Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 3 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 40376 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Kalyoncu

Bu Musa yı alalım biz iyi oyuncu.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı mylife1903

Bu Musa yı alalım biz iyi oyuncu.

C6603 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi
Ne zamandir yaziyom o musayi. Gol mu atti gene?
Tam bizlik cocuk tam bizlik

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Ne zamandir yaziyom o musayi. Gol mu atti gene?
Tam bizlik cocuk tam bizlik
Guzel Gol atti abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı mylife1903

Bu yonetim varya delirtecek beni.
Viskayi falan birak tore gelecekse musaya yuru yonetim musaya

Çevrimdışı mylife1903

Guzel Gol atti abi
Tolgay+oguzhan+atiba+necip+ginler toplami kadar gol atmistir musa bu sezon.

Orta alandq azicik da skor yapmali bu bizim oyuncular.

Adana maci mesela tolgay efendi cat cat atacak 3 tane koyacak cebine, mac kopartamiyoruz

Çevrimdışı Kalyoncu

https://twitter.com/OptaCan/status/805407560404791296
Kasımpaşa'nın oranı düşüyor. Bu oran niye düşer niye çıkar tam bilmiyorum ama oranı düşen takım genelde kaybetmiyor.

Çevrimdışı LuceGel

Musa iyi adam devrede vermezler yazın yoklamak gerek 91 doğumlu sanırım ,stoperleri Numanda çok iyi türk futbolunda değerini bulamamış bir adam .
edit.92 liymiş.
[ Son Düzenleme: 04 Aralık 2016, 16:58:32 LuceGel ]
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Kasımpaşa'nın oranı düşüyor. Bu oran niye düşer niye çıkar tam bilmiyorum ama oranı düşen takım genelde kaybetmiyor.
Bizimde dün epey düşmüştü yenilmedik,   berabere bitecek bence

Çevrimdışı mylife1903

Bizimde dün epey düşmüştü yenilmedik,   berabere bitecek bence
Adem icerdemisin olm

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Musa iyi adam devrede vermezler yazın yoklamak gerek 91 doğumlu sanırım ,stoperleri Numanda çok iyi türk futbolunda değerini bulamamış bir adam .
edit.92 liymiş.
21 22 yaşında abi 94 ya da 95'li

Çevrimdışı mylife1903

Musa okuz gibi cocuk duzgun fisigi var bizim oguzhanla tolgayin biyigi terlemiyor daha musada sakal var. topa vurdu mu ses cikartiyor guclu cocuk.
Tolgayi verelim alalik su musayi hayir demem
Oguzhani da kerimle pektemekle paket yapip viska arti cengiz
Ohhhhh

Çevrimdışı LuceGel

Ulen biz tff tranfermarkttan bakıp editliyoruz adam hala 94 yada 95 li diyor ya  :kop: :kop:

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Ulen biz tff tranfermarkttan bakıp editliyoruz adam hala 94 yada 95 li diyor ya  :kop: :kop:
Abi kasım 92 doğumluymuş, ben bakmadan söyledim senin bakıpta yanlış yazman daha komik olmuş

Çevrimdışı Mehmet Ali C.

Musa okuz gibi cocuk duzgun fisigi var bizim oguzhanla tolgayin biyigi terlemiyor daha musada sakal var. topa vurdu mu ses cikartiyor guclu cocuk.
Tolgayi verelim alalik su musayi hayir demem
Oguzhani da kerimle pektemekle paket yapip viska arti cengiz
Ohhhhh
Senin Oğuzhanla sorunun ne abi

Çevrimdışı LuceGel

Abi kasım 92 doğumluymuş, ben bakmadan söyledim senin bakıpta yanlış yazman daha komik olmuş
Ben bakmadan 91 yazdım bakıp edit.92 yazdım  :D şen onu alıntılayıp 94 yada 95 yazdın ona güldüm  :evillol:

Çevrimdışı Bishamon

Sarı-Kırmızılı kulübün transfer listesinde yer alan Altay’ın genç orta saha oyuncusu Musa Çağıran, FANATİK’e özel, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın kendisiyle ilgilenmesinden gurur duyduğunu söyleyen Siyah-Beyazlı futbolcu, “Doğrusunu söylemek gerekirse Beşiktaşlıyım. Ama profesyonel düşünüyorum.

Milan Baros rüya gibi
Ekmek parası için seve seve Galatasaray’a giderim. Benim gözlemim, forma verilirse Galatasaray’ın orta sahasında oynarım. Mehmet Topal, Ayhan, Barış çok iyi oyuncular, ama düz oynuyorlar” dedi. İki sezon öncesine kadar Milan Baros’u Aston Villa formasıyla televizyondan izlediğini kaydeden Musa, “Geçen yıl kupada karşılaştık. Nasipse şimdi aynı takımda oynarız. Kesinlikle rüya gibi. Sözleşmem 2011’de bitiyor, gidersem kulübüme para kazandırmak isterim” ifadesini kullandı.

Babası yaşını küçültmüş
25 kez genç milli takımlarda forma giydiğini de hatırlatan Musa Çağıran, nüfus kağıdında yazdığı gibi 17 Kasım 1992’de doğmadığını itiraf etti. Genç oyuncu, abisiyle arasında 1 yaş olduğu için, aynı anda askere gitmelerini istemeyen babasının nüfus kağıdını 2 sene geç çıkardığını dile getirdi.

Cem Dağtaş/FANATİK ÖZEL

Çevrimdışı mylife1903

Senin Oğuzhanla sorunun ne abi
Yok bi sorunum yahi severim keratayi az kasinti ama sempatik ve iyi bir cocuk fakat benim kiza damat degil besiktasa ortasaha ariyoz.

Çevrimdışı mylife1903

Sarı-Kırmızılı kulübün transfer listesinde yer alan Altay’ın genç orta saha oyuncusu Musa Çağıran, FANATİK’e özel, çarpıcı açıklamalarda bulundu. Galatasaray’ın kendisiyle ilgilenmesinden gurur duyduğunu söyleyen Siyah-Beyazlı futbolcu, “Doğrusunu söylemek gerekirse Beşiktaşlıyım. Ama profesyonel düşünüyorum.

Milan Baros rüya gibi
Ekmek parası için seve seve Galatasaray’a giderim. Benim gözlemim, forma verilirse Galatasaray’ın orta sahasında oynarım. Mehmet Topal, Ayhan, Barış çok iyi oyuncular, ama düz oynuyorlar” dedi. İki sezon öncesine kadar Milan Baros’u Aston Villa formasıyla televizyondan izlediğini kaydeden Musa, “Geçen yıl kupada karşılaştık. Nasipse şimdi aynı takımda oynarız. Kesinlikle rüya gibi. Sözleşmem 2011’de bitiyor, gidersem kulübüme para kazandırmak isterim” ifadesini kullandı.

Babası yaşını küçültmüş
25 kez genç milli takımlarda forma giydiğini de hatırlatan Musa Çağıran, nüfus kağıdında yazdığı gibi 17 Kasım 1992’de doğmadığını itiraf etti. Genç oyuncu, abisiyle arasında 1 yaş olduğu için, aynı anda askere gitmelerini istemeyen babasının nüfus kağıdını 2 sene geç çıkardığını dile getirdi.

Cem Dağtaş/FANATİK ÖZEL
Sakali acikliyor bu. Yavrum benim besiktasliymis. Buyuk altaydan hemide gavur izmirden en sevdigim

Çevrimdışı LuceGel

Milan Baros rüya gibi

Babası yaşını küçültmüş

Cem Dağtaş/FANATİK ÖZEL
Vay be çok dobraymış Beşiktaşlıymış dürüst çocuk 1990 doğumluymuş öğrenmiş olduk :icool: Ekmek paraşı mecburen gşye giderim diyor yaa
 :biggrinking: Hemen çökmek lazım Musaya.

Çevrimdışı Bishamon

Vay be çok dobraymış Beşiktaşlıymış dürüst çocuk 1990 doğumluymuş öğrenmiş olduk :icool: Ekmek paraşı mecburen gşye giderim diyor yaa
 :biggrinking: Hemen çökmek lazım Musaya.
Eski roportaj gsye gitti sonra ayrıldı falan gencken almak lazımdı

Çevrimdışı LuceGel

Eski roportaj gsye gitti sonra ayrıldı falan gencken almak lazımdı
O kadarını biliyorum adam hayatının en formda döneminde ve halende genç yani  :money:

Çevrimdışı Orhan_

Dakika 5 te olmamalıydı bu. Kasımpaşalılar izledi pozisyonu.

Çevrimdışı MUSTAFA_

Dakika 5 te olmamalıydı bu. Kasımpaşalılar izledi pozisyonu.
Şike nasıl yapılır 101

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Etiketler: