Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 33833 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı mylife1903

atsın abi bırak :D

Turkish messimiz var emre mor.

bide turkis ibra'mız olsun Enes ünal :D
Biraz daha gol atarsa milli takima almazlar. Tadinda biraksin ki milli takima secilsin, bunu milli takima alsinlar ki cenk gitmesin milli takima.

Bu milli takima oyuncu gondermemenin bir yokunu bulsak ne guzel olur. Fb mesela ara ara aba altindan sopa gosterirdi maasli kalemsorlerinin yazilariyla.

Çevrimdışı mylife1903

Trt stadyum programinda gecen sezonki gibi genis mac ozetleri var mi?
Ligtvnin sistesi iyice sapitti 3-4 dakikalik ozetler koyuyorlar, gecen sezon 9-10 dakikalik ozetler oluyordu

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dortmund muhteşem top oynuyor.

Çevrimdışı OrhanAker

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dortmund iyi oynuyor dedim real gol attı

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Dortmund ilmek ilmek işledi ve şansa buldular golü :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı Çağatay

Tam cips kola yada hamsi şalgam ile izlenmesi gereken bir maç oluyor
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı OrhanAker

Navas handling özelliğine tepki olarak gelmiş dünyaya :D

Çevrimiçi COB

Dortmund cok iyi oynuyor. Real Madrid buldugunu atiyor, ikinci yari gollu olacak, simdiden hazir olun.

Çevrimdışı Yusuf Tekeli

Devre arası şuan oturdum Dortmund tribünlerini seyrediyorum. Orda yaşamayı ve her hafta o statta olmayı isterdim gerçekten.

Adamlarda ne sıkıntı ne stres ne kanser var. Bizde adam kalp krizinden vefat etti son maçta.

Neyse.. Bizim de çektiğimiz stres ne kadar fazlaysa sevincimiz çoşkumuz da o kadar fazla oluyo en azından :D
Vakit varken tomurcukları topla. Zaman hala uçup gidiyor. Ve bugün gülümseyen bu çiçek, yarın ölüyor olabilir.

"I don't know if we each have a destiny, or if we're all just floatin' around accidental-like on a breeze. But I, I think maybe it's both."

Çevrimdışı cursedofdragon

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Beşiktaş-gese maçında 45 yaşında bir abimiz kalp krizinden hayatını kaybetmiş mekanı cennet olsun...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Dembele var 97'li imiş adam çok iyi...

Dembele var 97'li imiş adam çok iyi...

ne yetenekler var biz 33 yaşındaki quaresma'yı izleyelim : :bawling:

Çevrimdışı atalay

BVB önemli genç oyunculara yatırım yaptı. Yaş ortalaması çok düşük bir ekip oluştu. Bakalım kısa vadede nasıl sonuç alacaklar.

Üç majör oyuncuyu kaybedip, bu kadar genç isimlerle bundan daha iyi bi' oyun çıkmaz.

Çevrimdışı fore_kazık

Üç majör oyuncuyu kaybedip, bu kadar genç isimlerle bundan daha iyi bi' oyun çıkmaz.

bizde 4 yıldır hala kerimden patlama bekliyoruz  :D 1-2 sene daha beklenen patlamayı yapamazsa elimizde patlayacak :D :boom:

Çevrimdışı atalay

Beklememeniz gerektiğini defaatle yazdım. @fore_kazık Neleri bir eksik veya bir fazla yaptığını gözlemleme becerisine sahip olamadığı sürece yerinde saymaya devam edecek. Şimdilik 'yanıltmayanlar' listesinde. Onların bu kadar çabuk adapte olabilmesi ise kalite, organizasyon ve oyun mantığına uygun seçimler ile alakalı.
[ Son Düzenleme: 28 Eylül 2016, 00:02:25 atalay ]

Çevrimiçi Kapkarakartal

Çevrimdışı Anıl1903

Avrupa ligindeki temsilcilerimiz Konyaspor,Gent'e 2-0 mağlup oldu.Diğer yandan Osmanlıspor'da,Zurich'e 2-1 mağlup oldu.İki takımda deplasmanda oynadılar maçlarını.

Avrupa ligindeki temsilcilerimiz Konyaspor,Gent'e 2-0 mağlup oldu.Diğer yandan Osmanlıspor'da,Zurich'e 2-1 mağlup oldu.İki takımda deplasmanda oynadılar maçlarını.

avrupada dökülüyoruz.

Çevrimdışı OrhanAker

avrupada dökülüyoruz.
Hiç olmamalarından iyidir alacağımız toplam puan her halükarda 4 e bölünüyor sonuçta veya 5 bilmiyorum :D

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

avrupada dökülüyoruz.
Osmanlı fena oynamadı yalnız kanki 1 1 ken öne geçebilirdi... Bu osmanlı feneri deler

Çevrimdışı tangaz

totem yapıp fenerin maçı izlemiyordum dur bi bakayım dedim trt.yi açtım 10 saniye sonra fener gol attı. hemen kapatayım...
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı eaglekartal

Lens ile fener sinif atlamis cok fazla geliyor fenere lens belli o kisir kabiz takima renk katmis ama feyenoordada hic hareket yok biraz kipirdamalari lazim

Etiketler: