Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 44433 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı kyiv

Galatasaray son dakikalara kadar gol atamazsa Fırat Aydınus uzatmalarda 1 penaltı daha verir tarihe geçer.

Çevrimdışı mylife1903

Tosic bile boyle penalti yapamaz. Canli bomba falan deel fuze attilar iki sefer.

Biri kaleci gibi yumrukluyo, itiraz ediyor
Oburu voleybolcu gibi simac yapiyor, itiraz ediyor

Seker gibi hakem yonetiyor maco firat bile verdi penaltilari hani

Çevrimdışı MUSTAFA_

Maç seri penaltı atışları şeklinde geçiyormuş. Yalnız gs nin kazandığı net olarak penaltı değil  :tabe: Üçüncülük yarışı kıran kırana devam ediyor  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Fırat'ın verdiği şu faul ayıptır günahtır. Şu Necati hala şampiyonluk diyor.

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı eaglekartal

Iki haftadir son dk golleri cok moral bozucu adamlar maci birakmiyor.tudor etkisi belli oluuor.birde rodrigez gibi kanat isterdim aldimi ucacak arkadas kanat dedigin off ya kotu oldu bu gol

Çevrimdışı kyiv

Şu ligde Başakşehir haricinde doğru dürüst takım yok bir Osmanlıspor vardı o da dağıldı gitti. Galatasaray Başakşehire karşı böyle oynasın Başakşehir çoktan 4 lemişti.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Iki haftadir son dk golleri cok moral bozucu adamlar maci birakmiyor.tudor etkisi belli oluuor.birde rodrigez gibi kanat isterdim aldimi ucacak arkadas kanat dedigin off ya kotu oldu bu gol
Bu maçlar bizi ilgilendirmiyor  :tabe: Eğlenmene bak  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

bizlik bir şey yok abi  :busted_cop:

Çevrimdışı Tolga

Gs'yi yenmemiz daha doğrusu yenilmememiz bu yüzden önemliydi. Gs kadar ballı bir takım yoktur.

Gs yarışta kalsaydı böyle böyle sinir bozucu puanlar alarak sezon sonuna kadar ensemizde olabilirdi. Gs'yi yenerek o ihtimalden kurtulduk.

Neyse biz kendi işimize bakalım. :)
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Gs'yi yenmemiz daha doğrusu yenilmememiz bu yüzden önemliydi. Gs kadar ballı bir takım yoktur.

Gs yarışta kalsaydı böyle böyle sinir bozucu puanlar alarak sezon sonuna kadar ensemizde olabilirdi. Gs'yi yenerek o ihtimalden kurtulduk.

Neyse biz kendi işimize bakalım. :)
Aynen öyle

Onlari yenerek Fişi cektik yoksa bu Balla Lig sonuna kadar peşimiz de olurlardı :tabe:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Fırat'ın verdiği şu faul ayıptır günahtır. Şu Necati hala şampiyonluk diyor.
Bi yerinden faul uydurdu yine :)
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı Kuntz

Başakşehir taraftarı değilseniz çokta dert etmeyin. Yesinler birbirlerini.

Çevrimdışı mylife1903

Başakşehir taraftarı değilseniz çokta dert etmeyin. Yesinler birbirlerini.
Bu kadar emin konusmayin. Yarin kayseri puan kaparsa bizden haftaya deplasmanda bi kaza kesin olur gelip ensemize otururlar sonra hakem hakem diye bagirsak da kimseye dinletemeyiz iki haftadir cok ilginc seyler oluyor sarisinlarin macinda

Çevrimdışı tangaz

sarı kızlar uefaya gidebilsin die totolarını yırtıyormuş hakemimsiler
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı Kuntz

Bu kadar emin konusmayin. Yarin kayseri puan kaparsa bizden haftaya deplasmanda bi kaza kesin olur gelip ensemize otururlar sonra hakem hakem diye bagirsak da kimseye dinletemeyiz iki haftadir cok ilginc seyler oluyor sarisinlarin macinda

Futbol bu, yarın puan da kaybedebiliriz. Mevzu o değil. Kaybederiz, kazanırız neticesinde şampiyon olacağız. Fark ettiysen şampiyonluk psikolojisi sarışınlar için bitti, maç kazanmaya başladılar. Geri geldiği an puan kaybederler  :evillol: Tedbirli ihtiyatlı olmak ayrı, takımına güvenmek ayrı. Eski çamlar artık bardak oldu. O gariplikler ikincilik yarışı için oluyor. Bize zor elleşirler ;)

Çevrimdışı mylife1903

Futbol bu, yarın puan da kaybedebiliriz. Mevzu o değil. Kaybederiz, kazanırız neticesinde şampiyon olacağız. Fark ettiysen şampiyonluk psikolojisi sarışınlar için bitti, maç kazanmaya başladılar. Geri geldiği an puan kaybederler  :evillol: Tedbirli ihtiyatlı olmak ayrı, takımına güvenmek ayrı. Eski çamlar artık bardak oldu. O gariplikler ikincilik yarışı için oluyor. Bize zor elleşirler ;)
Bu ulkede lucescunun takimi darmadagin oldu. Sarisinlarin son iki haftasi sanki feto donemleri gibi killanmiyor degilim. Insallah yarin cuno bi numara yapmaz.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bu ulkede lucescunun takimi darmadagin oldu. Sarisinlarin son iki haftasi sanki feto donemleri gibi killanmiyor degilim. Insallah yarin cuno bi numara yapmaz.

katılıyorum dikkatli olmak lazım.

Çevrimdışı Kuntz

Yaşımız müsait, o dönemleri hepimiz yaşadık. Neler olduğunu, neler yaşandığını elbette unutmak mümkün değil. Ama yine söylüyorum, artık Beşiktaş o Beşiktaş değil. Yönetim hataları minimum seviyede. Artı takımı da aynı şekilde görüyorum. Fenerbahçe kupa maçında yaşanan olumsuzların hiçbirinin oluşmasına izin vermediler Toki'de. Çok sakin ve şampiyon takım gibi oynadılar. Sütten dilimiz yandı. Bizim topçuları provoke etmek kolay olmayacak o kadar. Belki bu maçta Q7'nin olmaması da o yönden avantaj olacak, sahaya saatli bomba ile çıkmayacağız. Ben sarıların maçlarında yaşananların özellikle 2-3 mücadelesi açısından sergilendiğini düşünüyorum. Sabırlı ve sakin oynayıp skoru alıp, önümüze bakacağız inşallah.

Çevrimdışı kartalgolgolgol

2 haftadır cincon ile şikebahçe hakemlerle gidiyor bakalım bu nereye kadar devam edecek. İşte Türk futbolunun hali.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı cursedofdragon

Başakşehir takılsın yarın ne ka güzel olur :D

Çevrimdışı ProjectOrigin

Hafta başında gs ve fb'nin takılmasını başakşehir'in galibiyet almasını bekliyordum ancak tam tersi oldu.Konya bir çelme takabilir, beraberlik kafidir.İkinciliği kaptırmasın Başak  :evillol:

Çevrimdışı taner37

Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin başına geçiyormuş. Hatta cuma günü Konya Fenerbahçe maçından sonra açıklama olacakmış diyorlar. Bu ne kadar etik? Fenerle anlaşan hoca rakibine karşı kazanmak için mi sahaya çıkabilir mi?

Yada cas kararları sonrası Fenerbahçe PTT birinci lig için mi çalışmalara başladı :)

Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı Karabay

Aykut Kocaman Fenerbahçe'nin başına geçiyormuş. Hatta cuma günü Konya Fenerbahçe maçından sonra açıklama olacakmış diyorlar. Bu ne kadar etik? Fenerle anlaşan hoca rakibine karşı kazanmak için mi sahaya çıkabilir mi?

Yada cas kararları sonrası Fenerbahçe PTT birinci lig için mi çalışmalara başladı :)

başakşehiri yensinde istediği yere gidebilir. gelsin fenere de konyaya oynattığı o sıkıcı futbolu oynatsın ben çok isterim.
edit: derken yediler golü.
[ Son Düzenleme: 12 Mart 2017, 16:17:40 Karabay ]

Etiketler: