Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 1 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 105061 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Modern futbolda orta sahada 10 numaraya falan yer yok. Gördünüz nasıl rezil ettiler adamları. Orta saha yol geçen hanına döndü. O yüzden adem geçen sene taliscanın yaptığı gibi takım savunmasına yardım etmezse biz de aynı fener gibi oluruz

Ne alakasi var? FB kalitesiz, sacma sapan bir takim. Biz Talisca yuzunden sampiyonlugu kacirmadik hakemler ve forvetlerin yetersiz oyunu yuzunden kaybettik. Oguzhan ve Tolgay'in etkisizligi de tuzu biberi oldu.

Çevrimdışı mylife1903

Yahu tamam basti kirmizi verdin de
Arkadas once elif basmiyor mu
Gidiyon izliyon
Yani maca kayseri baslasa neyse

Çevrimdışı EMİR EMRE

VAR sisteminin cikmasi kotu oldu. Hakemler gidip izliyor yanlis karar veriyor. Eskiden en azindan gormuyodur derdik simdi gidip tekrarini izliyor ona ragmen hata yapiyor. VAR Türk hakemlerinin bu isi bilmedigini ortaya cikardi.

Çevrimdışı mylife1903

Ilk golu veriyorlar suna kirmizi sonra
Bu var anca gs ile fbnin maclarini aklamaya yarar

Çevrimdışı mrred

Fener orta kafaya dönemiyor bile :D :D :D
The great gig in the sky

Çevrimiçi Sinan66

iste VAR'daki butun seytanlik

bir pozisyonu istedigin gibi algilayip yorumlaya bilirsin

eger bir takimi yakmak gibi bir niyet'in varsa, bir pozisyonu firsat bilip, takimi eksik bıraka bilirsin   

Çevrimdışı mrred

Tebrikler kayseri. Ekstra bir şey yapmadılar sadece ayakta kaldılar ve doğru oynadılar. Mensahı yine de beğendim
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Bu arada harunun iki tane gereksiz hareketi vardı 1 tanesi gol oldu. Ben bu maç özelinde hiç beğenmedim
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Fener 103.99 koşmuş kayseri 102 koşmuş.
The great gig in the sky

Çevrimdışı underworld

Anadolu takımları var yüzünden ayvayı yiyecek.

Çevrimdışı İsmail Özyurt

VAR sisteminin cikmasi kotu oldu. Hakemler gidip izliyor yanlis karar veriyor. Eskiden en azindan gormuyodur derdik simdi gidip tekrarini izliyor ona ragmen hata yapiyor. VAR Türk hakemlerinin bu isi bilmedigini ortaya cikardi.
Mod yememek için hata dedin galiba :)

GT-I8552 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

En Güzel Beşiktaş'ın Çocukları Sever.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Çevrimdışı worns

Fb'nin takıma benzer bir şey olmasına bile daha çok zaman var.

Orta sahaları zaten çökmüş durumdayken bütün santraforları sahaya doldurarak çözüm arayan hocaları da ayrı fantastik.

Hakem son dakikalarda saçma sapan işler yaptı. +2'de sağ kenarda Pinto'ya görmemenin imkansız olduğu kadar net bir faul vardı onu da Fb'nin atak sürekliliğini kesmemek adına olsa gerek atladı. Ama Fb atağa benzer pek bir şey yapamadığı için işe yaramadı.

Slimani bizim lig için fena santrafor değil. Almalarını istemiyordum ama takımın gerisi bu kadar kopuk durdukça onun da verimli olması zor. Zaten çok kaçıran bi tip.

Kayseri'de aman aman bir şey oynamadı. Korkunç boşluklar vardı, verimli değerlendiremediler. Biraz şans biraz beceriyle golleri attılar. Başakşehir falan yakalasaydı Fb'nin şu halini Cocu 90 dakika bitmeden sahadan çıkıp istifasını yazmak zorunda kalırdı. :)

Çevrimdışı mylife1903

Bu arada harun iki tane gereksiz hareketi vardı 1 tanesi gol oldu. Ben bu maç özelinde hiç beğenmedim
Valla ben beyendim harunu
Efendi bi cocuga benziyir duzgun turkce cumle kurabiliyir
Izmirli galiba, izmirliyse yabanci saysinlar
Cok top geldi kalesine bir suru de top tuttu kurtardi
Ilk macta 3 gol yedi sanssiz da gollerdi

Bu hollandalilaron agababasi geldi hiddink bu lige 5-6 macta paketledik
Sen turkiye lgiinde 4-3-3 falan iynamaya calisirsan adami o bicim tokatlar bizim turk hocalar
Sonra garip garip seyler denedi koku
Kadrosu da dandik o kadroyla kapansvaksin
5-4-1 oynayacaksin full defans

Çevrimdışı İsmail Özyurt

Yahu tamam basti kirmizi verdin de
Arkadas once elif basmiyor mu
Gidiyon izliyon
Yani maca kayseri baslasa neyse
Elif bildiğin çifte atıyor.

Çevrimdışı mrred

Yarınki maçta hoca fantazi yapıp adem ilk 11 başlatmasa bari. İkinci yarı bursa oyundan düşünce alsın daha etkili olur
The great gig in the sky

Çevrimiçi Sinan66

harun olmasa fb daha çok gol yerdi. fb'nin defansi kötü

Çevrimdışı mrred

Valla ben beyendim harunu
Efendi bi cocuga benziyir duzgun turkce cumle kurabiliyir
Izmirli galiba, izmirliyse yabanci saysinlar
Cok top geldi kalesine bir suru de top tuttu kurtardi
Ilk macta 3 gol yedi sanssiz da gollerdi

Bu hollandalilaron agababasi geldi hiddink bu lige 5-6 macta paketledik
Sen turkiye lgiinde 4-3-3 falan iynamaya calisirsan adami o bicim tokatlar bizim turk hocalar
Sonra garip garip seyler denedi koku
Kadrosu da dandik o kadroyla kapansvaksin
5-4-1 oynayacaksin full defans
Yediği 3.gol en temel kalecilik ilkelerine aykırı. Top ayaktan çıkmadan kaleyi neden terkediyorsun ? Ortalanacak diye düşünerek kaleyi terketti çok çok büyük hata.
The great gig in the sky

Çevrimdışı İsmail Özyurt

ahaha
VAR rezilliği adamın ayağı takıldı bastı kırmızı kart verdi. Ümit Öztürk çok tehlikeli hakemsin Ümit
Çok kaliteli arkadaşlar yetişiyor maşallah.

Çevrimdışı mrred

Sosa yusuf ve olcayımızı seyredelim bakalım
The great gig in the sky

Çevrimdışı mrred

Ooo hakem Fıratmış Gs 1-0 önde
The great gig in the sky

Çevrimiçi Özgür Gültekin

bakalım Fırat komik mimiklerini kaç defa yapacak?
Nefret ediyorum bu eyyamcıdan, geçen haftanın ödülünü almış  :akuma:

Çevrimdışı EMİR EMRE

Mod yememek için hata dedin galiba :)

:) hersey gun gibi ortada ama herseyin tarafsiz oldugu seklinde iyi niyetle yorumlasak bile bu adamlar isi bilmiyor

Çevrimdışı worns

Ts'nin stoper ikilisi çok problemli gözüküyordu. Şimdi Toure'de yokmuş kale önünde sıkıntı yaşayacaklar gibi.

Sosa'yı geriye atmaları onlar için pozitif oldu hücumda bir şeyler yapabilirler, bakalım. Gs de artık şuralarda bi puan kaybetse iyi olacak.

Çevrimiçi Samet Demir

Fenerlilerin bu akşam ki şarkısı..

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Etiketler: