Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 35 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 29260 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Çağatay

kapuska leicester a gitmiş via 9M
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı Berat

kapuska leicester a gitmiş via 9M

Bana kalırsa fiyasko bir transfer , yeni gördüm.

S.Şentürk Eskişehir'e gitmiş.

Çevrimdışı LuceGel

Engin İpekoğlu na güveniyor taraftar geçen yılki peri masalından dolayı. Ligde kalacaklarını düşünüyorum.
Tranfşerde aşırı gecikildi PTT ye benzemez bu işler. Bayram  pinti adam 300-400 bine adam arıyor sürekli lig sonunculuğu için Kayşeriyle kapışırlar,20+ puan alamaz .
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Tranfşerde aşırı gecikildi PTT ye benzemez bu işler. Bayram  pinti adam 300-400 bine adam arıyor sürekli lig sonunculuğu için Kayşeriyle kapışırlar,20+ puan alamaz .
Adanaspor düşer başka Adana takımı çıkar

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Bishamon

Bu trabzon parayi nereden buluyor? FFP anlasmasi yok mu ikidebir adam aliyorlar?

Bump

Çevrimdışı worns

Candreva-->İnter
Jese--> PSG
van der vaart--> FC Midtjylland

Çevrimiçi Samet Ç

Menez'in hazırlık maçında kulağı kopmuş
[ Son Düzenleme: 04 Ağustos 2016, 12:46:35 Samet Ç ]

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Çevrimdışı Tolga

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı ALDENYX

Karabükspor, Bordeaux forması giyen defansif orta saha Andre Poko'yu kadrosuna kattı.

Napoli, Udinese'den Piotr Zielinski'yi 15 milyon euroya kadrosuna kattı.

Enes Ünal, FC Twente ile 1 yıllık kiralık sözleşme imzaladı

Werder Bremen, Lamine Sane ile sözleşme imzaladı.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı Çağatay

Roma şezniyi yeniden kiralamis sanirim
Hope for the Best, Plan for the Worst

Çevrimdışı LuceGel

Adanaspor düşer başka Adana takımı çıkar
Demirspordan ümidim yok güç kaybetti takım ayrıca ligi sürklase edecek takımlar var PTT de playoff olur tahminim yine maalesef.
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı MUSTAFA_

Demirspordan ümidim yok güç kaybetti takım ayrıca ligi sürklase edecek takımlar var PTT de playoff olur tahminim yine maalesef.
Demirspor un çıkmasını çok istiyorum ama her sene play off finalinde kaybediyor. Çıkacak inşallah bir ara

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı mellfred

Başakşehir Altınordu'dan cengiz asında genç bir çocuk almış.  iyi oyun çıkardı rijeka maçında. yürür burdan daha

Çevrimdışı EMİR EMRE

Başakşehir Altınordu'dan cengiz asında genç bir çocuk almış.  iyi oyun çıkardı rijeka maçında. yürür burdan daha

2 senedir izliyormus Avci soyledigine gore. Bence de cok iyi oynadi asisti herkesin yapamayacagi bir ince pasla yapti.

Çevrimdışı atalay

Galatasaray'ın elinde genç ve yerli statüsünde olan çok fazla oyuncu yok. O yüzden gelecek planlaması adına yerli oyunculara yüksek bonservis ve kontratlar ödemek zorundalar. Kaldı ki şuanda tercih edilebilecekleri en önemli şey ödeyecekleri yüksek ücretler.

Yüksek ücretler vermek zorundalar lakin Serdar ve Eren'in maliyeti akıl alır gibi değil. Sportif olmayan işler var gibi. 

Çevrimiçi Koa_lAA

eren e 10 m euro bağlanırmı ya... bu nasıl bir mantıktır... inanılmaz

Çevrimdışı Kalyoncu

Yüksek ücretler vermek zorundalar lakin Serdar ve Eren'in maliyeti akıl alır gibi değil. Sportif olmayan işler var gibi.
Bende öyle düşünüyorum

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı Tolga

Vitor'un kovulma ihtimalinden bahsediliyor da bunun olacağını düşünmüyorum.

Çevrimiçi Koa_lAA

bu trabzonnun aldığı matus bero kaliteli çıkabilir.. 20 yaşındaki bi adam için baya baya iyi topcu..

Çevrimdışı tangaz

eren e 10 m euro bağlanırmı ya... bu nasıl bir mantıktır... inanılmaz

bağladıkları para 13 milyona yakın 4+kdv = 4,72 bonservis 2,15*3 =6,5 maaş + maç başılar + menajer ücreti derken 13ü rahat görür az da geçer.
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Gs inleri de alırsa şampiyonluğa oynar bu sene

bu trabzonnun aldığı matus bero kaliteli çıkabilir.. 20 yaşındaki bi adam için baya baya iyi topcu..
Başarılı olur umarım klüpler belki scoutinge yönelir

Etiketler: