Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 104618 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı adnan

besteler fb bestesi aziz askerlerini yollamış
bizim başkan gidip göksel gümüşdağı tokatlasın o zaman azizin yaptığı gibi.niye fenerli taraftar aldın diye
ARMAYA ENDEKSLİ HAYATLAR...

Çevrimdışı AmaralGürses

tam aynısını dicektim bi de asya kartalları basket maçına gelmiş bağırıyor diyordu tokatçı  :D

Çevrimdışı taner37

Paralı dogs mi askerleri dediğin?
Şampiyon Beşiktaş

Çevrimdışı mylife1903

Aydin karabulutu itip cekip tekmelek serbest, besiktasli diye herhalde

Çevrimdışı Mavi Tuna

Arkadan kayıp adamı biçiyor sarı felan yok güm bam güm...

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı AmaralGürses

adebayor ve cengiz in erken golleriyle hem 3 puanı alır hem de bizim oyuncuları stresten inletmeye başlar başak.
ardından h1903 sitesi "başak gol attı, beşiktaşlı oyuncular böyle yıkıldı" diye her zamanki algı haberlerinden birkaçını yayınlar..
başağın sarı kart sınırında olan 5 tane çok önemli oyuncusu (belesoglu, under, visca vs. vs.) hic birisi sarı kart görmez.
pazartesi kubilay kanatsızkus'un sov yapması icin ortam da böylelikle olusmus olur.
eli ayagına dolanan savunmamız basit goller yer, avantaj basaga gecer.

ne demiştim ama? bşk kısa sürede seri goller bularak yukarıdaki senaryoyu gerçekleştirecektir.

Çevrimdışı kyiv

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Erken sevinmeyelim beyler , hüsran olmasın yine  :D

Çevrimdışı adnan

gol geldii güzel oldu.dayan ulan gençler

Çevrimdışı kyiv

Alper Ulusoyun bütün kritik kararlar Başakşehir lehine.Şu ana kadar Başakşehirde 2 sarı kart olmalıydı.

Çevrimdışı 38life

Basaksehirdeki bal gsde bile yok. Oyuzden ben 2-0 olmadığı sürece sevinmem

Çevrimdışı AmaralGürses

gencler de adam az kalsın penaltı yapıyordu o nasıl şarj orda be kocum

Çevrimdışı esguel

1-0 da pek ümidim yok benim başakşehir çok şanslı takım

Çevrimdışı 38life

Başakşehir her pozisyonda penaltı diye ağlıyor pozisyonların ise penaltıyla alakaları bile yok

Çevrimdışı kyiv

Visca formadan çekti kart yok Uğur Çiftçi formadan çekti cart sarı kart.

Alper Ulusoy iyi niyetli değil!

Çevrimdışı 38life

Çevrimdışı adnan

ilk yarı böyle biterse başak en fazla beraberlikle ayrılır bu maçtan.ama eğer kaybederse kaymaklı ekmek kadayıfı.o zaman ıkı beraberlik hakkımız olur.berabere kalırsa bir beraberlik.

Çevrimdışı fani madida

biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Rasim

Beşiktaş!

Çevrimdışı adnan

ohaa 4 dakika verdi :akuma:
mayısın ortasında su molası veriyo sonra karşılaşma 4 dk uzuyo

Çevrimdışı Mavi Tuna

Başakşehir oyuncular ceza sahasında ki her pozisyona el kol yapıyor penaltı için.

Ulusoy 2 tane Başak sarı kartını es geçti ama Gençlere iki tane tereddütsüz gösterdi.

Gençlerin oyun anlayışı Başakşehir'e göre daha doğru, biraz daha becerikli olsalar 2~3 atarlardı ilk yarı.

SM-N930F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kyiv

İlk yarı bitti. Hakemin yönetimi Başakşehir lehine penaltı ve Gençlerbirliğinden oyuncu atılmasına son derece müsait. Tam bir görev adamı hakem. Önümüzdeki yıllarda bu hakeme dikkat. Başakşehirden bu kadar etkilenen bir adam Aziz Yıldırım karşısında korkudan altına sıçar!

Etiketler: