Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 45448 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

B.sehir, muhabirleri linç etmeye kalkmışlar

ceza meza gelmez normalde puan düşürme filan olması lazım bizim ülkede madalya takarlar devlet destekli nede olsa.

Çevrimdışı MUSTAFA_

ceza meza gelmez normalde puan düşürme filan olması lazım bizim ülkede madalya takarlar devlet destekli nede olsa.
Yapan oyunculara bak Volkan Babacan, Yalçın Ayhan ve Emre Belezoğlu  :money: Şampiyonluğumuzu fener maçına bile bırakmayacağız heralde  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı underworld

Yeminlen şu görüntüleri izlerken sinirlerim çok bozuldu.
Iki kişiye bi otobüs adam saldırıyor.
Yazık ki yazik !!!

Çevrimdışı tuncaboylu

Buradan ceza çıkmaz mı acaba?

https://twitter.com/Futbolmerkez/status/855788411185238020

Bari Aspor muhaberilerini dövmeyin be arkadaş, adamlar Başakşehir şampiyon olacaksın diyen meczuba bile ekmek veriyor.  :lol: :lol:

Çevrimdışı Tolga

Beşiktaş'ım Benim Biricik Sevgilim...

Buradan ceza çıkmaz mı acaba?

https://twitter.com/Futbolmerkez/status/855788411185238020

Bari Aspor muhaberilerini dövmeyin be arkadaş, adamlar Başakşehir şampiyon olacaksın diyen meczuba bile ekmek veriyor.  :lol: :lol:

daha iyi videolar var :)

Çevrimdışı tuncaboylu

daha iyi videolar var :)

Bizim kendilerini tesislere almama kararından sonra salyalarını akıta akıta saldıran Aspor'da bu konuyla ilgili hiç haber yok nedense.

Yaa Aspor kardeş, çok rahat konuşuyordun...

Karşında Damat Göksel paşa olunca yemedi heralde.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Başakşehir rahat geçmeye aday maç konumuna gelmiştir artık  :ebebe: Şampiyon Beşiktaş diyebiliriz  :D

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı underworld

Çevrimdışı MUSTAFA_

Açtım malum kanalı izliyorum. Nasıl laflarını yiyorlar  :kop: :kop: :kop:

Beşiktaş Tarihi
★★★

TFF Futbol Disiplin Talimatı Madde 36,Başakşehirli futbolcuların bugün yaptığı terbiyesizlikle alakalı çok açık ve net !

Futbolcular, kulüp yöneticileri, görevlileri ve diğer kişilerin her türlü iletişim araçları, sosyal medya, her türlü basın yayın organı ve sair şekilde müsabaka hakemleri ile sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı olarak irtibat kurmaları yasaktır. İhlalin gerçekleştirilmesi halinde,
Futbolculara en az 1 yıl müsabakadan men cezası,yöneticilere en az 1 yıl hak mahrumiyeti ve 200.000-500.000 TL arası para cezası,görevlilere ve diğer kişilere ise en az 1 yıl müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya en az 1 yıl hak mahrumiyeti cezası, verilir.

TFF'nin sitesinde bu cezalar yazıyormuş girip bakmadım baktım dersem yalan olur.

Ancak bu cezalarının hiçbirinin verileceğini düşünmüyürum bizim ülkede.

Çevrimdışı tuncaboylu

TFF Futbol Disiplin Talimatı Madde 36,Başakşehirli futbolcuların bugün yaptığı terbiyesizlikle alakalı çok açık ve net !

Futbolcular, kulüp yöneticileri, görevlileri ve diğer kişilerin her türlü iletişim araçları, sosyal medya, her türlü basın yayın organı ve sair şekilde müsabaka hakemleri ile sportmenliğe veya spor ahlakına aykırı olarak irtibat kurmaları yasaktır. İhlalin gerçekleştirilmesi halinde,
Futbolculara en az 1 yıl müsabakadan men cezası,yöneticilere en az 1 yıl hak mahrumiyeti ve 200.000-500.000 TL arası para cezası,görevlilere ve diğer kişilere ise en az 1 yıl müsabakada soyunma odasına ve yedek kulübesine giriş yasağı veya en az 1 yıl hak mahrumiyeti cezası, verilir.

TFF'nin sitesinde bu cezalar yazıyormuş girip bakmadım baktım dersem yalan olur.

Ancak bu cezalarının hiçbirinin verileceğini düşünmüyürum bizim ülkede.

Hepsi verilir de, bu stad dışındaki hareketleri de kapsıyor mu?

Çevrimdışı Tolga

Federasyon federasyon olsa saldırıda bulunan oyunculara en ağır cezayı verir de göreceksiniz oyunculara 1-2 maç ve kulübe de cüzi bir miktar para cezası verip olayı kapatacaklar.

Hatta oyunculara ceza verileceğinden bile şüpheliyim ya neyse.

Çevrimdışı tuncaboylu

Federasyon federasyon olsa saldırıda bulunan oyunculara en ağır cezayı verir de göreceksiniz oyunculara 1-2 maç ve kulübe de cüzi bir miktar para cezası verip olayı kapatacaklar.

Oyunculara 2 maç bize yeter.  :D

Çevrimdışı MUSTAFA_

Yönetmelikte 3-5 maç arası ceza diyormuş  :tabe: Büyük ihtimalle bizim maçta Yalçın Ayhan, Volkan Babacan ve Emre Belezoğlu olmayacaklar  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Tolga

Oyunculara 2 maç bize yeter.  :D
Yönetmelikte 3-5 maç arası ceza diyormuş  :tabe: Büyük ihtimalle bizim maçta Yalçın Ayhan, Volkan Babacan ve Emre Belezoğlu olmayacaklar  :tabe:
Ceza erteleme falan olursa hiç şaşırmam :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Ceza erteleme falan olursa hiç şaşırmam :)
Öyle bir şey olacağını düşünmüyorum. Milli takımda bile bir daha oynamayabilir Volkan Babacan  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı mylife1903

Kandirilmis onlar, bisi cikmaz ordan. Somali madenci sanip dalmislar, suan hastanedeymis adamlar ayaklari acimis, rapor aliyorlarmis o garibani da dava edeceklermis, futbol hayatlarina kast etmis o adam.

Çevrimdışı tuncaboylu

Kandirilmis onlar, bisi cikmaz ordan. Somali madenci sanip dalmislar, suan hastanedeymis adamlar ayaklari acimis, rapor aliyorlarmis o garibani da dava edeceklermis, futbol hayatlarina kast etmis o adam.

Ceza kaçınılmaz, hafta içi Fenerbahçe ile kupa maçları var.

Aziz Yıldırım bırakmaz bunun peşini.

Vermişken de 1 maçla geçiştiremezler.

kandırıldık makara kukara :D

Çevrimdışı kyiv

Oy oy oy. Trabzon fena haşırdıyor Ali Şafak Öztürkün futbol takımına. Trabzon biraz daha gayret ederse sarışınları altına alacak. Ha gayret!

Çevrimdışı MUSTAFA_

Göksel Gümüşdağ açıklama yapmış ve sadece özürle yetinmiş. Gitti itibarınız daha sen böyle saçma açıklama yap...

Beşiktaş Tarihi
★★★

Çevrimdışı Anıl1903

Oy oy oy. Trabzon fena haşırdıyor Ali Şafak Öztürkün futbol takımına. Trabzon biraz daha gayret ederse sarışınları altına alacak. Ha gayret!
Sadece Ali Öztürk değil,Rıza Çalımbay'a da güzel ders verdiler.Sert futbolla kırmayla dökmeyle bir yere varılmaz,bir tarafları kalkmıştı iyi oldu onlara.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Sergen Yalçın Beşiktaş'ın başına geçecek  :ebebe:

Kayserispor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, görevinden istifa etti. (beIN Sports)

Beşiktaş Tarihi
★★★

Sergen Yalçın Beşiktaş'ın başına geçecek  :kop:

Kayserispor'da Teknik Direktör Sergen Yalçın, görevinden istifa etti. (beIN Sports)

2 maçla kral yaptılar adamı olacağı buydu :D

Etiketler: