Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 31127 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Gs 4'te 4 yapar.

5.hafta net yenmemiz lazım bunları

Çevrimdışı Kalyoncu

Gs 4'te 4 yapar.

5.hafta net yenmemiz lazım bunları
Kayseride puan kaybeder dursun burada :)

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Çağatay

Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı GÖRKEM

Bunlara bu Sene Sampiyonlugu kaptirirsak Verem olurum.

Çevrimdışı Tolga

Ajax'a gidiyormuş...
Twente Sportif Direktörü de Hakim'in Ajax ile görüştüğünü açıklamış.
Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Çağatay

sadece aldıkları bir galibiyet ve hürriyet in manşeti: "cimbom tarih yazdı"..."süper maçta 4 gol"

al sana algı...rezillik...

Çevrimdışı AmaralGürses

fener lensi kesin bitirmiş diyorlar..

iyi transfer ama şu haliyle dert etmeye gerek yok..

sol beke ismaili alan, tek 1 yaratıcı ortasahası olmayan ve kalesi bizden hallice bir takım neticede..

Çevrimdışı 38life

Tiote iyi transfer. Valla ffp falan filan batacaktı güya bunlar.

Çevrimdışı mylife1903

su akhisar ile 2 hafta sonra bizde oynayacagiz niye 4,5 tane atmayiz anlayamiyorum. Adamlar Galatasaraya yata yata follos oldu hic mi bu duruma hirs yapan futbolcumuz yok, hocamiz yok?
Yok abi yok ben de ona cildiriyorum. Sen hatirlarsin 8-0likmmactan sonra ankaragucu maclarina nasil bileniyorduk taraftar olarak, futbolcunun umrunda degil. Bunkari duzgun hazirlamak lazim. Sindi konya macinda gorecez futbolcular nasil hazirlanacak. Kulube unutturmamak lazim o densizlerin demeclerini

Çevrimdışı mylife1903

Son kalan feto kirintilari ile masonik fitneciler temizlenmedikce bu gs boyle gider arkadas. Simdi mesela ben gitsem konyanin kalecisini bulsam, ulan serkan 4 tane alacaksin besiktas macinda iceri, bak ayaklarini kirarim, butun aileni temizlerim desem, kuluple bir alakam yok sikeye girer mi?

Çevrimdışı mylife1903

Arkadas uyuya kaldim gs macini tamamlayamadim ozetlerine baktim simdi. Bu daglao mudur nedir ne cins bir insandir bu arkadas, cozemedim gitti herif.
Ilk gollerinden once selcuhun topu alisi faul deeel mi?
Huseyin gocuk bakiyor sadece, bizim atiba alsa topu oyle cart diye faul verir.
Sonra bunlarin ikinci golu, akhisarin ismi lazim deel stoperi mac 1-1ken rakip yari alanda dribling yapiyor, topu gsliye veriyor gs deplasmanda mac 1-1ken kontra yakaliyor ve golu atiyor.

Bu anadolu takimlari bizimle oynarken mac 1-1 olsa yerlerde surunurler, oyunu soguturlar gsye karsi stoperleriyle falan yukleniyorlar. Ilginc.

Bu gs varya ne tip bir camiadir cozemedim hala

Çevrimdışı Mavi Tuna

Akhisar beni zerre yanıltmadı. 3 tane GS maçlarını izledim 2 tane de bizle oynadıkları maçları izledim geçen sene. Bize gelince 4x4 maç çıkardılar. Dün dünya kadar hata yapan Daglao bizim maçlardaki hareketlerini hala gözümün önünde. Bu sadece bu oyuncuya özel değil. Hocadan tut, footbollculara kadar Galatasaray maçlarında farklılar. Bizim maçta da yine canlarını dişlerine takarlar.

Note 3 N9005 LTE cihazımdan Tapatalk ile gönderildi

Çevrimdışı LuceGel

Geniş özeti izledim Gs Akhisarda avanta 3 puanı almış Akhisar hocası Muslerayı övüyor Musleranın ekstra 1 kurtarışı var sen kaçırdığın gollere lakayıt oyununa bak .Adamlar gs için oynuyorlar bu ligde paf takımları sanki,sizinde devriniz bitecek elbet. :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Geniş özeti izledim Gs Akhisarda avanta 3 puanı almış Akhisar hocası Muslerayı övüyor Musleranın ekstra 1 kurtarışı var sen kaçırdığın gollere lakayıt oyununa bak .Adamlar gs için oynuyorlar bu ligde paf takımları sanki,sizinde devriniz bitecek elbet. :bandit:
Abi Her zamanki gibi gs'ye yatıyorlar ya da bir şekilde kazanıyorlar Akhisar'a  karşı ben gs'yi rakibimiz olarak görmüyorum orta sahaları kötü 5.haftada Vodafone arenada yeneriz bunları en önemli olay topu muslerayla beraber içeri sokmakta

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Çağatay

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimdışı Çağatay

Iskocyaliydi di mi o hani bi turlu gebermeyen,

ewt sir olmuş adamdır kendisi

Çevrimdışı Berat

WHU defansının yerleşim problemleri ilk dakikalarda gözüküyordu, Sterling yazdı.

Çevrimiçi Kapkarakartal

Anlaşıldı City tecavüz edecek  :lol:

Çevrimdışı Berat

İkinci golde de adamları paylaşamadılar.

14/15 Beşiktaş by Bilic

Çevrimdışı Alper1903

Çevrimdışı ers_an

Spiker Nasri 18 de mi dedi ben mi yanlış anladım.

Siyah Beyaz & Ölüm Yaşam

Etiketler: