Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 104532 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı cursedofdragon

gs'nin maçı beinsports tarafından ücretsiz yayınlanacakmış.

bizim maçın yayıncı kuruluşu bile yok nasıl bir olayın içine düştük arkadaş.

Çevrimdışı EMİR EMRE

gs'nin maçı beinsports tarafından ücretsiz yayınlanacakmış.

bizim maçın yayıncı kuruluşu bile yok nasıl bir olayın içine düştük arkadaş.

sen canini sikma Ruslarin cinconu marizleyisini 80 milyon gorsun istemisler iste :D

sen canini sikma Ruslarin cinconu marizleyisini 80 milyon gorsun istemisler iste :D

:D

bugün elin gavurunu tutacak değiliz.

Hadi L.Moskova yen şu fransızları :D

Çevrimiçi levitate

sonuç pek umrumda değil bi hırpalansınlar moralleri bozulsun sakat versinler daha iyi :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı mylife1903

bugün elin gavurunu tutacak değiliz.

Hadi L.Moskova yen şu fransızları :D
Moskoua verdik bi kuponda da smolov cezaliymis
Adamlarin santrforu negrodan kotu santrafor eder. Kariyerinde iki golu var adamin bi onemli gol de bugun atar insallah. Farfan saplasin sonra fernandes sonra garip kufur gibi ismi olan var bi tane kirminsokak midir nedir o soksin mirancuklarda ikili girip soksunlar ohh
Loko loko

Moskoua verdik bi kuponda da smolov cezaliymis
Adamlarin santrforu negrodan kotu santrafor eder. Kariyerinde iki golu var adamin bi onemli gol de bugun atar insallah. Farfan saplasin sonra fernandes sonra garip kufur gibi ismi olan var bi tane kirminsokak midir nedir o soksin mirancuklarda ikili girip soksunlar ohh
Loko loko

fernandesim yeter  :bandit:

Çevrimdışı Kursad_Duran

Birinci torbadan böyle takımmı çıkar? Moskova çöp. Bence gs maalesef rahat kazanır gibi geliyor.

Çevrimdışı atalay

Inter ilk yarıda yaptığı ön alan baskısı ile çok fazla efor sarf etti. Tottenham ilk yarının son dakikalarından beri çok rahat pas açıları ve alan buluyordu. Tehdit de görmüyordu. Kontak kapatmalarının cezasını önce Icardi ardından Vecino kesti. Özellikle Icardi'nin üst-dış vuruşu şahane. Bu seviyede kontak kapatılmaz.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Birinci torbadan böyle takımmı çıkar? Moskova çöp. Bence gs maalesef rahat kazanır gibi geliyor.

Beşiktaş haricinde hiçbir Türk takiminin ŞL de yer alan herhangi bir takimdan taktiksel olarak üste çikabilecegini sanmiyorum. Disiplinli oynayan en zayif takimin bile Türk takimlarina karsi hep bir sansi olur.

Kaya Çilingiroğlu: Ligin özeti,Fatih Terim,TFF,Beinsport Fisktürü Galatasaray’a göre ayarlasın her maç kollansın,Sonra,Başkan Mustafa Cengiz,çıksın,Derin Galatasaray devreye girmeli desin. Sezon sonu şampiyon olsun.Bu Tiyatro yu bizlerde izleyelim.

gs bu rezil takımı bile yenemez :D

Beşiktaş haricinde hiçbir Türk takiminin ŞL de yer alan herhangi bir takimdan taktiksel olarak üste çikabilecegini sanmiyorum. Disiplinli oynayan en zayif takimin bile Türk takimlarina karsi hep bir sansi olur.

bizim yaptığımız rekoru daha da kimse kıramaz.Nağmalup 14 puanla lider çıkmak.Dışarda ki 3 maçında hepsini de kazanmak   :bandit:

Çevrimdışı EMİR EMRE

bizim yaptığımız rekoru daha da kimse kıramaz.Nağmalup 14 puanla lider çıkmak.Dışarda ki 3 maçında hepsini de kazanmak   :bandit:

O saydiklarini geçtim tek maçi kazanirsa kafi benim icin bu rezilsarayin :) moskovadan 1 portodan 0 schalkeden de maksimum 3 puan alir.

Çevrimdışı Kursad_Duran

Bizim geçen seneki gruba Avrupa Ligi diyorlardı sarışınlar. Üstelikle üçüncü torbadan o gruba düştük. Bunlar dördüncü torbadan Intertoto grubu çektiler.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Donk Serdar ikilisi ile SL macina cikmak? seni yakindan tanimak isterim yigidim :D

O saydiklarini geçtim tek maçi kazanirsa kafi benim icin bu rezilsarayin :) moskovadan 1 portodan 0 schalkeden de maksimum 3 puan alir.

bende maksimum 4 yada 5 puan alacaklarını düşünüyorum porto 2 maçta 0 puan :D

Mosko deplasman 0 puan içerde 1 puan.

Schalke deplasman 0 puan içerde 3 puan

Toplam 4 puan çok bile verdim :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

bende maksimum 4 yada 5 puan alacaklarını düşünüyorum porto 2 maçta 0 puan :D

Mosko deplasman 0 puan içerde 1 puan.

Schalke deplasman 0 puan içerde 3 puan

Toplam 4 puan çok bile verdim :D

ayni dusunmusuz demek ki :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

oh olsun buz gibi penaltiyi vermedi cincona hakem. noldu loo yokmu aydinus maydinus SL de :D var da mi yok :D

oh olsun buz gibi penaltiyi vermedi cincona hakem. noldu loo yokmu aydinus maydinus SL de :D var da mi yok :D

beter olsunlar :D

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

iç sahada  çok farklı oynuyor adamlar. doğruya doğru..

iç sahada  çok farklı oynuyor adamlar. doğruya doğru..

bayern gelseydi görseydik bi nasıl farklı oynuyorlarmış :D

hadi be geliyordu gol :D

şu rezil takım bile gol atıcak bunlara :D

Etiketler: