Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 5 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 37847 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı AigleBordeaux

hocam necip hamlesini bugün ozan ile yapmış.kötü mü oynuyor ozan hayır ama takım oynamıyor.rakibi tutayım derken bizi tuttuğunun farkında değil.
Sahada kreatif isim yok
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Cevher cevher, milli takımda da hesabı açtı.
Zor tutarız bu çocuğu. Helal olsun.

Çevrimdışı mrred

The great gig in the sky

Çevrimdışı cursedofdragon

hocam necip hamlesini bugün ozan ile yapmış.kötü mü oynuyor ozan hayır ama takım oynamıyor.rakibi tutayım derken bizi tuttuğunun farkında değil.

Karşımızda ki takım balina yiyor fizikleri ile dövüyorlar bizi ozan fiziği için kadroda bugün.

1.50 lik emre dayak  yer sahada ? Oğuzhanı da aynı şekilde.

Hadi görelim Şenol Güneş'i şimdi
hocalık böyle durumlarda kendini gösterir. Topa sahip olup pas hızını , açılarını ayarlamak ve bu oyuna oyuncuları inandırmak en zorudur. O yüzden en iyi hoca guardiola. Bizim hoca işin kolayına kaçıp topa sahip olma oyununu oynamıyor direkt oyun oynatıyor. Fakat karşımızdaki izlanda da aynı oyunu oynayan bir takım ve topu özellikle bize bırakarak oynuyor.
Bu skor zor bu orta saha ile zor döner. Her şeyden önce bu oyun planı dönmesi çok zor. Çünkü hocanın B planı yok

göremeyiz şenol hocayı zira adamın şanssızlık burda da peşini bırakmıyor milli takımda da şuan kanatsız oynuyor.

Cengiz vardı bi sakatlandı kenan karaman orjin kanat değil hakan calhanoğlu da kanat değil.

Çevrimdışı levitate

Karşımızda ki takım balina yiyor fizikleri ile dövüyorlar bizi ozan fiziği için kadroda bugün.

ozan fiziğine rağmen dayak yiyor
bipbipbupbup

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu maç dönerse bireysel beceri ile döner.
Umarım Dorukhan bu dönüşte başrolü oynar.

Çevrimdışı goktasoktay

Ozan açık ara rezalet. Oynuyor bile diyemem. Nerdeyse aldığı tüm topları olumsuz kullandı.
Şenol hocamı seviyorum lakin eksik tarafını belli etti burada. Niyetim hocayı gömmek değil ama eksiği şu; ben oyunumu oynarım, takip bana göre oynasın. Rakibi analiz etme, en iyi yaptıkları işlere çalışma. Al işte izlanda böyle iki yan topla iki gol atar. Spiker bile dedi ki, şu adam tehlikeli taç kullanıyor, çalışmışızdır mutlaka. Nerdeeee? Üçüncüyü yedik de Allah’tan faul vardı öncesinde. Bu arada hakem çok kötü. Hocanın ikinci handikapı da tercihler. Ozan çok yanlış seçim..

Çevrimdışı mrred

göremeyiz şenol hocayı zira adamın şanssızlık burda da peşini bırakmıyor milli takımda da şuan kanatsız oynuyor.

Cengiz vardı bi sakatlandı kenan karaman orjin kanat değil hakan calhanoğlu da kanat değil.
Evet çok etkiledi ama ozan dorukhan orta sahası ile olmaz. Defanstan top çıkmıyor hazırlık pası yapıyoruz. İzlandalılar bir ara yuhladı. Ne ozan ne dorukhan topu sırtı dönük alıp dönemez.
The great gig in the sky

ozan fiziğine rağmen dayak yiyor

düşün artık o fiziğe rağmen dayak yiyor bide 1.50 lik emrenin yada oğuzhanın olduğunu düşün :D

Çevrimdışı levitate

düşün artık o fiziğe rağmen dayak yiyor bide 1.50 lik emrenin yada oğuzhanın olduğunu düşün :D

oğuzhan ölürdü sanırım ama emre tekniğiyle falan hallederdi bi şekilde

karaktersiz falan ama allah var yetenekli herif
bipbipbupbup

Çevrimdışı mrred

Ozan yerine emre
Hakan yerine yusufun girmesi gerek. Hemen
The great gig in the sky

Evet çok etkiledi ama ozan dorukhan orta sahası ile olmaz. Defanstan top çıkmıyor hazırlık pası yapıyoruz. İzlandalılar bir ara yuhladı. Ne ozan ne dorukhan topu sırtı dönük alıp dönemez.

o konuda haklısın biraz defansif olmuş.

Yusuf yazıcı şart 2.ci yarı yada 10 numaraya hakanı koysun diyecem de ben hiç sevmiyorum şu hakanı "0"etkisiz elaman.

Çevrimdışı mellfred

İki sene önce hakan milana 20m avroya gittiğinde hem Oğuzhan hem de Tolgay bu adamdan daha iyi topçu demiştim
bu elemanla Ozan’ın torpili nereden geliyor aklım almıyor

Çevrimiçi 38life

Ozan sahanın en kötüsü. Kötü kelimesi yetersiz...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı celiker1

Hayatta Beşiktaş

Çevrimdışı mrred

İki sene önce hakan milana 20m avroya gittiğinde hem Oğuzhan hem de Tolgay bu adamdan daha iyi topçu demiştim
bu elemanla Ozan’ın torpili nereden geliyor aklım almıyor
Hoca takıntılı
The great gig in the sky

Çevrimiçi murat

o dayağı yiyeceğiz kimin oynadığının önemi yok en azından kendi oyunumuzla yenliriz.şenol güneşi aklamak için her hamleyi savunmayın.yenmemiz gereken gs maçına necip ile çıkıp maçı tutacaktık sözde.sen oyununu oyna rakip sana önlem alsın.

Çevrimiçi Umutcan Kaya

Necip asker de olmasa ozan - necip tandemi yapardı
Sadece Beşiktaş

Çevrimiçi murat

Ozan sahanın en kötüsü. Kötü kelimesi yetersiz...

Lenovo P1a42 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

kötü olduğuna katılmıyorum ama takıma ayakbağı oluyor.

Çevrimdışı mrred

Yok ya bu hoca gerçekten takıntılı
Q7
Necip
şimdi de ozan
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Yuh adamın gözü önünde yaptığı faule bak  :akuma:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimiçi murat

şu cümleyi açayım biraz ozan kötü oynamıyor ama takım oynamıyor derken ozan ile takım oynayamıyor anlamında yazdım.yoksa ozan iyi oynuyorda takım birşey oynamıyorda ondan kötü gözüküyor gibi bir anlam çıkmasın.ozan bildiğimiz oyununu oynuyor ama bu oyunun milli takıma bir faydası olmaz.takımı oynatacak oyuncu lazım oraya.bu isinde yusuf yazıcı değil bence.yusuf yazıcı yumuşak bilekli ama dinamik değil.

Etiketler: