Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 45661 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı MUSTAFA_

Herseye rağmen #halamadrid ulan !!
#HalaMadrid çiler de bir bitmedi Yazmayın artık şunu ezik gösteriyor.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

#HalaMadrid çiler de bir bitmedi Yazmayın artık şunu ezik gösteriyor.
Sene sonu kim ezik göreceğiz :eyes

Kimin daha buyuk oldgunu tartismaya gerek yok sanirim.
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2017, 00:26:32 Yunus Emre Dökmeci ]
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sene sonu kim ezik göreceğiz :eyes

Kimin daha buyuk oldgunu tartismaya gerek yok sanirim.
Kral takımı niye bu kadar sevilir anlamış değilim. Halkın takımını desteklesene

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimiçi COB

Ozaman Barcelona yi da desteklemeyin. Oda Katalonya ordusu sonucta. Athletic Bilbao yu falan tutun gerci oda birseyi qtemsil ediyor.

Çevrimiçi Necmi

Barça katalan burjuvazisinin yarattığı en büyük sermaye takımıdır. iki takım büyüklüğü
üzerinden konuşulursa barça realin yanına bile yanaşamaz ama ispanyanın en büyüğü A.Madrittir.
en fazla taraftarı olan takımdır. Kralın takımına karşı halkın kurduğu gerçek halkın takımıdır.
Barça sevdalıları bir şey söyleyeyim Barçayı tutmak gs yi tutmak gibidir. ikiside aynı b.kun lacivertidir. :D
Messiye gelince Barca dışında sudan çıkmış balık gibi olan bir oyuncu dünyanın en büyük oyuncusu olamaz
unutulmaması gereken bir şey var bütün takım ona çalışıyor. arjantin milli takımında gördüğümüz gibi takım ona çalışmazsa yuhalanır. Messi barçanın büyük yıldızıdır ordada kalır. CR her yerde kendini kanıtlamış ve takımında
sevilmediği içinde kimsenin ona çalışmadığı bir oyuncudur. Ama çok büyük bir yıldız hangi takıma gitse o performansı veriyor. öyle dünyanın gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu diye messi veya CR yi ortaya koyarsanız haksızlık ettiğiniz çok oyuncu olur ilk ona girseler bile ikiside ilk beşe zor girer. Bu dünyanın tanıdığı en büyük yıldız bence orjinal ronaldodur. brezilyalı olan, messi anca onun kramponlarını bağlar. ondan sonra marodona van basten cruyf ronaldinyo varken bunlar bayağı geride kalıyor. orjinal ronaldo messiyi top diye oynardı. :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Barça katalan burjuvazisinin yarattığı en büyük sermaye takımıdır. iki takım büyüklüğü
üzerinden konuşulursa barça realin yanına bile yanaşamaz ama ispanyanın en büyüğü A.Madrittir.
en fazla taraftarı olan takımdır. Kralın takımına karşı halkın kurduğu gerçek halkın takımıdır.
Barça sevdalıları bir şey söyleyeyim Barçayı tutmak gs yi tutmak gibidir. ikiside aynı b.kun lacivertidir. :D
Messiye gelince Barca dışında sudan çıkmış balık gibi olan bir oyuncu dünyanın en büyük oyuncusu olamaz
unutulmaması gereken bir şey var bütün takım ona çalışıyor. arjantin milli takımında gördüğümüz gibi takım ona çalışmazsa yuhalanır. Messi barçanın büyük yıldızıdır ordada kalır. CR her yerde kendini kanıtlamış ve takımında
sevilmediği içinde kimsenin ona çalışmadığı bir oyuncudur. Ama çok büyük bir yıldız hangi takıma gitse o performansı veriyor. öyle dünyanın gelmiş geçmiş en büyük oyuncusu diye messi veya CR yi ortaya koyarsanız haksızlık ettiğiniz çok oyuncu olur ilk ona girseler bile ikiside ilk beşe zor girer. Bu dünyanın tanıdığı en büyük yıldız bence orjinal ronaldodur. brezilyalı olan, messi anca onun kramponlarını bağlar. ondan sonra marodona van basten cruyf ronaldinyo varken bunlar bayağı geride kalıyor. orjinal ronaldo messiyi top diye oynardı. :D

Eskileri izlemek ayrı keyifti şimdiki oyuncuları izlemek ayrı keyif. Ben bu kıyaslamayı doğru bulmuyorum. Bu oyuncuları izlemenin keyfine bakıyorum Şu anki oyunuyla dün de herkes gördü ki Messi daha önde gözüyor ama C. Ronaldo da iyi oynasa daha çok zevk alırdım. Tuttuğum ve desteklediğim  tek takım Beşiktaş. Diğer takımlar sempatiden öteye gitmez
[ Son Düzenleme: 24 Nisan 2017, 09:55:16 MUSTAFA_ ]

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mehmetthedum

Yaşı 30'dan küçük arkadaşların "gelmiş geçmiş en büyük oyuncu yeaaa" tanımlamalarını okuyunca komik oluyor.. günümüzün deseler anlayacağım da ; gelmiş geçmiş demek baya bi iddialı oluyor.

E siz gelmiş geçmiş en..... derseniz, ronaldo'yu (fenomen), rivaldo'yu, maradona'yı, socrates'i falan izlemiş nesil gelir sorar ;  sen hayırdır ? Diye..

Ayrıca biri vasat üstü oyunculardan kurulu bir takımla avrupa şampiyonu olurken, diğeri üst düzey oyuncularla amerika kupasını kazanamıyor.  Esas karşılaştırma milli takım başarısı ile olur bence..   mesela şu sorunun cevabını düşünelim; iki oyuncu yer değiştirse  ne olur, aynı başarıları diğerinin takımında gösterebilir mi?

Bence ronaldo(portekizli) barcelona'da yine top class uçardı.. ancak yanında ve arkasındakiler değişen messi r.madrid'de sadece üst düzey br orta saha olabilirdi.

Son olarak ;   " maradona good, pele better, george best  "  der ve giderim..
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı mylife1903

Yaşı 30'dan küçük arkadaşların "gelmiş geçmiş en büyük oyuncu yeaaa" tanımlamalarını okuyunca komik oluyor.. günümüzün deseler anlayacağım da ; gelmiş geçmiş demek baya bi iddialı oluyor.

E siz gelmiş geçmiş en..... derseniz, ronaldo'yu (fenomen), rivaldo'yu, maradona'yı, socrates'i falan izlemiş nesil gelir sorar ;  sen hayırdır ? Diye..

Ayrıca biri vasat üstü oyunculardan kurulu bir takımla avrupa şampiyonu olurken, diğeri üst düzey oyuncularla amerika kupasını kazanamıyor.  Esas karşılaştırma milli takım başarısı ile olur bence..   mesela şu sorunun cevabını düşünelim; iki oyuncu yer değiştirse  ne olur, aynı başarıları diğerinin takımında gösterebilir mi?

Bence ronaldo(portekizli) barcelona'da yine top class uçardı.. ancak yanında ve arkasındakiler değişen messi r.madrid'de sadece üst düzey br orta saha olabilirdi.

Aynen abi george best gercegi varken messi falan, uyuz oluyorum tipine zaten.
Messi bulmus keko takimlari golleri siraliyor, maradona gibi gidip koy takimini sampiyon yapsin italyada bizde alkislayalim.
Zamaninin seriasinda hemde. Benzer olay soyle olur, messi gider westhami sampiyon yapar tek basina hah ozaman o hep istedigi marsdona karsilastirmasi yapilabilir.

Çevrimdışı mylife1903

Ronaldo donunda sallardi messiyi be abi, messiyi diyorum baska bi takimda gorelim hele, gitsin napoliye mesela bakalim nasil oynayacak.
Barselona kurmus duzeni mal mal teknik direktorler ile bile basari geliyor. Kucumsenmeyecek basarilar bunlar ama gelmis gecmis mevzusu baslarsa azicik eselenir bu olaylar. Reykard falan calistirdi bu barselonayi bizim samet aybaba gitse gene sampiyon olur barselona

Çevrimdışı tangaz

maradona varken diğerleri lafıgüzaftır beyler  :bandit:

@Necmi abi birde şu adama orjinal ronaldo deyip duruyorsun onun bir adı var FENOMEN Ronaldo  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi COB

Ronaldoyu da Rivaldoyu da izleme sansim oldu. Maradona ve Socrates i videolardan biliyorum ve halen de Messi gelmiş geçmiş en büyük oyuncudur yeah diyorum. Luiz Nazario de Lima Ronaldo da bu gözlerin bugüne kadar gördüğü en büyük golcü. Aksini iddaa edenle zaten futbol konuşulmaz ama kendisi normal bir brezilyali gibi belli bir yastan sonra dusus yasadi. RoNaldinho da oyle. Messi oynamaya basladigindan beridir hep buyuk oynadi. Barca taraftari ona "Messiah" (Mesih) diyor.

Çevrimdışı mylife1903

Ronaldoyu da Rivaldoyu da izleme sansim oldu. Maradona ve Socrates i videolardan biliyorum ve halen de Messi gelmiş geçmiş en büyük oyuncudur yeah diyorum. Luiz Nazario de Lima Ronaldo da bu gözlerin bugüne kadar gördüğü en büyük golcü. Aksini iddaa edenle zaten futbol konuşulmaz ama kendisi normal bir brezilyali gibi belli bir yastan sonra dusus yasadi. RoNaldinho da oyle. Messi oynamaya basladigindan beridir hep buyuk oynadi. Barca taraftari ona "Messiah" (Mesih) diyor.
Ya onlar zaten abartim reklam yapmada bir numaradir sen onlara bakma, yamik gocuk gicik iki bina gosteriyorlar yok efenim gucci yapti yok efenim gaucido yapti turist silkeliyor herifler. Oturup guzelleme yapip yilda 20 milyon turist cekiyor adamlar, barselona dedigin sehir bizim karakoy buyuklugunde falandir, taraftari da gsden hallice

Çevrimdışı cursedofdragon

Başakşehir'e ceza vericeklermi bekliyorum hiç sanmıyorum ama yinede bekliyorum :)

Çevrimdışı Anıl1903

Başakşehir'e ceza vericeklermi bekliyorum hiç sanmıyorum ama yinede bekliyorum :)
Gümüşdağ işi bağlamıştır,ceza verseler bile göstermelik verirler sonra ceza indirimine giderler.

Çevrimdışı mylife1903

Oyle bir popo var mi sence yd tffsinde. Adama vergi mufettisleri tecavuz eder

Gümüşdağ işi bağlamıştır,ceza verseler bile göstermelik verirler sonra ceza indirimine giderler.

Bende öyle düşünüyorum :)

Oyle bir popo var mi sence yd tffsinde. Adama vergi mufettisleri tecavuz eder

Emir büyük yerden gelicek ceza verin yada vermeyin diye vermeyin diye gelicek tabi bu ülkede hangi şey normal ki :)

Çevrimiçi mellfred

başak ufuk ceylan ve yalçın ayhan'ı kadro dışı bırakmış. babacan'ı saklamış şark kurnazları 

başak ufuk ceylan ve yalçın ayhan'ı kadro dışı bırakmış. babacan'ı saklamış şark kurnazları

nerde yazıyor  :alala:

Volkan babacan,epuerana filan onlar yumruk attı biz körmüyüz ki acaba yoksa  :alala:

Edit : Şimdi tüm yayın organları son dakika olarak geçtiler 2 kişi kadro dışı yetmez.Diğerleride ceza alıcak.

Çevrimdışı mylife1903

Yedek kaleci ile yalcini kadro disi birakmislar acaba emre b.yi de o tirmandigi telorgude mi
birakmislar

Yedek kaleci ile yalcini kadro disi birakmislar acaba emre b.yi de o tirmandigi telorgude mi
birakmislar

ya volkan babacan ve epruanı ?

Çevrimdışı mylife1903

ya volkan babacan ve epruanı ?
Volkan babacanin ayaginda yerde yatani tekmelemekten darbeye bagli odem olusmus, tedbir amacli dinlendirilecekmis

Volkan babacanin ayaginda yerde yatani tekmelemekten darbeye bagli odem olusmus, tedbir amacli dinlendirilecekmis

bilmem artık o kadarını yalnız bizim maçta stoperleri yok :D

Yalçın kadro dısı
epuaronu kart cezalısı.
bekir ve egemen sakat.

Stoper yok başka :D

Çevrimdışı mylife1903

bilmem artık o kadarını yalnız bizim maçta stoperleri yok :D

Yalçın kadro dısı
epuaronu kart cezalısı.
bekir ve egemen sakat.

Stoper yok başka :D
Emre b. Oynasin stoperde, hava toplarinda etkili olur

Emre b. Oynasin stoperde, hava toplarinda etkili olur

O hobbit zıplasa abuobakar'ın şeyine(beline) gelir anca :D

Çevrimiçi Kapkarakartal

Ben TFF nin vereceği cezaları bekliyorum kulüpleri ne vermişse beni ilgilendirmez. Ama mademki kulüp olarak cezalandırıyorsun Volkan BABACAN'ı masum göstermek komik olmuş boğaz sıkmayı meşrulaştırmakta neyin nesi ?

Etiketler: