Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 44713 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Anıl1903

Emre Mor, bu kafa ile giderse çok yol alamaz. Takım oyununa hiç uygun bir oyun anlayışı yok.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Takım oyunu oynasa Borussia Dortmund'da ilk 11'in vazgeçilmezi olurdu.Daha uzun bir yolu var bunları yapması için.

Çevrimiçi 38life

Emre Mor, bu kafa ile giderse çok yol alamaz. Takım oyununa hiç uygun bir oyun anlayışı yok.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Oyuna son 15-20 dakika sokulduğu sürece böyle oynar. Çünkü bişekilde kendini kanıtlama kaygısı var. Ama 90 dakika oynasa çok daha iyi oynar.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

E-F-S-A-N-E !!

Gianluigi Buffon, kariyerindeki 1000 maçına çıkacak.

📅 Toplam maç: 999
⚽️ Juventus: 612
⚽️ Parma: 220
🇮🇹 İtalya: 167

#Legend
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimiçi COB

Galibiyet yada en kotu beraberlik hakettigimiz macta Izlanda'ya 2-1 kaybettik. Tecrubesizlik ve savunma oyuncularinin kalitesizligi yuzunden kaybediyoruz. Bugun Izlanda'ya buyuk baski uyguladi Kosova. Bu gelecek adina gercekten umut verici. 2 yil sonra Kosova Milli futbol takimi cok daha can yakacak duruma gelecek.

Çevrimdışı mylife1903

Galibiyet yada en kotu beraberlik hakettigimiz macta Izlanda'ya 2-1 kaybettik. Tecrubesizlik ve savunma oyuncularinin kalitesizligi yuzunden kaybediyoruz. Bugun Izlanda'ya buyuk baski uyguladi Kosova. Bu gelecek adina gercekten umut verici. 2 yil sonra Kosova Milli futbol takimi cok daha can yakacak duruma gelecek.
Lejyonerler oynasa kosova adina cok saglam takim cikiyor. Bi yerde gormustum bi ilk11 yapmislar bizim milli takimdan degerlidir

Anlamadigim olay bu cocuklar nasil anlasacak milli takimda. Nejipjan gitsin zaten cocuga ayip bu selcuk ozan tufan falan milli oluyor, nejipjani almiyorlar.

Çevrimiçi COB

Zaten Kosova'nin milli takiminda hepsi lejyoner. Buyuk isimler gelmedi, Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri, Shkodran Mustafi (Makedonyali arnavut), Valon Behrami falan gelseydi daha degisik olurdu ama olmadi. Bu macta zaten Donis Avdiaj ve Atdhe Nuhiu FIFA iznini alip oynayabildiler. Hucum hattimiz gercekten iyi oyunculardan kurulu, ama defans hatti gercekten cok cok kalitesiz. Sag ve sol bekimiz her mac kevgire donuyor. Cogu oyuncu daha 18-25 yas araliginda. Cok kisa suredir oynuyorlar, bir de takimin basinda yeteneksiz bir teknik direktor var. Bu oyuncular 2 yil sonra, grupta 4'culuge falan oynar, 5 yil sonra da buyuk turnuvalara katilma potasina girmemiz lazim.

Çevrimiçi Necmi

Zaten Kosova'nin milli takiminda hepsi lejyoner. Buyuk isimler gelmedi, Granit Xhaka, Xherdan Shaqiri, Shkodran Mustafi (Makedonyali arnavut), Valon Behrami falan gelseydi daha degisik olurdu ama olmadi. Bu macta zaten Donis Avdiaj ve Atdhe Nuhiu FIFA iznini alip oynayabildiler. Hucum hattimiz gercekten iyi oyunculardan kurulu, ama defans hatti gercekten cok cok kalitesiz. Sag ve sol bekimiz her mac kevgire donuyor. Cogu oyuncu daha 18-25 yas araliginda. Cok kisa suredir oynuyorlar, bir de takimin basinda yeteneksiz bir teknik direktor var. Bu oyuncular 2 yil sonra, grupta 4'culuge falan oynar, 5 yil sonra da buyuk turnuvalara katilma potasina girmemiz lazim.

Çevrimdışı b.damatoglu

Bursa hamzayi fetocu diye gondermedi mi, ben yanlis biliyom herhalde
Osmanlı da fetönün sermayesi ile kuruldu

SM-G900F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı Berat

avatar gozukmuyor mu? anlamadim.

Görülmüyor yenilemen lazım.

Çevrimdışı mylife1903

avatar gozukmuyor mu? anlamadim.
Goremedim, bende bir ariza olabilir

Çevrimiçi COB

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

LaLiga tarihinin en golcü savunma oyuncusu Sergio Ramos, attığı 51 golün 33'ünü (%65) kafayla attı. [Opta]

Sergio RAMOS !!
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı tangaz

Bursa hamzayi fetocu diye gondermedi mi, ben yanlis biliyom herhalde

fetöcülerden imam olanlar şutlandılar birde gariban himmetçiler₁ şutlandı. hayatın her şeysinde üst rütbe fetöcülerden halen görevine dewam ettikleri sağda solda hep konuşuluyor reis. mesela 20 numara baş fetöcülerdendi 15temmuzda keskin bi manevra ile saray maray kısıklı gibi tüm konutlarda nöbet tutarak şey etti o da. şükürle tek farkları futbola başlama dönemleri şükürle aynı yaşlarda olsa şimdi o da pensilvanyada olurdu.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimiçi Kapkarakartal

Bu bizim basın ne içiyor merak ediyorum Yaya Toure ve Bony GS'ye önerilmiş GS yönetimi bir Tudor'a soralım demiş. Bunlardan hariç Mangala ve Jackson Martine'le de ilgileniyorlarmış. Yaya Toure'ye dün akşam giydiğin donu bize yolla deseler 2M€ dan açar kapıyı.  :icool:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Bugün Akhisar sürpriz yapıp bir puan alsa ne kadar güzel olur .

Okan Buruk kendini kanıtla bugün  :biggrinking:

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Sydney - Melbourne City maçını izliyorum , Bobo salladı bir tane daha  :ok:

Çevrimiçi 38life

Akhisar akıl almaz bir gol kaçırdı. Sahada iletişimin ne kadar önemli olduğunu gösteren bir pozisyondu. Yok yere %100 pozisyon kaçtı iletişim eksikliğinden.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün Akhisar sürpriz yapıp bir puan alsa ne kadar güzel olur .

Okan Buruk kendini kanıtla bugün  :biggrinking:

bende yeni kalktım açtım akhisar 2 tane net fırsatı kaçırdı :D

Çevrimdışı Gökhan Kurt

bende yeni kalktım açtım akhisar 2 tane net fırsatı kaçırdı :D

Geliyor , geliyor sıkın durun Akhisar geliyorrrr  :biggrinking:

Çevrimiçi 38life

Okan 30.cu dakikada oyuncu değişikliği yaptı.

Sakatlanmış; Custodio
[ Son Düzenleme: 01 Nisan 2017, 14:09:10 38life ]

Çevrimdışı Orhan_

Herkese selam ola. Maçı açalı 10 dakika oldu henüz ama şu Başakşehir bizim hatalarımız olmasa şampiyonluğun ş'sini bile ağızlarına alamazlardı heralde. Akhisar bugün puan çıkartırsa bizim için çok iyi olacak.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehir bir tane atıp üstüne yatar. Boşa takip etmeye gerek yok  :bandit:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı cursedofdragon

Başakşehir bir tane atıp üstüne yatar. Boşa takip etmeye gerek yok  :bandit:

kapattım o zaman maçı :D

Çevrimiçi 38life

Başakşehir kaleciyle karşı karşıya pozisyon kaçırdı.

Etiketler: