Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 26750 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

hakeme rağmen fb yi yenen ts'yi kutlarım :D

Çevrimdışı Orhan_

Fbliler futbolcusundan taraftarına hakeme yükleniyor. Arsızlık konusunda aşırı tutarlılar.

Çevrimdışı mylife1903

Ulan sinirlendim gece gece
Bu pala ne istir
Herifler hakemle yuklenip gol ariyor
Sindirdi butun tirapzoni

Çevrimdışı worns

Oguzhan 2. dakikada golunu atmis, aferim oglum salla golleri guzel bir paraya satalim seni!
Goster kendini boyle

advocaat ilk maçtan 433 orta sahasına koymuş oziyi sol içte. advocaat'ı görene kadar lan adamlar hala oyuncunun özelliklerini biliyormuş dedim sonra advocaat'ı görünce mevzuyu anladım.

feyenoord kendini toparlaması için iyi yer. belki de satmak konusunda o kadar ısrarcı olmayız.

Çevrimdışı mylife1903

hakeme rağmen fb yi yenen ts'yi kutlarım :D
Tsnin kaleci aldi iste maci catir catir

Çevrimdışı worns

bu ts'ye niye bu kadar sempati var. fb karşısında ben de kazanmalarına sevinirim gerçi ama diğer takımlardan farklı yere koymanın da bir manası yok.

ts'nin efsanesi bizim hocamızken adamların forumlarında aman beşiktaş şampiyon olmasın muhabbeti dönerdi hep. neymiş şampiyonluk sayısında bizi yakalayacaklarmış   :D  bi biçimde bi kere şampiyon olabilseniz de bişeyleri yakalaması kalsa. sivas'tan fazla değil şampiyonluk olasılıkları bu sene de.

Çevrimdışı Alper1903

Ulan sinirlendim gece gece
Bu pala ne istir
Herifler hakemle yuklenip gol ariyor
Sindirdi butun tirapzoni

Ben bu tff mhknin ülke kurumlarıyla arasındaki ilişkiyi hiç anlayamıyorum.
yani mümkün olduğunda üstü kapalı konuşucam ts'nin arkasındakiler belli
sen nasıl ts'yi karşına alabiliyorsun bu durumda?
alıyorsun nasıl hala barınabiliyorsun?
veya diyelim o çok sevdiği fb şamp oldu ts'nin arkasındakiler nasıl bunu sindirdi?
ya da gs nasıl her işten karlı çıkıyor?
ülkedeki her kurumun işleyişi veya belli durumlarda geri vites atışı aynı şekilde, bir tek futbolda bi tuhaflık var.
yani 2 tane s*ktumun dekoderi bu kadar önemli her şeyden?

Çevrimiçi sEuL

advocaat ilk maçtan 433 orta sahasına koymuş oziyi sol içte. advocaat'ı görene kadar lan adamlar hala oyuncunun özelliklerini biliyormuş dedim sonra advocaat'ı görünce mevzuyu anladım.

feyenoord kendini toparlaması için iyi yer. belki de satmak konusunda o kadar ısrarcı olmayız.

Geri gelmesi taraftari degilim acikcasi, iyi bir paraya satabilirsek elden cikarilmasi gorusundeyim.
Hollanda ligi kendini gosterebilmesi icin cok iyi bir firsat, ilk adimi atti umarim devamida gelir.

Çevrimdışı mylife1903

bu ts'ye niye bu kadar sempati var. fb karşısında ben de kazanmalarına sevinirim gerçi ama diğer takımlardan farklı yere koymanın da bir manası yok.

ts'nin efsanesi bizim hocamızken adamların forumlarında aman beşiktaş şampiyon olmasın muhabbeti dönerdi hep. neymiş şampiyonluk sayısında bizi yakalayacaklarmış   :D  bi biçimde bi kere şampiyon olabilseniz de bişeyleri yakalaması kalsa. sivas'tan fazla değil şampiyonluk olasılıkları bu sene de.
Hakem yuzunden
Ezilenen yaninda olmazsak
Renklilerin sampiyonluklarini aklamis ve kabul etmis oluruz

Tsli hiyartonun akli ermez o islere takma kafana
Zaten gece maci icat oldu kupa alamiyorlar daha da zor

ts'ye sempati değil o fenere çakın kim olursa seviniyorum ben aynı şey gs içinde geçerli ts'ye de başka biri çaksın :D

Çevrimdışı mylife1903

Ben bu tff mhknin ülke kurumlarıyla arasındaki ilişkiyi hiç anlayamıyorum.
yani mümkün olduğunda üstü kapalı konuşucam ts'nin arkasındakiler belli
sen nasıl ts'yi karşına alabiliyorsun bu durumda?
alıyorsun nasıl hala barınabiliyorsun?
veya diyelim o çok sevdiği fb şamp oldu ts'nin arkasındakiler nasıl bunu sindirdi?
ya da gs nasıl her işten karlı çıkıyor?
ülkedeki her kurumun işleyişi veya belli durumlarda geri vites atışı aynı şekilde, bir tek futbolda bi tuhaflık var.
yani 2 tane s*ktumun dekoderi bu kadar önemli her şeyden?
Para iste hersey
Bi yere kadar tsyi de iterler
Sonra araplar yesili sever dolardan dolayi yani

Çevrimdışı mylife1903

Iyi mac oldu ama
Bi oraya bi buraya heyecanli
Atmosfer de iyiydi
Fb de ihtirasli oynuyorlar dusmediler oyundan
Gustava kirmizi gordu iyi oldu

Çevrimdışı Alper1903

Para iste hersey
Bi yere kadar tsyi de iterler
Sonra araplar yesili sever dolardan dolayi yani

hav havcılık yani yeşili gösterene doğru koşuyorlar
belirli kişiler de bu şekilde oyunu oynuyorlar demek ki

Çevrimdışı Zafer55

Iyi mac oldu ama
Bi oraya bi buraya heyecanli
Atmosfer de iyiydi
Fb de ihtirasli oynuyorlar dusmediler oyundan
Gustava kirmizi gordu iyi oldu
Gustavo ikinci sarıyı görmeseydi daha iyiydi.emre ile beraber 4.sarı cezalısı olacaklardı..şimdi kurmızı gördü kırklareli maçında cezal

Çevrimdışı Alper1903

katılıyorum bu ts'de sevilmez. az başarı gördüğünde ardları çabuk kalkıyor. bu sezon bizi yendiklerinde maç sonu "göklerde kartal gibiydim" çalıyorlardı, aklı sıra dalga geçiyorlardı.

ama kazanmaları iyi oldu, sivas-başak-ts üst sıraları karıştırsın bu iyi. fb'nin önünü açmıyorlar. hem bu 3'ünden biri bu sene şamp olursa beşiktaş için çok çok iyi olur.

Çevrimdışı mylife1903

Ta baskani gaza geldi
Hakemi yendik falan dedi
Haftaya bakalim hakeme neler olacak

Çevrimiçi tolga1903

Bu trabzon ön bölge oyuncuları ligin tartismasiz en iyisi. Kadroda olmayan wakaeme abdulkadir her takımda banko oynar. Ama gel gelelim defansı çok kırılgan orta sahası da acayip düşüyor oyundan galibiyeti kaçıran fenerdi. Yeni aldıkları manoel ismi bizle çok geçtiği için izlemiştim tutarsa biraz defanslarini toplar fena oyuncu değil ama bu bizim takımın defansı gibi defanslarıyla zor şampiyonluk.

yarın gs rahat bir galibiyet alır.

Sivas antep deplasmanında berabere kalır.

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Kaleci var kaleci var yahu resmen.
Altayın ne kadar balon olduğunu her yerde söylüyorum, fbli arkadaşlarım ilk başta savunsalar şimdi benden önce hatalarını söylüyorlar  :lol:
Adamların yedek kalecisi erce bile > bizim kaleciler yani.
ts başak şampiyonluğu bırakmayacağını tekrar gösterdiler. Herkes fb gs olur falan diyorda bence işleri hiç kolay değil, başak tutturdu 4-4-2 trabzon rotasyonlu kadro oluşturdu falan bizde "1" tane olmayan 8 adamlarda 2-3 tane var yahu. Forvetlerinden kanatlarından aldıkları verime falan girmiyorum.

Ha yukarıda fb ts muhabbeti dönmüş ezeli rakibimiz olduğu için elbet fbnin yenilmesini istedim. Şöyle bir şey var ts çok antipatik bir kulüp, diğer bütün maçları kaybetsin gs hariç. tsyi yenmesini isteyeceğim 2 maç fb gs maçları o kadar.

Çevrimdışı mylife1903

Kaleci var kaleci var yahu resmen.
Altayın ne kadar balon olduğunu her yerde söylüyorum, fbli arkadaşlarım ilk başta savunsalar şimdi benden önce hatalarını söylüyorlar  :lol:
Adamların yedek kalecisi erce bile > bizim kaleciler yani.
ts başak şampiyonluğu bırakmayacağını tekrar gösterdiler. Herkes fb gs olur falan diyorda bence işleri hiç kolay değil, başak tutturdu 4-4-2 trabzon rotasyonlu kadro oluşturdu falan bizde "1" tane olmayan 8 adamlarda 2-3 tane var yahu. Forvetlerinden kanatlarından aldıkları verime falan girmiyorum.

Ha yukarıda fb ts muhabbeti dönmüş ezeli rakibimiz olduğu için elbet fbnin yenilmesini istedim. Şöyle bir şey var ts çok antipatik bir kulüp, diğer bütün maçları kaybetsin gs hariç. tsyi yenmesini isteyeceğim 2 maç fb gs maçları o kadar.
Altaya oyle boyle diyon da karyustan iyidir
Adamlarin defansa bah cocuk az bile yiyor

Çevrimdışı mylife1903

Hakemlerden bi bizim yonetim memnun herhalde
Bizim disimizda herkes hakeme giydoroyor

Yahi fblilerin piskinligi mutis
Tsnin golunu vermemis
Tsnin penaltisini vermemis
Kufur eden emreyi kafa atan serdari atmamis
Islayi atmamak icin oyunu geri sarip feridye kart vermis
Daha me yapsin lan hakem yan ortaya demarke rovasanta mi koysun
Hala utanmafan hakem diyorlar

Bu hafta kazanirken giydirecektiniz hakeme
Kaybedince kimse dinlemez fb gs degilsin sen
Rizede bi temiz sopa yemisiz rizenin hocasi hakem makem diyor hala
Firsat vermeden hakemi gomecen 1,2,3 bunlar bunlar diye adamlar savunmaya gececek hakem
Sen susarsan boyle rakip yapar algisini
Haftaya verirler yasarkemal ugursuzunu ugrasip durursun

Çevrimdışı celiker1

Endaya ile obiden biri once oburu 60da cikmali
Kaleci budur arkadas
15 verelim diyordum simdi 15e de satmazlar
Sezon başı 20 milyon euro teklif geldi dedi başkanları hem Uğurcan'a hem Abdülkadir'e
Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı celiker1

Alt yapıdan oyuncuları oynatması,takımında çirkef oyuncu olmamasından dolayı bizim Metin-Ali-Feyyaz'lı dönemdeki gibi ülke çapında bir sevgi var.Fakat son dönemde siyasi ilişkileri,başkanlarının  çok konuşması,Guilherme transferi vs. bu sevgi azalmaya başladı diye görüyorum
Hayatta Beşiktaş

Hakemlerden bi bizim yonetim memnun herhalde
Bizim disimizda herkes hakeme giydoroyor

Yahi fblilerin piskinligi mutis
Tsnin golunu vermemis
Tsnin penaltisini vermemis
Kufur eden emreyi kafa atan serdari atmamis
Islayi atmamak icin oyunu geri sarip feridye kart vermis
Daha me yapsin lan hakem yan ortaya demarke rovasanta mi koysun
Hala utanmafan hakem diyorlar

Bu hafta kazanirken giydirecektiniz hakeme
Kaybedince kimse dinlemez fb gs degilsin sen
Rizede bi temiz sopa yemisiz rizenin hocasi hakem makem diyor hala
Firsat vermeden hakemi gomecen 1,2,3 bunlar bunlar diye adamlar savunmaya gececek hakem
Sen susarsan boyle rakip yapar algisini
Haftaya verirler yasarkemal ugursuzunu ugrasip durursun

Bir tek bizi doğruyorlar.Nasılsa sesimiz çıkmıyor.

Çevrimdışı Doğukan E.

Etiketler: