Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 42753 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı levitate

ZAAAAAAAAAAA XD

Gideyim arkadaşla uğraşıyım bi tam zamanı :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı tangaz

şimdi açın şeytanı seyredin kıpkırmızı olmuştur gene  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimdışı levitate

Şimdu rakiplerimizden biri kendi kendini imha etti diğer ikisini biz edicez inşallah :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Yalniz Yilin Golü olabilir Gurayin Golü muazzam bir Gol helal olsun :claps: :claps:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı tangaz

bu şeytan harbi anlamıyor futboldan lens maç seçiyormuşmuş adam ilk devre neden etkiliydi çünkü kampı yurt dışında yemişti şimdi fenerde kamp yaptı sonuç ortada  :bandit:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı Orhan_

Kayseri attığı 18 golün 7'sini Fb'ye atmış ahahahha. Fener'i kendilerine averaj takımı yapmışlar.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

• Kara Kartal
  • *
  • 29 Ocak 2017, 21:07:02
  • Beylikdüzü-İstanbul
  • En güzel Beşiktaş'ın çocukları sever !!!
Kayseri attığı 18 golün 7'sini Fb'ye atmış ahahahha. Fener'i kendilerine averaj takımı yapmışlar.

Yukardan alıp alta veren adam gibi takım

bu şeytan harbi anlamıyor futboldan lens maç seçiyormuşmuş adam ilk devre neden etkiliydi çünkü kampı yurt dışında yemişti şimdi fenerde kamp yaptı sonuç ortada  :bandit:

şşşt boşver abi uyandırma adamları :D  :evillol:

Çevrimdışı tangaz

Çevrimdışı kyiv

Psikolojik,sosyolojik,fizyolojik,lojistik,arkeolojik bütün üstünlük Fenerbahçeye geçti bu sonuçla  :bandit:

Çevrimiçi BJKTÜRK23

Oha ne olmuş öyle Kayseri de  :D helal olsun Sergen e. Ekici yi fb ye bırakıp 2 m alabiliriz artık  gerçi Ekici ister mi bu saatten sonra o da meçhul.  :icool:
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı tangaz

inşallah aziz istifa falan etmez  :lol:

Çevrimdışı Kuntz

Bizim psikolojik üstünlük yine yerlerde sürünüyor. Helal olsun Fenere yine bizim psikolojimizi alt üst ettiler.

Bizim psikolojik üstünlük yine yerlerde sürünüyor. Helal olsun Fenere yine bizim psikolojimizi alt üst ettiler.

:D  :kop:

Çevrimdışı kyiv

Bunlara bir de Türkiye Kupasında koyarsak ki aksi düşünülmemeli bile...Aziz Abi neye saracak merak ediyorum.

Çevrimdışı tangaz

azizden bi divan toplantısı daha rici ediyoruz  :D

Çevrimdışı Berat

Kjær & Skrtel defans hattı dünyanın en overrated defansıdır, bağıra bağıra bi' daha söyleyeyim.

Ekici gitsin bu arada, 2 M €'muzu alalım yahu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fenerbahçe, Kayserispor karşısında 21 Kasım 2009'daki 3-0'lık Beşiktaş mağlubiyetinden bu yana en ağır lig mağlubiyetini aldı (via @OptaCan)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Mavi Tuna

azizden bi divan toplantısı daha rici ediyoruz  :D
Beşiktaşlı hocalar bize karşı farklı oynuyor.  Türkiye de bir tane bile Beşiktaşlı teknik direktör bırakmayacağım derse şaşırmam.

Bu ara Sergen'e helal olsun.

Galaxy Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk Pro ile gönderildi.

Çevrimdışı onder23

Fenerbahçe, Kayserispor karşısında 21 Kasım 2009'daki 3-0'lık Beşiktaş mağlubiyetinden bu yana en ağır lig mağlubiyetini aldı (via @OptaCan)

Yalan haber.
Geçen sene antalya 4-1 yenmişti

Çevrimiçi BJKTÜRK23

Yalan haber.
Geçen sene antalya 4-1 yenmişti

4-2 diye hatırlıyorum.
Ne Mutlu Türk'üm Diyene...Kemal

Çevrimdışı MUSTAFA_

Fikret Orman : Eğleniyor muyuz gençler!

Sergen Yalçın : Çoookkk  :kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: