Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 41840 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı worns

Karabükten bir büyük maç galibiyeti bekliyordum. Maç tahmin ettiğim gibi geçti. Tudorla uzun bir serüvene girişirse daha da iyi olacak Karabük. Bu maçta eksikleri de çoktu.

Seleznyov çok iyi transfer Karabük için. Hırsından da birşey kaybetmemiş bu havayla giderse daha çok konuşuruz. Biz alsak bizde de katkı verirdi. Vaktiyle epey bonservislere filan el değiştirmiş oyuncu Ukraynanın kalburüstü forvetlerinden.

Çevrimdışı Kuntz

Başakşehir - Fenerbahçe beraberliğinden sonra alacağımız bir galibiyet, lig sonuna kadar liderliğimizi müjdeler  :ok:

Çevrimdışı fani madida

yalnız bu cinconun yenilmesi iyi oldu çünkü önümüzdeki iki hafta akhisar kayseri içeride oynayacaklar her türlü 6 puan alırlar iyice havaya girerlerdi
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimiçi underworld

Başakşehir - Fenerbahçe beraberliğinden sonra alacağımız bir galibiyet, lig sonuna kadar liderliğimizi müjdeler  :ok:
İnşallah inşallah
Bundan sonra acimak yok bam bam bam ...

Çevrimdışı worns

La beni dinlese fikret orman baskan zaten feda sezonu dahil her sezon sampiyonduk.
Ne diyorum hep, ne gidiyonuz berazilyalara falan, gidin iste sirbistan, romanya, bulgaristan, ukrayna diye.
Bak karabukun ukraynalisi ile romeni ne guzel oynuyor. Romence konusan olmadigi icin uyum sorunu falan demiyor kimse. Karabukde rusca konusan mi var, seleznev yardiriyor. Iyi oyuncu iste, herif karabuke gelelimiki hafta olmadi akiyor. Daha da hazir degil, yorgun hali bu. Seneye karabukde kalirse cok fena yapar anadolu takimlarini bu seleznev.

Aslında bu sene o toplara girer gibi olduk ama hedefler büyük olunca sonuç gelmedi. Sobol Budviski filan da konuşuldu. Gladkiy var Seleznev tarzı onu mu alsak?

Bu arada karabük rybkayı da kaleye aldı o da iyi kaleci ama sakatmış galiba. boykodan iyiydi rybka

Çevrimdışı Kuntz

yalnız bu cinconun yenilmesi iyi oldu çünkü önümüzdeki iki hafta akhisar kayseri içeride oynayacaklar her türlü 6 puan alırlar iyice havaya girerlerdi

Bu maçı kazansalardı şampiyonluğa falan inanmak gibi fuzuli işlere girişirlerdi ki, bu iyi olmazdı.Herkesin hakkında hayırlısı oldu :D

Çevrimdışı tangaz

Yahu ne guzel sey oluyo soyle @tangaz reis kosss bak ne guzel seyi seediyorum bah

Ohhhh akiyo bugun akiyo

Ulan ne keyiflendim, gidip tuvalete oturam

@mylife1903 abi seni ilk fırsatta sportif direktör yapmalıyız
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı cursedofdragon

yarın emre beleşoğlu bir totoşluk yapmazsa hakemler müdahale etmezse yarın ki maçta da fener'e saplıcaklar :D

Beraberlik yada başakşehir kazanıcak :)

Çevrimdışı tangaz

Bu maçı kazansalardı şampiyonluğa falan inanmak gibi fuzuli işlere girişirlerdi ki, bu iyi olmazdı.Herkesin hakkında hayırlısı oldu :D

ne hoş bi cümle finali  :D

:lol: :lol: :lol:
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

Çevrimdışı fani madida

aynen durduk yere beklentiye gireceklerdi :evillol:
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı tangaz

yaw bu TIRTIL ARENAnın zemini ne böyle iğrenç rezalet bugün her alanda rezaletin 50 tonu!

bu bursaya nie 45binlik stad yapıldı bomboş stad

Çevrimdışı tangaz

bu eren derdiyokun DERDİ neymiş  :D

belki @sozkul abi aydınlatır bizi. ereni en çok isteyen oydu  :bandit:

Çevrimdışı mylife1903

Aslında bu sene o toplara girer gibi olduk ama hedefler büyük olunca sonuç gelmedi. Sobol Budviski filan da konuşuldu. Gladkiy var Seleznev tarzı onu mu alsak?

Bu arada karabük rybkayı da kaleye aldı o da iyi kaleci ama sakatmış galiba. boykodan iyiydi rybka
Gladkiy az daha iyidir seleznevden ama seleznev gibi dengeli degildir.
Seleznev dedigimiz adam nerden baksan 30-40 sefer milli olmustur. Ben bu turkiyedeki maksimalizmi ve dev aynasi mevzusunu anlamiyorum zaten. Bugun yarmolenkoyu getirsen ukraynadan futbolcu mu cikar, diyecek 1milyon mal bulurum.
Bu herifler bizim turk futbolculari gibi iyi para kazaniyorlar, ukraynada yasiyorlar, karilari falan hepsinin pop yildizi falan.
Bugun yarmolenkoyu premiyor lige zor alirlar. Herif kievden 3 falan aliyordur, ingiliz takimi 10 falan versin ki gitsin bu herif.
Bu pazarlara gireceksin iste. Seleznev daha da iyi olacaktir yorgun savasci adam.

Çevrimdışı mylife1903

bu eren derdiyokun DERDİ neymiş  :D

belki @sozkul abi aydınlatır bizi. ereni en çok isteyen oydu  :bandit:
Derdiyok abi gamsiz baykus

Çevrimdışı Serkan_KaNaDa

gs'nin onumuzdeki 3 lig maci da ic saha. Nasil oluyor ? 

gs- Akhisar
gs- Kayseri
gs- Besiktas

Çevrimdışı mellfred

yarın emre beleşoğlu bir totoşluk yapmazsa hakemler müdahale etmezse yarın ki maçta da fener'e saplıcaklar :D

Beraberlik yada başakşehir kazanıcak :)
Ben de öyle bekliyorum. Fener çok bilenmiş ama Başak'ı yenmeleri çok zor. Benim temennim beraberlik 

Çevrimdışı ALDENYX

gs'nin onumuzdeki 3 lig maci da ic saha. Nasil oluyor ? 

gs- Akhisar
gs- Kayseri
gs- Besiktas

kayseriden sonra rize deplasmanı var.
Hayat geç kalanları hiç affetmez.

Çevrimdışı mylife1903

kayseriden sonra rize deplasmanı var.

Deplasmanda bu maci kaybetmesi iyi oldu. Rizenin de durumu zor, ama icerideki maclari bir sekil kazanir gs. Rizede puan kaybi gozukuyor gsnin falinda.

Iceride de 2 puan biraksa cok da guzel cok da harika olur. Kopsunlar erkenden hic kirletmesinler ligin son haftalarini

Çevrimdışı MUSTAFA_

Denge dengeoğlu da istifa etti  :ebebe:

SON DAKİKA! Bursaspor, Hamza Hamzaoğlu ile yolların ayrıldığını açıkladı.

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Ensar

gs o kadar kötü bir takım ki takımı taşıyan oyuncuları yasin öztürk gerisini siz düşünün
Aslolan hayattır , hayat da Beşiktaş !

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Deplasmanda bu maci kaybetmesi iyi oldu. Rizenin de durumu zor, ama icerideki maclari bir sekil kazanir gs. Rizede puan kaybi gozukuyor gsnin falinda.

Iceride de 2 puan biraksa cok da guzel cok da harika olur. Kopsunlar erkenden hic kirletmesinler ligin son haftalarini
Ben sergenden sürpriz bekliyorum abi

Çevrimdışı mylife1903

Eksisozluk gergenlerini okudum simdi.

Allahin sopasi yok iste, serrefsiz ikiyuzlu fetoculer sizi

Adamlar, kotu oynayinca hakeme kizamayacak miyiz, diyorlar utanmadan.

Ulan yillarca biz bicilirke , siz top mu oynadiniz da hakem konusuyorsunuz, dediler. Ulan iki yuzluluge, cifte standarta bak.
Yahu cucu cok bisi yapmadi bu mac, ne performanslarini biliriz biz cucunun. Delgadoyu atisini, gollerimizi vermeyisini, canerin nejipjani cekip dusururken, nejipin duserken canere tutunmaya calisip atilisini yaz yaz bitmez burdan telekom arenaniza duble yol olur lan, utanmaz arlanmaz feto seviciler sizi

Çevrimdışı mylife1903

Ben sergenden sürpriz bekliyorum abi
Sergen geregini yapacaktir, suleyman seba baskan yasasaydi sergene soyle derdi

sergencim sen seyii bi seet, anladin sen

Çevrimdışı ekrembaser

Ne olmuş bu Sosaya güvensiz pısırık bi oyuncu olmuş gustavo gomezi alsak bizim forum yanarmış😂

Çevrimdışı Kalyoncu

Ne olmuş bu Sosaya güvensiz pısırık bi oyuncu olmuş gustavo gomezi alsak bizim forum yanarmış😂
Kötü mü

Etiketler: