Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105760 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Alper1903

Stoperlerin hepsi çöp, bekleri fecaat hele sol bekleri İsmail'den bile kötü, ortasahaları çökmüş, kanatları beyinsiz, 10 numaraları pas atamıyor ama hala umutları var bazı gs'lilerin. Yazık ya  :biggrinking: Yeni hoca gelse ne yapabilecek bunlara  :biggrinking:

Çevrimdışı ProjectOrigin

Bunların kalecileri de çöp, tek pozisyon geldi s..tı batırdı onuda  :bandit:

Çevrimdışı levitate

Conte olacaktı ama Conta yaktı... 😆

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
:kop:
bipbipbupbup

Çevrimdışı sermet00

Fenerbahçe transfer şikesi yapıyor.
Cagliari'nin Isla'yı serbest bırakmasından sonra
7m€'luk klübün Ertuğrula 1m€ vermesi.Bizim anamız ağlıyor FFP nedeniyle adamlar direkt illegal işlere başvurmuş.Yönetim arkasına düşmeli

Çevrimdışı cursedofdragon

Fenerbahçe transfer şikesi yapıyor.
Cagliari'nin Isla'yı serbest bırakmasından sonra
7m€'luk klübün Ertuğrula 1m€ vermesi.Bizim anamız ağlıyor FFP nedeniyle adamlar direkt illegal işlere başvurmuş.Yönetim arkasına düşmeli

şikeci adamlar alışmış kudurmuştan beterdir demişler.

Östersunds'un penaltı golünü atan Brwa Nouri: ''Bize 'Cehenneme hoşgeldin' dediler ama benim için orası Disneyland gibiydi.''

Çevrimdışı tangaz

Östersunds'un penaltı golünü atan Brwa Nouri: ''Bize 'Cehenneme hoşgeldin' dediler ama benim için orası Disneyland gibiydi.''

medeni ülkede yetişen eğitimli bi genç işte iyi görmüş gerçeği  :kop: :kop: :kop:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

medeni ülkede yetişen eğitimli bi genç işte iyi görmüş gerçeği  :kop: :kop: :kop:

:D

Çevrimdışı kartalgolgolgol

Boluspor tarihinde hiçbir oyuncuya 1 milyon euro vermemiş, bu nasıl oluyorda 1 yıllık imza atan bir kaleciye 1 milyon euro veriyor, şikebahçe yine kirli işler yapmaya başladı. Çünkü onlar oyuncu satmadan yeni aldığı oyuncuları cl ön eleme maçında oynatamıyor bugün son gün olduğu için yine dolap çevirdiler basın ise sus pus, uefa sadece bizi görüyor herhalde. O zaman bizde Franco, Boyko, Veli, Miloseviç gibi adamları 5'e 6'ya okutalım anadolu takımlarına. Dünyanın en pislik camiası bunlar.
Çok cefalar çektik, bir gün olsun vazgeçmedik senden Kartal

Çevrimdışı Mavi Tuna

http://www.aspor.com.tr/galeri/galatasaray/galatasarayli-futbolcularin-whatsapp-konusmalari-ortaya-cikti/6

%100 doğru
Hınnn, Hınnn ver gazı araba gaz yemiyor... Perte çıkardınız takımı neyin kafası bu..

SM-A710F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı underworld

monaco
gelenler : 50.1 milyon
gidenler : 110 milyon  ( + mendy city 57 milyon muhabbeti de yakında netliğe kavuşur)  :uyucam:

Şikeciler bugün de 2 tane paf takım oyuncusunu 1 milyon euro'ya Konya'ya satmış, Göztepe'ye ise bir diğer paf takım oyuncusunu 2 milyon'a sattıkları söyleniyor. Uefa'nın bundan haberdar olmamasının imkanı yok. Yönetim devreye girip şikayetini dile getirmeli. Biz kerizmiyiz kaç senedir para olmasına rağmen ffp nedeniyle oyuncu alamıyoruz. Umarım kulübün avukatları harekete geçer.

Çevrimdışı sermet00

Fanatiğin haberine göre Fb Aatıf ile Eto'o'yu takas edecekmiş,organize işler devam ediyor :)

Çevrimdışı underworld

monaco
gelenler : 50.1 milyon
gidenler : 110 milyon  ( + mendy city 57 milyon muhabbeti de yakında netliğe kavuşur)  :uyucam:
Mendy > city 58 milyoncuk  ( Monaco para basıyor)
[ Son Düzenleme: 24 Temmuz 2017, 15:43:02 underworld ]

Çevrimdışı MUSTAFA_

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı sermet00

Fanatiğin haberine göre Fb Aatıf ile Eto'o'yu takas edecekmiş,organize işler devam ediyor :)
Doğruymuş.

Çevrimdışı mylife1903

Eto donunu alip gelir, maasinida topac kilikli baskan oder

Eto donunu alip gelir, maasinida topac kilikli baskan oder

eto bitmiş.

Çevrimdışı mylife1903

eto bitmiş.
Bitmis bit ama yanginda ormandan aslandan once kacan bitmis, harf sirasina mahsuben

Bitmis bit ama yanginda ormandan aslandan once kacan bitmis, harf sirasina mahsuben

eto bitmiş.

Şikeciler iş başında. Devre arasında biz aslında Eto'o'yu kulübeye transfer etmek istemiştik hatta teklif Eto'o'dan gelmişti son kez şampiyonlar liginde oynamak istiyorum diye. Bu yüzden yönetim olumlu bakmıştı. Ama Antalya'nın şikebahçe'li ezik başkanı oyun oynayıp kahpelik yaptı. Şimdi bedelsiz şikecilere veriyor 40'lık pili bitmiş Eto'o'yu. Aykut, Alex ile koşmuyor diye tekme tokat kavga etmişti keza Emenike ile de aynı sorun yaşanmıştı. İstatistiklerde ligin en az koşan oyuncusu Eto'o olduğu için Aykut ile birbirini yerler sezon boyunca. Cincon ile şikeciler ne kadar oyuncu alırlarsa alsınlar bizim seviyemize gelmek için 40 fırın ekmek yemeleri gerekiyor.

Çevrimdışı mylife1903

Şikeciler iş başında. Devre arasında biz aslında Eto'o'yu kulübeye transfer etmek istemiştik hatta teklif Eto'o'dan gelmişti son kez şampiyonlar liginde oynamak istiyorum diye. Bu yüzden yönetim olumlu bakmıştı. Ama Antalya'nın şikebahçe'li ezik başkanı oyun oynayıp kahpelik yaptı. Şimdi bedelsiz şikecilere veriyor 40'lık pili bitmiş Eto'o'yu. Aykut, Alex ile koşmuyor diye tekme tokat kavga etmişti keza Emenike ile de aynı sorun yaşanmıştı. İstatistiklerde ligin en az koşan oyuncusu Eto'o olduğu için Aykut ile birbirini yerler sezon boyunca. Cincon ile şikeciler ne kadar oyuncu alırlarsa alsınlar bizim seviyemize gelmek için 40 fırın ekmek yemeleri gerekiyor.
Onlar oyuncu almakla ugrasmaz yahu biri federasyon alir biri hakem alir ittire ittire gelirler

Onlar oyuncu almakla ugrasmaz yahu biri federasyon alir biri hakem alir ittire ittire gelirler

Aynen tek çıkar yolları bu.

Etiketler: