Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 35511 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi 38life

Kendi evinde 1-0 gerideler ve atak üretemiyorlar. Dahası atak yiyorlar. Küme düşme adayı Wolfsburg.

Luiz Gustavo çok yanlış kulüpte oynuyor...

Çevrimdışı mylife1903

Ligin ilk yarısının 16 hafta üzerinden oynanacağını düşünürsek geriye 9 maç kaldı yani 27 puan.

Fb'nin maçlarına baktım da 15-16 puan civarı toplarlarsa onlar için başarıdır.
Daha izmael oynayacak, bu iyi gunleri fbnin
Fander fiel ile izmaelle kume duser bu fb. 3-4 tane daha defans oyuncusu transfer etmeleri lazim.

Volkan demirel
       Barezi bekinbayer kuman
  Fander fiel keya sikertel izmaell
Boyle bir defans hattiyla izmaeli noteolize edebilirler

Çevrimdışı Tolga

9 maçta alacakları 5 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi buda 26 puan yapar bizde 40 puanda oluruz

En iyimser tablo bu olur zaten :D
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı mylife1903

Kendi evinde 1-0 gerideler ve atak üretemiyorlar. Dahası atak yiyorlar. Küme düşme adayı Wolfsburg.

Luiz Gustavo çok yanlış kulüpte oynuyor...
Beter olsun vizyon vizyon diye artizlik yapiyordu burda, goruyoruz vizyonu montejiii

Çevrimdışı Tolga

Fander fiel ile izmaelle kume duser bu fb. 3-4 tane daha defans oyuncusu transfer etmeleri lazim.

Volkan demirel
       Barezi bekinbayer kuman

İsmail'in oynadığı bir takımın şampiyon olması büyük bir olaydır o yüzden geçen sezon ki şampiyonluğun değerini iyi bilmek lazım :evillol:

Çevrimdışı ilhan mansız

Abi 10 maç var ben iyimser söyledim biraz normal tahminim 6 galibiyet 2 beraberlik 2 yenilgi alacakları yönünde 29 puan alırlar gibi, hoca değişikliği olabilir gibi görünüyor....

ben 9 maç üzerinden düşündüm. ilk yarıda 16 maç oynanacağından, hoca değişikliği hiçbir işe yaramaz, daha kötü olurlar, ayrıca iç sahada rakibe baskı kurma avantajları kayboldu, boş tribünlere oynuyorlar, dikkat edersen içeride maç kazanmakta çok zorlanıyorlar, kadroları genel olarak yetersiz, bir kere orta sahaları yok, ayrıca uefa maçları da var, bu şartlar altında 30 puanı görmeleri mucize olur, açıkçası kalan 9 maçta 6 galibiyet almaları bence mümkün değil. 

Çevrimdışı Tolga

Gomez hem kendini yaktı hem de bizi.

Çevrimdışı Berat

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum diyip Bundesliga 2'ye göz kırpmak..

Çevrimdışı mylife1903

İsmail'in oynadığı bir takımın şampiyon olması büyük bir olaydır o yüzden geçen sezon ki şampiyonluğun değerini iyi bilmek lazım :evillol:
Mucizedir mucize.

Amerigada olsa disney filmini ceker, iki oskar iki milyar dolarda para kazanirdi.

Çevrimdışı ilhan mansız

ben 9 maç üzerinden düşündüm. ilk yarıda 16 maç oynanacağından, hoca değişikliği hiçbir işe yaramaz, daha kötü olurlar, ayrıca iç sahada rakibe baskı kurma avantajları kayboldu, boş tribünlere oynuyorlar, dikkat edersen içeride maç kazanmakta çok zorlanıyorlar, kadroları genel olarak yetersiz, bir kere orta sahaları yok, ayrıca uefa maçları da var, bu şartlar altında 30 puanı görmeleri mucize olur, açıkçası kalan 9 maçta 6 galibiyet almaları bence mümkün değil.
tabi tarlalar yeşillenir, buğdaylar baş verirse bilemem.  :D :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Aslında sosa ve gomez gibi 2 iyi oyuncu gitti İsmail, pektemekten kurtulduk tolgada yedeğe geçti

Çevrimdışı LuceGel

Volkan demirel
       Barezi bekinbayer kuman
Tam perreira reislik kadro :D Ama Ismaeel temiz kalplidir oynatsalar Akhisar direkleri devreye filan girer bunlar işi bilmiyor küme düşerlerse bikaç kürekte ben atarım yapacak bişey yok.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Mucizedir mucize.

Amerigada olsa disney filmini ceker, iki oskar iki milyar dolarda para kazanirdi.
Hemide 79 puanla ismail olmasa 85'i bulurduk abi fena sarmıştın ismaile iyi kurtuldun sabah akşam giydiriyordun

Çevrimdışı Tolga

Aslında sosa ve gomez gibi 2 iyi oyuncu gitti İsmail, pektemekten kurtulduk tolgada yedeğe geçti

Zaten takımda saracak oyuncu bulamıyor artık kimse :D

Çevrimdışı mylife1903

Hemide 79 puanla ismail olmasa 85'i bulurduk abi fena sarmıştın ismaile iyi kurtuldun sabah akşam giydiriyordun

Ismaille yatip kalkiyordum yahu
Simdi obuyu gomuyoruz falan, hikaye hepsi

Tek basima savasiyordum yahu don kisot gibin baslarda. Ama ozledim keretayi, bak gomecek oyuncu yok. Bunlari elestiriyoruz bunlar futbolcu sonucta, duzelirler. Taliska guclenir, futbolu ogrenir. Abu fransizcadan turkceyengecen kelimeleri yazar bir a4 kagida turkce konusur falan, ismailin futbolcu olmasi tartismali

Çevrimiçi 38life

Beter olsun vizyon vizyon diye artizlik yapiyordu burda, goruyoruz vizyonu montejiii

90 dakika boyunca 8 kez topa değmiş. 2'si çarpma.

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Şampiyonlar Ligi'nde oynamak istiyorum diyip Bundesliga 2'ye göz kırpmak..
Yorumsuz....

Hem bizi hem kendini yakti zalim
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Berat

Yorumsuz....

Bu daha iyi günleri 33'ün. Bitti maç.

Çevrimdışı mylife1903

90 dakika boyunca 8 kez topa değmiş. 2'si çarpma.
Ahahaha beter olsun beter, insallah almazlar, surunsun orda. Tok kapi sesine getti

Ha mesela soyle bir vizyonu varsa gomezin o olumlu, buyrun fikret baskan ben size 10milyon yuro veriyorum beni alin 2 sene de belese oynarim, ben buna vizyon derim iste.

Vizyonmus, yerim senin vizyonunu.

Simdi bu adam monakoya gitse, agzimi acmazdim, parayi zaten kazandi 3-4 sene monakoda yasacak, hak etti derdim. Ulan wolfsburg ney

Zaten takımda saracak oyuncu bulamıyor artık kimse :D
Biz buluruz

Bknz : Aboubakar :lol:

Tolga yedege gecti , Ismaeeeel ve pektemek gitti

Saracak adam kalmadi derken Aboubakar imdada yetişti :evillol: :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Biz buluruz

Bi dil kursuna gitsin, duzelir

Gecen sezon S.L ceyrek final oynayan Reali elinden kaciran , iyi bir kadroya sahip olan bir takimin bu hale gelmeside ilginç gerçi..

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Yorumsuz....

Hem takım kötü hemde kendi top gelmedi neredeyse

Daha kötüsü ne olabilir ki berat küme mi düşecekler :evillol:

Çevrimdışı mylife1903

Gecen sezon S.L ceyrek final oynayan Reali elinden kaciran , iyi bir kadroya sahip olan bir takimin bu hale gelmeside ilginç gerçi..
Vizyon farki

Çevrimdışı Tolga

Biz buluruz

1-2 maç daha gol atamazsa sezon sonuna kadar herkes Aboubakar'a sallayacak tabi :icool:

Etiketler: