Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 37071 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı MANSIZ

Hamza ve avcidan hic hoslanmiyorum gs maclarinda. Normal sartlar altinda gs bu 3 mactan en cok 1 puan alir ama benim bildigim balli, arkadan desteklenen gs bu maclarda 5puan alir.

Zaten isin kötüsü de bu maclarda puan kaybetmemeleri olacak. Onlar zaten alınacak 5 puana bile razı. Fener deplasmanına 0 cekiyorlar. Basaksehir ve Bursa maclarını alırlar. Bursa ve Basaksehir'in hocaları zaten GS'lı. Neden puan kaybı bekliyorsunuz ilginc.

Çevrimdışı MANSIZ

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı cursedofdragon

Fikstüre göre bizden önce oynuyorlar :)

öyle deyin ozaman :) Sene başından beri hep altımızdalar şuanda olduğu gibi 3.cü sıradalar :)

Biz maçımızı oynayınca ts ile yine altımıza alırız :)

Çevrimdışı MANSIZ

Adam ölmedi beyler devam.

https://twitter.com/bjkigdir/status/792426070775660550

Bizim Tosic'in geçen haftaki pozisyonu manşetlere taşınırken Bruma'nın geçen haftaki kırmızı kartlık pozisyonu bile konuşulmadı. Bruma'ya geçen hafta kırmızı verilseydi bu hafta olacaklar belliydi.

Çevrimdışı mylife1903

Stat: Adana Fatih Terim stadı
Lig Tv yorumcusu: Necati Ateş
Mac Hakemi: Gsli Hüseyin Göcek
Ve hakemleri atayan Gsli Yusuf Namoğlu
Hmm...

Çevrimiçi Rasim

Başakşehir'i bu hafta yenerlerse zirvedeler. Zor bir maç olacak. Fener haricinde Bursa'yı da gecerler.
niye biz kaybetcekmiyiz :akuma:
Beşiktaş!

niye biz kaybetcekmiyiz :akuma:

Sezon başından beri sürekli puan kaybediyoruz abi nasıl yenebiliriz ki :D

Nağmalup yolumuza devam ediyoruz farkında değil bazı arkadaşlarımız :)

Çevrimdışı mellfred

Hamza ve avcidan hic hoslanmiyorum gs maclarinda. Normal sartlar altinda gs bu 3 mactan en cok 1 puan alir ama benim bildigim balli, arkadan desteklenen gs bu maclarda 5puan alir.
ne hamza ne abdullah eyvallah etmezler. ikisi de zirveye oynuyor tff ve hakemlerden korkarım ben

Çevrimdışı alimm

Akıllı her teknik direktör kendi evinde bu cincondan puan alır...
Bundan Sonra Her Sene Böyle...

Çevrimiçi Samet Ç

Çevrimdışı Ömer Kaan

Pektemek üstüne ne kadar verirsek Visca'yı verirler?

Çevrimiçi 38life

Cengiz Ünder'i almalıydık, kaçırdık dediğimde benimle dalga geçenler olmuştu bu forumda. Transfer sezonunda... Keşke ss alsaymışım.
[ Son Düzenleme: 30 Ekim 2016, 14:07:57 38life ]

Çevrimdışı goktasoktay

Cengiz Ünder'i almalıydık, kaçırdık dediğimde benimle dalga geçenler olmuştu bu forumda. Transfer sezonunda... Keşke ss alsaymışım.
Ben takip etmiyordum ama aynı fikirdeyim müthiş yetenekli bir çocuk. Bunlar çok da ucuza almıştır kesin. Visca bizde çok iş yapar pektemek artı paraya devre arası alsak çok iyi olur...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı goktasoktay

Bu arada biz sarışın kızla uğraşıyoruz ama Başakşehir gümbür gümbür gidiyor. 4 oldu ilk yarı Akhisar maçı.

Çevrimdışı Ömer Kaan

İlk yarı sonucu M. Başakşehir 4-1 Akhisar Belediye

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Pektemek üstüne ne kadar verirsek Visca'yı verirler?
Kerim + Pektemeki verelim , Viscayi alalim :busted_cop:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Ben takip etmiyordum ama aynı fikirdeyim müthiş yetenekli bir çocuk. Bunlar çok da ucuza almıştır kesin. Visca bizde çok iş yapar pektemek artı paraya devre arası alsak çok iyi olur...

2 senedir bas bas bagiriyorum burada Viscayi alalim diye :tabe:

Ben bunu söylerken cogunluk bana Anadilu topcusu O Visca diyordu simdi herkes alalim diyor :D

Tam bize lazim olan oyuncu , Ters kosular , Capraz kosular , Ice kat edis , Pas oyunu herseyden var , Felc ediyor rakibi o koşularıyla , Rakibin basi dönüyor cok iyi oyuncu keske bizim olsa :bandit:

Kisaca Olcayin bitiriciligi ve oyun Zekasi Cok daha iyi olan versiyonu..

Çevrimiçi Samet Ç

Kerim+Pektemek+Veli'yi verip Visca'yı alalım

Basaksehire karsi Geriye dusmeyeceksin , yakaladiklari ilk kontra atakta Çekiyorlar fisi , 5 Oldu bu arada :bandit:

Çevrimdışı atalay

Cengiz'in potansiyeli bundan daha da geniş. Yapabilirliklerine henüz ulaşabilmiş değil. 

Çevrimdışı Ömer Kaan

Başakşehir bizim maça kadar namağlup gelir, bizim maçtan sonra ligte tek namağlup biz kalırız bence.

Etiketler: