam neden orayı bırakıp da Başakşehir'e gelir?

Hayır 28 maça 11 başlamış 10 gol 2 asistle oynamış fena bir performans da değil.

Para mı acaba? Ne kadar fazla para alacak ki?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

Hollanda liginde Ajax ve Psv onunde şampiyon olup şampiyonlar ligine direkt gidecek bir adam neden orayı bırakıp da Başakşehir'e gelir?

Hayır 28 maça 11 başlamış 10 gol 2 asistle oynamış fena bir performans da değil.

Para mı acaba? Ne kadar fazla para alacak ki?

SM-A720F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

paradır büyük ihtimalle hollanda liginde para vermiyorlar ki doğru dürüst.

orda 400-500 bin € oynuyorsa burdan 1.250 filan teklif geldiyse hemen kabul etmiştik.3 katı fazla teklif gelmiş oluyor :)

Çevrimiçi underworld

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tuncaboylu

Bizden 10000 koltuk fazlaları var 500'den verseler 5000000 yapar
güzel para. Ama satamazlar.

Staddaki koltukların 4'te 3'ü 1000 liradan ucuza satılıyor.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı tuncaboylu

bu gsnin riva arazisi ihale edilmiş en yüksek teklif 1 milyar tl imiş sanırım %80 üzerinde bir bedeli gs kasasına girecek bu paranın. enson 2 milyartlden fazla borcları vardı orayıda satınca bi haltları kalmayacak satacak aa sahii adaları vardı dimi alsak mı adayı napsak  :evillol:
O para kasaya anca inşaat bitip satışlar gerçekleşonce girecek. O da en az 5 sene demek. Parayı hemen almak isterlerse teminat gösterip kırdırmalaeı lazım, 800 milyon kalacaksa bile kasaya ancak 450 falan girer.

Çevrimdışı tuncaboylu

Victor Lindelof >> manu 35 m €

bu manu bu kafayla gitmeye devam ederse bi cacık olmaz.
Onu bir yere sokacakları belliydi: Adam ne stoperlik yaptıysa artık 1 senede fiyatını 10'a katladı.

Kulüpler artık menajerlerin oyuncağı olup kuklası gibi hareket ediyorlar.

Çevrimdışı tuncaboylu

caner'den iyi bek dedikleri hasan ali kaldırım'ı da satmayı planlıyorlar.
Kontratı bitti, satamazlar.

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı AigleBordeaux

bu mall şey valbueana kaç santimdir acaba   :evillol:
Bu videoda evliydi Valbuena. Benzemaya  sormak lazım başka böyle komik kasetler varmı bunları o servis etti. 😂😂😂
[ Son Düzenleme: 13 Haziran 2017, 22:07:53 AigleBordeaux ]
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

bu mall şey valbueana kaç santimdir acaba   :evillol:
Basketci bu abi

Elleri falan kucuk bu malbuyenanin. Kafasi buyuk tipi minyon degil. Yani, bence bu kucukken kundaktan dusmus falan olabilir.
Minyon olsa, orantili vucud yapisi olur. Bunun gafasi buyuk, beyni kucuk, boyu kisa, kolu uzun, eli kucuk ama ayagi buyuk gibi
Orantisiz, tutarsiz bi adam.

Çevrimdışı levitate

Tandem tartismasi vardi, onlu arkala mi, yan yana mi, ust uste mi
Bu ayri bir bakis acisi olmus, evet
:kop:
bipbipbupbup

Çevrimdışı ALDENYX

süper lige asomoha gyan da gelmiş... :)
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

Etiketler: