Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 44744 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beter olun...

İnan Kıraç ve Faruk Süren, bugün Galatasaray Adası'nda buluştu ve Dursun Özbek yönetimini seçime götürmek için karar aldılar. [DHA]

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Başlıkları karıştırmışsınız :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimiçi Mehmet57

PSV Yusuf Yazici ile ilgileniyor

Çevrimdışı taner37

Fransızlar stadın üst kullanım hakkını mı ne almış ne bu bilgisi olan var mı?
Şampiyon Beşiktaş

Galatasaray Futbol Takımı, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki saha zemininin bozuk olması nedeniyle antrenmanlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacak.

:D  :evillol:

Çevrimdışı 'TaNeR'

Galatasaray Futbol Takımı, Florya Metin Oktay Tesisleri'ndeki saha zemininin bozuk olması nedeniyle antrenmanlarını Atatürk Olimpiyat Stadı'nda yapacak.

:D  :evillol:

Zemin yetişmesin, kalan maçlarını da orada oynasınlar...
Beter olasıcalar, Şemsi Pasajında ağzı burnu büzüşesiceler... yok öyle değildi sanki  :alala:  :evillol:
Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı taner37

Bu Galatasaray camiası kadar kendini bir ok sanan camia görmedim
Şampiyon Beşiktaş

Zemin yetişmesin, kalan maçlarını da orada oynasınlar...
Beter olasıcalar, Şemsi Pasajında ağzı burnu büzüşesiceler... yok öyle değildi sanki  :alala:  :evillol:

:D :evillol:
[ Son Düzenleme: 22 Mart 2017, 07:13:51 cursedofdragon ]

Çevrimdışı mylife1903

Floryayi satti zaten bunlar, bunlara olimpiyat stadini versinler tesis falan yapmaya gerek yok bi 30 sn sonra o tesisi de satarlar devlete.  Devletin malini devlete satabilen bir olusum. Sonra da konusurlar ust kullanim hakkini vermismislermis de, ulan devlet bu devlet, cik git bu araziye ihtiyacim var, dese yok efenim sozlesmem var, cikmam mi diyeceksin

Devlet sanki sana, almanyadan oglum geldi o oynayacak bu stadta mi diyecek
Bas git lan diyecek.

Feto oyunlari hep bunlar yahu benim kiracim gelecek bana diyecek sen bana surdan bi ev al, ben de senin evinden cikayim.
5 dakika icinde soktan ciktiktan sonra agzini burnunu kirarim, olaya bak

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Ulan bu cincon ne kadar sinsi bir kulüp. Ne zaman hem ekonomik olarak hemde sportif olarak batma noktasına gelseler hemen devlete sığınıp el ayak öpmeye gidiyorlar. Dursun fırsat bu fırsat deyip soluğu çankaya köşkünde almış. Devletin bedavaya yaptığı Toki Arena yetmezmiş gibi birde salon yaptıracaklar, Abdi İpekçi nelerine yetmiyor. Bundan 2 sene önce de vergi borçları silinsin diye saraya çıkmışlardı ve silinmişti. Feto sayesinde kazandıkları şampiyonluklar geri alınmalı, o seneler araştırılmalı.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Anıl1903

Osmanlıspor takımın başına Hamza Hamzaoğlu'nu getirmiş.

Osmanlıspor takımın başına Hamza Hamzaoğlu'nu getirmiş.

dengeler o takımı :D

Çevrimdışı Anıl1903

dengeler o takımı :D
Valla dengeler mi dengelemez mi bilemem ama ne hali varsa görsün sevmiyorum bu adamı.

Çevrimdışı mylife1903

Valla dengeler mi dengelemez mi bilemem ama ne hali varsa görsün sevmiyorum bu adamı.
Bursa hamzayi fetocu diye gondermedi mi, ben yanlis biliyom herhalde   

denge dengeoglu bende sevmiyorum :D

Gs'nin alt yapı hocası akhisar'da maçları güzel satıyordu şimdi osmanlı maçlarında gs'ye güzel yatar :)

Çevrimdışı Anıl1903

Bursa hamzayi fetocu diye gondermedi mi, ben yanlis biliyom herhalde   

Çeşitli spekülasyonlar çıkmıştı abi,gönderilme nedeni büyük ihtimalle başarısız sonuçlardan dolayıdır.

Çevrimdışı taner37

Ulan bu cincon ne kadar sinsi bir kulüp. Ne zaman hem ekonomik olarak hemde sportif olarak batma noktasına gelseler hemen devlete sığınıp el ayak öpmeye gidiyorlar. Dursun fırsat bu fırsat deyip soluğu çankaya köşkünde almış. Devletin bedavaya yaptığı Toki Arena yetmezmiş gibi birde salon yaptıracaklar, Abdi İpekçi nelerine yetmiyor. Bundan 2 sene önce de vergi borçları silinsin diye saraya çıkmışlardı ve silinmişti. Feto sayesinde kazandıkları şampiyonluklar geri alınmalı, o seneler araştırılmalı.

Nasuhi Sezgin açıklama yapmıştı.

Galatasaraylı yöneticiler Nasuhi Sezgin, Antalyaspor karşılaşmasının ardından açıklamalarda bulundu. Nasuhi Sezgin'in, ''Bizim takım zaman zaman bir takım puanları bilerek kaybetti'' sözleri başkan Dursun Özbek ve kongre üyelerini oldukça kızdırdı

Sezgin'in ''Biz galibiyet için geldik. 3 puanı aldık ve gidiyoruz. Bizim takım zaman zaman bir takım puanları bilerek kaybetti. Başka taraflardan gelen telkinlerle kaybetti” sözleri, 'Nasuhi Sezgin neyi kastediyor?' sorusunu akıllara getirdi.

Nedir bu? Bilerek puan kaybetmek demek şike demek..

Bu konu neden gündem olmadı?

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimiçi BJKTÜRK23

Kadromuz belli olmuş...

Volkan, Gökhan, Ömer, Mehmet Topal, İsmail, Selçuk, Olcay, Yunus Mallı, Volkan Şen, Arda Turan, Cenk Tosun

eleme maçı değil mi bu maç hazırlık maçı olsa çıkılmaz bunlarla parator gözünü tudor un koltuğa dikmiş anlaşılan garantilemek istiyor bir an önce.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimiçi BJKTÜRK23

Gol makinası attı  Cenk Tosun  :claps:

Çevrimiçi BJKTÜRK23

Çevrimdışı mellfred

bu maç hazırlık maçı mı grup mu

Çevrimdışı mellfred

bu arada terimle ilgili attıklarımız silinmese keşke. beşiktaş düşmanı sarıyı kayırmayalım nolur

Çevrimdışı Mavi Tuna

Emre Mor, bu kafa ile giderse çok yol alamaz. Takım oyununa hiç uygun bir oyun anlayışı yok.

Lenovo A7020a48 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimiçi BJKTÜRK23

Etiketler: