Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106419 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Çevrimdışı Ömer Kaan

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

İyi olmadı.
kesinlikle :claps: :claps:

kötünün iyisi oldu bu durum. şimdi gs yine morallendi. orada kazanmaktan baska çare yok

Çevrimdışı cursedofdragon

İyi olmadı.

beraberlik hakkımız gitti toki de.

havaya girdi ayrıca gs.

Haftaya alanyayı doğrar hakemler.

Çevrimdışı kyiv

Oyun ve oyuncu karakterlerine bakarak konusuyorum. Quaresma bu Nagatomo'yu cig cig yer derbide.

Yer yemesine de saçma sapan kırmızı görmezse.

Ne yalan söyleyeyim Galatasaraydan nefretin de üzerinde bir hisle tiksiniyorum. O nedenle bu sonuca gram sevinmedim. Haftaya Alanya Galatasaraya hiçbir şey yapamaz. Bu hafta sonu maçlarının hemen hemen hiçbiri bizim arzulayacağımız bir skorla bitmedi. Puan farkı geride Toki Arenaya gitmek kim ne derse desin avantajımıza değil.

Çevrimiçi Samet Demir

Mal adam kaleyi şaşırmış.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimiçi underworld

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Yer yemesine de saçma sapan kırmızı görmezse.

Ne yalan söyleyeyim Galatasaraydan nefretin de üzerinde bir hisle tiksiniyorum. O nedenle bu sonuca gram sevinmedim. Haftaya Alanya Galatasaraya hiçbir şey yapamaz. Bu hafta sonu maçlarının hemen hemen hiçbiri bizim arzulayacağımız bir skorla bitmedi. Puan farkı geride Toki Arenaya gitmek kim ne derse desin avantajımıza değil.

Tiksindiriciler ondan. FETO yapilanmasi, GS ile baglari ortaya cikinca o sampiyonluklari nasil aldiklari da belli oldu. Defalarca vergi borclari affedildi. Ha, puan farki geride ya da onde olmamiz onemli degil. Galibiyet sampiyonlugu getirecek. Onde de gitsek kazanmamiz sartti zaten bir sey degismedi.

Benim endisem hakemler, baska bir sey degil. Mumkunse UEFA'dan gozlemci falan davet etsin yonetim bu maca. Mactan once de gerekli uyarilar yapilsin, 2. bir Ali Palabiyik vakasina izin vermeyecegimiz vurgulanmali.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Ayrica her sey arastiriliyor bu FETO olayiyla ilgili de GS'nin saibeli sampiyonluklari neden arastirilmiyor? Gundeme getirilmesi lazim, kesinlikle sampiyonluklar calindi gecmiste.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

ya şu hakem önyargılarını bırakalım artık. alanya yı hakemler doğrayacakmış.. bizim gs maçında da bizi doğrayacaklarmış.. artık şu psikolojiden çıkalım lütfen. bu şekilde durduk yere ortam gerilmiş oluyor. biz işimizi yapalım önümüze bakalım.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Haftaya Alanya bir kişi eksik başlayabilir
Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

ya şu hakem önyargılarını bırakalım artık. alanya yı hakemler doğrayacakmış.. bizim gs maçında da bizi doğrayacaklarmış.. artık şu psikolojiden çıkalım lütfen. bu şekilde durduk yere ortam gerilmiş oluyor. biz işimizi yapalım önümüze bakalım.

napalım yalan mı söyleyelim ?

Haftaya Alanya bir kişi eksik başlayabilir

bütün topları dışarı vurur.

Maçtan 3 gün önce emre akbaba gs'ye doğru haberlerini de görürüz.

Çevrimdışı AigleBordeaux

bütün topları dışarı vurur.

Maçtan 3 gün önce emre akbaba gs'ye doğru haberlerini de görürüz.
Terim’in yeni prensi diye bir haber ve Akbaba cepte

Çevrimdışı AigleBordeaux

Kardeşler kenetlenmiş 😂😂😂

Çevrimdışı EMİR EMRE

Çok iyi bir sonuç cikti. Gonul isterdi ki kirmizi kartlar havada ucussun. Alanya bi cakar hersey guzel olur artik.

Çok iyi bir sonuç cikti. Gonul isterdi ki kirmizi kartlar havada ucussun. Alanya bi cakar hersey guzel olur artik.

hakem macı gurcuklamazsa bence gurcuklayacak.

Emre akbaba bi kata kulli yapmazsa ki yapıcak.

alanya puan alır normalde en kötü beraberlik alır ama bakalım.

Çevrimdışı EMİR EMRE

hakem macı gurcuklamazsa bence gurcuklayacak.

Emre akbaba bi kata kulli yapmazsa ki yapıcak.

alanya puan alır normalde en kötü beraberlik alır ama bakalım.

İcerde 2 maci kaldi. Alamazsa isi zor. Yuzde 80 duser icerde 4 puan yapamazsa.

İcerde 2 maci kaldi. Alamazsa isi zor. Yuzde 80 duser icerde 4 puan yapamazsa.

Alanya takımı iyi oynayacaktır ama dediğim gibi hakem ve emre akbaba'ya dikkat etmesi lazım alanyanın.

Çevrimdışı EMİR EMRE

Alanya takımı iyi oynayacaktır ama dediğim gibi hakem ve emre akbaba'ya dikkat etmesi lazım alanyanın.

Karakterli bir adama benziyor. Bizim de ciddi ilgimiz oldugu konusuluyor sene sonu serbest kaliyor yanilmiyorsam. Oynasin karakter gostersin yeter.

Hakeme birşey diyemem tabi. Cok ornegini gorduk. Fener yaristayken cok da hamle yapamazlar. Besiktas ve Gs kalsaydi yarista eminim daha katmerli hakem facialari olurdu. Simdi fener ve aykut bir agliyor 3 3 yaziyolar puanlari. Pierolar bile 5 cm leri yaziyor. İspanyol 77cm ofsayt olmadan koydu kadikoyde o zaman piero falan konusulmadi. Duzen bu malesef. Demek istedigim bu saatten sonra fahis hatalar pek olmaz yemez yani.

Çevrimiçi underworld

Şumedika, hamza ve bakkal hocamdan bir sürpriz bekliyorum

Çevrimdışı mylife1903

Çevrimiçi underworld

Etiketler: