Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 66 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 27114 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı tangaz

göz göz kamili almış @worns

süre de makul 1,5+1 yıl
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı worns

süre de makul 1,5+1 yıl

gayet makul bi transfer yapmışlar. bu tür istikrarlı golcüler türkiye'de genelde iş görmüştür.

lig başladıktan sonra gelen hocaları da genç ve ilgi çekici. hatay'da baya göz hoş gelen futbol oynatıyordu. göztepe'ye geldiğinden beri topladığı puan da gayet iyi. fena yönetilmiyor bu adamlar. şirketleşmenin ve kulübün sahibi olmasının artıları gibi.

Çevrimdışı cursedofdragon

süre de makul 1,5+1 yıl

bize karşı hat-trick yaptı bile.

Çevrimdışı mylife1903

bize karşı hat-trick yaptı bile.
Sen totem yapma la
Basimiza bi is gelecek gene

Sen totem yapma la
Basimiza bi is gelecek gene

totem yapmadığımı daha kaç kere söylemem gerekiyor abi ?

Çevrimdışı Sir Alex Ferguson

Çevrimdışı tangaz

yeni malatya dün tolunayla anlaşmıştı bugün kemal özdeşle  :D
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

yeni malatya dün tolunayla anlaşmıştı bugün kemal özdeşle  :D

çok değil bir iki haftaya kasımpaşaya tekrar gider

kasımpaşanın td sirkülasyonu;

x
kemal özdeş
x
kemal özdeş
x
kemal özdeş
 :lol:

sivas tabikide

Sivas çifte kupayla tamamlasın ligi.Hatta gelecek sezon başı süper kupayı da alsın 3 kupa ile tamamlasın.

Çevrimdışı tangaz

Sivas çifte kupayla tamamlasın ligi.Hatta gelecek sezon başı süper kupayı da alsın 3 kupa ile tamamlasın.

olabilir ama başak ihtimalide güçlü avcıdan kurtuldular ya artık daha tehlikeliler ve şampiyonluk ihtimalleri daha bir güçlü

olabilir ama başak ihtimalide güçlü avcıdan kurtuldular ya artık daha tehlikeliler ve şampiyonluk ihtimalleri daha bir güçlü

başak şampiyon oldu bile
kaç haftadan beri söylüyorum
rahat bir şampiyonluk alırlar

Ben fenerin şampiyon yapılacağını düşünüyorum.Lige heyecan gelsin diye 4-5 takımı götürüyorlar ancak son 5 hafta kala karara bağlayacaklardır.

Çevrimdışı tangaz

Ben fenerin şampiyon yapılacağını düşünüyorum.Lige heyecan gelsin diye 4-5 takımı götürüyorlar ancak son 5 hafta kala karara bağlayacaklardır.

biz acaba 6. mı bitiririz 7. mi sorusunu merak ediyorum daha çok

biz acaba 6. mı bitiririz 7. mi sorusunu merak ediyorum daha çok

ben merak etmiyorum şampiyon olamadığımız için kaçıncı bitirirsek bitirelim farketmez bu sezon geçti zaten.

Çevrimdışı mylife1903

başak şampiyon oldu bile
kaç haftadan beri söylüyorum
rahat bir şampiyonluk alırlar
Boyle bisi olursa avci tiviye de cikamaz ha sokaga cikamadigi gibi

Çevrimdışı mylife1903

Bu hafta firatboyu dikkatle izlemek lazim

Çevrimdışı tangaz

başak olursa harbi bu avcı sokağa çıkamaz bidaa birde okana yapılan transferler avcıya yapılanlar kadar pahalı kalibreli değiller

paragözün teki o
ona moneyi koklat beşiktaş çarşının içine bile çıkar
adam için bu tarz şeyler önemsiz

Bu hafta firatboyu dikkatle izlemek lazim

doğramaya devam edecek yarıştan tam anlamıyla kopunca üstümüzde ki takımlarla 5-6 puan farkı acılınca eyyama başlarlar.

Çevrimdışı mylife1903

başak olursa harbi bu avcı sokağa çıkamaz bidaa birde okana yapılan transferler avcıya yapılanlar kadar pahalı kalibreli değiller
Abi onun tiransferlerini incelemek lazim
Mesela ibbnin kadroya bah bir suru adam var hic duymadigimiz alinmis kiralanmis vs

Bide sey geyigi vardi
Adamin netvorku super bir suru oyuncu biliyo falan
La sonra angaradan boyt sivastan daglis falan sivastan robinyo vs vs

Çevrimdışı mylife1903

paragözün teki o
ona moneyi koklat beşiktaş çarşının içine bile çıkar
adam için bu tarz şeyler önemsiz
Seye doner sonra banker buloya
Dur dur vurma
Bi sor neden oynattim caneri diye
Bi sor ama

Çevrimdışı tangaz

Abi onun tiransferlerini incelemek lazim
Mesela ibbnin kadroya bah bir suru adam var hic duymadigimiz alinmis kiralanmis vs

Bide sey geyigi vardi
Adamin netvorku super bir suru oyuncu biliyo falan
La sonra angaradan boyt sivastan daglis falan sivastan robinyo vs vs

nihayet td transferleri görmeye başladık diyordu avcısporlular

Çevrimdışı mylife1903

Bu diyabi bu kadar kotu olamaz tamam bomba bisi ama bu kadar da degil
Arpa cekmesi var bence ayni ruizdeki gibi

Sonra aklima golden sonra kayip sevinirken dusmesi geldi

Etiketler: