Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106420 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimiçi sozkul

82 de de başakcity den 1 gol bekliyorum.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

dakikasını bilmem ama kesin atar
inşallah birde kalır

Çevrimdışı kartal190321

son dakikalarda hatalı penaltı kararı 1  1  skor  gerginlik  kaos   kırmızı kartlar   sahaya giren taraftar, hadi ya  böyle maçmı olur  kavga kaos görmek istiyoruz  hiç yakışıyormu size  böyle kavgasız maç mı  olur :D
“Ne yani, üstümde Beşiktaş forması varken yalan mı söyleyecektim!”

Çevrimiçi Samet Demir

son dakikalarda hatalı penaltı kararı 1  1  skor  gerginlik  kaos   kırmızı kartlar   sahaya giren taraftar, hadi ya  böyle maçmı olur  kavga kaos görmek istiyoruz  hiç yakışıyormu size  böyle kavgasız maç mı  olur :D
Yılın en büyük derbisi anlattığın gibi olmalı. Akşam akşam ete parada vermesinler hem.

SM-G610F cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Beşiktaş'lı olmak yolda Beşiktaş formalı birini görünce kardeşinmiş gibi gülümsemektir...

Çevrimdışı cursedofdragon

bu başak bize geldiği zaman böyle hayatının son maçıymış gibi oynuyor hele o adebayor bi bizim maçta bak bide bugün.

Çevrimdışı ferdi1903

En iyi sonuc beraberlik. Basak kesinlikle galip gelmemesi lazim. Gs nin galibiyeti kötünün iyisi olur

Çevrimdışı mehmetthedum

İyidir böyle. Gassarayın 1 bizimle 3 de deplasman maçı var.

Başağa da en az bir beraberlik istiyorum kalan haftalarda . Onun maçları daha rahat..

Ya böyle bitsin.. ya da en fazla berabere.

Tabi bizim komple kazanmamız lazım. :ok:
Beşiktaş her zaman mahallenin büyük abisidir.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

GS'lilere kart cikarmamak icin kasiyor hakem. 67'de actim verilmeyen 2 sari var 11 dakikada.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Durursa burada dursun kalbim Beşiktaş!

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Çevrimdışı Ömer Kaan

Beraberlik gelmezse gs galibiyetine üzülmem. Hak etmeyene şampiyonluk yok, çıkıp tt arenada kazanarak ilan etmemiz lazım. Kaldı ki alanyadaki sonuca göre beraberlik bile yetebilir.

Çevrimdışı tuncaboylu

Böyle biterse hiç hoş olmayacak.

Hasbelkader deplasmanda Alanyaspor'u yenerlerse, Toki Arena'da beraberlik işimize yaramayacak.

Lenovo A6020a46 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı kartal190321

Beşiktaş     72
başakşehir  72
fb              72
şu tabloda şampiyon kim olur :alala:
biz fb den iyiyiz
başakşehir bizden iyi
fb  başakşehirden  iyi  ikili averajlarda :alala:

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

biz alanyaspor a neden bu kadar güveniyoruz?

Çevrimdışı kyiv

Maça kendini hazırlamamak kötü şey. Başakşehir 10 kişi iken yenemedik. Şenol Güneşe o kadar kızgınım ki Başakşehir maçlarından 2 senedir yenemiyoruz adamları. 5 yiyen Galatasaray bile kazanabiliyor pozisyon vermiyor adamlara fakat biz ne oluyorsa elimiz ayağımız kitleniyor hoca da bunu bir türlü çözemiyor.

Çevrimdışı Ömer Kaan

Beşiktaş     72
başakşehir  72
fb              72
şu tabloda şampiyon kim olur :alala:
biz fb den iyiyiz
başakşehir bizden iyi
fb  başakşehirden  iyi  ikili averajlarda :alala:
3lü averaja kalır başak 7 puanla şampiyon fb 6 puanla ikinci biz 4 puanla 3. Oluruz

Çevrimiçi levitate

bipbipbupbup

Çevrimdışı kartal190321

3lü averaja kalır başak 7 puanla şampiyon fb 6 puanla ikinci biz 4 puanla 3. Oluruz

desene  beraberlik opsiyonumuz bile yok tüm maçları kazanmamız gerekiyor 74  bulup rahat rahat hesaba girmeden şampiyonlugu almalıyız :bandit:

Çevrimdışı Ömer Kaan

2 oldu. Başak tamponu dağıtsın artık bu sonuçtan sonra. Ligin düğümünü yine biz çözeceğiz, 2 maçta 6 puan al, tekne rezervasyonlarına başla.

5 mac 5 galibiyet dedik. GS su an bize yenilmemek zorunda. Toki Arena'da yenecegiz bu ketolari, daha guzel olacak sampiyonluk. Bir de bizi yenebileceklerini sanmalari yok mu? Ilk devredeki macta buldugumuz net pozisyonlarin yarisini gole cevirsek 5 sene agizlari buzulurdu. Umarim onumuzdeki macta ilk devredeki gibi gecer ve bu sefer buldugumuzu atip 6-0 falan gibi bir skorla tekmeyi vururuz.

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

5 mac 5 galibiyet dedik. GS su an bize yenilmemek zorunda. Toki Arena'da yenecegiz bu ketolari, daha guzel olacak sampiyonluk. Bir de bizi yenebileceklerini sanmalari yok mu? Ilk devredeki macta buldugumuz net pozisyonlarin yarisini gole cevirsek 5 sene agizlari buzulurdu. Umarim onumuzdeki macta ilk devredeki gibi gecer ve bu sefer buldugumuzu atip 6-0 falan gibi bir skorla tekmeyi vururuz.
yarım sıfır yensek yine yeter abi. şov işini seneye yaparız. :D :D

Oyun ve oyuncu karakterlerine bakarak konusuyorum. Quaresma bu Nagatomo'yu cig cig yer derbide.

Çevrimdışı AigleBordeaux

Gs yi hakemler çok koruyacak derbide, bir ikinci Ali palabıyık vakası yaşatmak isteyeceklerdir

Çevrimdışı AigleBordeaux

Oyun ve oyuncu karakterlerine bakarak konusuyorum. Quaresma bu Nagatomo'yu cig cig yer derbide.
İnşallah yenelim şampiyon olalım ,bunların farkı açmasını ve ekonomik olarak rahatlatmayalım

Çevrimdışı cursedofdragon

Gs yi hakemler çok koruyacak derbide, bir ikinci Ali palabıyık vakası yaşatmak isteyeceklerdir

yine bu h.umut meler'i verirlerse şaşırmam.

Etiketler: