Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 43870 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar, efendiler, bayanlar, baylar

Lutfen temkinli olalim, sukunetimizi koruyalim
Cok gulen cok aglarmis, derler

Fb heran gol atip pisiktiriolocik ustunluk kurabilir, sosa gol atabilir, gole yakin oynuyor

Meydanlari bosaltmayalimahahahahahaha

Çevrimdışı MUSTAFA_

Arkadaslar, efendiler, bayanlar, baylar

Lutfen temkinli olalim, sukunetimizi koruyalim
Cok gulen cok aglarmis, derler

Fb heran gol atip pisiktiriolocik ustunluk kurabilir, sosa gol atabilir, gole yakin oynuyor

Meydanlari bosaltmayalimahahahahahaha
Saflarımızı sıkıştırıyoruz daha istatiksel olarak şampiyonluğu garantilemedik  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Tolga

Gidip transfer yapıp gelsinler karşımıza  :icool:
Yapabiliyorlarsa buyursunlar yapsınlar :evillol:
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı ProjectOrigin

Saflarımızı sıkıştırıyoruz daha istatiksel olarak şampiyonluğu garantilemedik  :tabe:

Katılıyorum, gülelim eğlenelim amaaaaa küsküyü başlarından eksik etmeyelim  :evillol: :evillol:

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yapabiliyorlarsa buyursunlar yapsınlar :evillol:
Fikret Orman ile uğraşmasalar (Eto'o) bu kadar çabuk kopmazlardı  :evillol: Kaşınan itana ile kaşınır. Seneye yeni adam almayı bıraktım elindeki oyuncuları kaybetmezlerse iyi  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı tangaz

@mylife1903 reis bizim @tuncaboylu esas rakip gs değil fb mi diyordu yoksa tam tersini mi  :evillol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı MUSTAFA_

Son dönemlerde en sevdiğim renk.
Rıdvan Dilmen moru  :kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903 reis bizim @tuncaboylu esas rakip gs değil fb mi diyordu yoksa tam tersini mi  :evillol:
Fbdir o reis fb. Akrabasi oynuyor ya, ona mahsuben

Çevrimdışı MUSTAFA_

Advocaat: "Yönetim, benden daha iyi bir teknik direktör bulabilirse yerime getirebilir."  :evillol:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar, sari lacivert bisiler bulup sokaklara cikiyoruz, direnazizyildirim direndick
Yedirmeyiz ulan daha kume duseceeeniz

Çevrimdışı hasann

fbde maçın yıldızı ismaildi düşünün durumu :kop:
artık cidden sarmıyor bunlar başakşehir toparlansa da bize rakip olsa :bandit:

Çevrimiçi Rasim

yazik acinacak duruma düstüler ama acimak yok bam bam bam  :evillol:
Beşiktaş!

Çevrimiçi Rasim

yerlerde sürünürken Fikret baskanim onlara iyi bir tekme daha atacaktir :naughty:
Beşiktaş!

Çevrimdışı mylife1903

yerlerde sürünürken Fikret baskanim onlara iyi bir tekme daha atacaktir :naughty:
Cokecen hemen ustune, kafes dovuscusu gibi agzina agzina vuracan kurekle

Çevrimdışı tuncaboylu

Fenerbahçe daha ciddi rakip.

Ve önümüzdeki hafta bittiğinde ikisi de aynı puanda olacaklar @tangaz, @mylife1903  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Ve önümüzdeki hafta bittiğinde ikisi de aynı puanda olacaklar @tangaz, @mylife1903  :bandit:
Fb antalyayi ismaelin goluyle yener, diyorsun yani

Çevrimdışı tangaz

@tuncaboylu fener hafta içi uefada 2-1 yenilip elendikten sonra haftasonu deplasmanda kazanacak diyorsun yanii  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı tuncaboylu

Fb antalyayi ismaelin goluyle yener, diyorsun yani

Antep'le oynuyorlar, "5 yeriz 7 yeriz ama 6 yemeyiz" Bülent Uygun minik bir kıyak çeker.

Önümüzdeki haftayı Fenerbahçe Galatasaray'ın üstünde bitirecek, görürsün bak.

Çevrimdışı tangaz

Antep'le oynuyorlar, "5 yeriz 7 yeriz ama 6 yemeyiz" Bülent Uygun minik bir kıyak çeker.

Önümüzdeki haftayı Fenerbahçe Galatasaray'ın üstünde bitirecek, görürsün bak.

önümüzdeki hafta dediğin olabilir ama lig sonunda gs fb.nin üstünde olur

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı MUSTAFA_

Nasıl saldirsin
Sadece ötüp duruyorlar işte. Ne yapsınlar gariplerim

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Trabizon baya toparlamış. 3 4 net pozisyon yakaladılar 20 dakikada.

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Alanya 41. Dakikaya kadar 9 yabanci ile oynadi sahada  :by2: o dakikada 2 degisiklik yapildi,bir yabanci bir de yerli girdi,yaniliyor muyum?? Var mi takip eden?
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Çevrimdışı mylife1903

Trabzonspora helal olsun. Futbola doydum.
Alanyasporanda helal olsun.

Bu iki takim da hem fbden hemide gsden daha iyi oynuyorlar. Ts oldugu yeri hic haketmiyir insallah en azindan fbyi altlarina alirlar

Çevrimdışı Emre S. Sönmez

Alanya 41. Dakikaya kadar 9 yabanci ile oynadi sahada  :by2: o dakikada 2 degisiklik yapildi,bir yabanci bir de yerli girdi,yaniliyor muyum?? Var mi takip eden?

Osmanli da yapmis aynisini demek ki sorun yok, yanlis alarm verdik pardon  :busted_cop:
Edirne koprusu tastan var mi buyuk BESİKTAS'tan ! BJK:16251

Etiketler: