Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 2 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 107186 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı LuceGel

hakem tarafından
D O Ğ R A N D I N

çok iyi oldu bu
Doğranmadılar bu yönde algı yapıyorlar yenilgiye kılıf için :bandit:
Birgün değil hergün BEŞİKTAŞ...

Çevrimiçi Özgür Gültekin

doğrama yok, tam tersine hakem kararları tam uygulasa 2. yarıya 9 kişi çıkarlardı.

Çevrimdışı cursedofdragon

hakem tarafından
D O Ğ R A N D I N

çok iyi oldu bu

hakem daha eyyam yaptı ne doğranması.

skertel daha önce atılması gerekiyordu jansen atılması gerekiyordu.

soldado atılması gerekiyordu.

Çevrimdışı goktasoktay

Yalnız var ya, biraz şeytanın avukatlığı, komplo teorisi, ne derseniz deyin ama geçen haftaki algıyı tamamen tersine çevirecek bir oyun gibi sanki bugünkü maç. Net kırmızıları es geçip, biraz daha gri pozisyonlara kırmızıları vermesi. Artık bir hafta ağlayıp, algıyı tersine çevirecekler. Daha çok bağırıp üste çıkacaklar...

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı cursedofdragon

maçın özetine jansensin dirseiğini bile koymamışlar.

Çevrimdışı ProjectOrigin

Yalnız var ya, biraz şeytanın avukatlığı, komplo teorisi, ne derseniz deyin ama geçen haftaki algıyı tamamen tersine çevirecek bir oyun gibi sanki bugünkü maç. Net kırmızıları es geçip, biraz daha gri pozisyonlara kırmızıları vermesi. Artık bir hafta ağlayıp, algıyı tersine çevirecekler. Daha çok bağırıp üste çıkacaklar...

Zırlamadıkları an mı var  :lol:

Eskisi gibi yapıp yapıp yanlarına kar kalacağını düşündüler ancak ne artık eski ortam var ne de Beşiktaş eski Beşiktaş.

Çevrimiçi Özgür Gültekin

hahaha ulan arkadaş maçını yorumla diyorlar, ezik herifin iki kelimesinden biri Beşiktaş.
neydi o reklam sloganı gibi; "Çok acıtmışız..."

Çevrimdışı levitate

hakem daha eyyam yaptı ne doğranması.

skertel daha önce atılması gerekiyordu jansen atılması gerekiyordu.

soldado atılması gerekiyordu.

valla izlemedim maçı ama oturup ağlasınlar :D

giuliano balon diyolar :D
bipbipbupbup

Çevrimdışı 'TaNeR'

Biz cahil dediğimiz zaman, mektepte okumamış olanları kastetmiyoruz. Kastettiğimiz ilim, hakikati bilmektir.
Yoksa okumuş olanlardan en büyük cahiller çıktığı gibi, hiç okumak bilmeyenlerden de hakikati gören gerçek alimler çıkabilir.
Mustafa Kemal Atatürk

Çevrimdışı goktasoktay

Zırlamadıkları an mı var  :lol:

Eskisi gibi yapıp yapıp yanlarına kar kalacağını düşündüler ancak ne artık eski ortam var ne de Beşiktaş eski Beşiktaş.
Zaten ben beşiktaşıma güveniyorum, orda problem yok. Bu eziklere de lig bittiğinde 12 puan min fark koyarız. Tek sıkıntı, diğer renkliyi yarışta tutmak için ne gerekiyorsa yapacaklar gibi geliyor. Biz her maçı alalım, derbiyi de kazanalım ki olur da ikili averaja kalırsak sıkıntı olmasın...

Çevrimdışı goktasoktay

valla izlemedim maçı ama oturup ağlasınlar :D

giuliano balon diyolar :D
Giuliano? Ben maçı seyrettim ama fb nin öyle bir oyuncusu mu vardı?

Çevrimdışı ProjectOrigin

Çok mutluyum çok  :halay:

Akigolar kocamaaaaan ''mülklü'' sarı kardeşlerimize çatır çutur saplamış.

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Fenerliler'in neye agladigini anlamak zor. Maci izleyenler FB ikinci yariya 9 kisi cikmaliydi diyorlar, bilemiyorum zira o pozisyonlari ozete koymamis Bein. Janssen'in dirsegi var diyorlar, o da yok.

Gordugum pozisyonlarda Skrtel'in iki sarisi 100% sari. Her iki pozisyonda da elle oynuyor, ustelik ikisinde de hizli atagi kesiyor. Tartismasi bile yok. Alper Potuk'un pozisyonunda ilk once sadece faul gibi gorundu, fakat yavas cekimde dogru acidan izleyince net bir sekilde Alper'in adamin bilegine hunharca girdigini gordum. Orada cok ciddi sakatlanma olabilirdi. Tipki Valbuena-Quaresma pozisyonu gibi, kirmiziya calan sari, esasen Alper'in hareketi daha da tehlikeli cunku tabanla bilege giriyor.

Haa, bir de bakin onca haksizlik yapip Besiktaslilar'i cildirttiniz ne oldu? Besiktas dondu sampiyonlar ligi maci kazandi, siz gidip Akhisar'a yenildiniz. Ustelik Senol Gunes'e sallayan hocaniz hakeme sovdu, dirsek yedi dediginiz (yememisti halbuki) Janssen'in acikca dirsek attigi soyleniyor. Siz hakemi, Besiktas'i birakin da Serginho'nun nasil elini kolunu sallayarak 70 metre top surup Kameni'yle karsi karsiya kaldigini konusun ama kime soyluyoruz. Esek akillanir bu Fenerliler akillanmaz.  :kop:

Çevrimdışı tangaz

bu ayküt malı neyin kafasını yaşıyor daha maçın başlarında yansen 2-3 kırmızı yemeliydi tek başına diğerlerini söylemeye bile gerek yok

ağlama lan sümüklü ayküt
Fenerbahçe ve Galatasaray'ı tutanların taraftarlık hikayeleri popülerlik, başarılar, şampiyonluklar ve egemen ideolojileriyle örtüşür. Beşiktaşlılık, anlatılması zor bir damara bağlıdır...

"Ben belli bir takıma karşı değil, yenilgiye karşı oynarım" Eric Cantona

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bir de su onemli bir gozlem bence. Bakin Turkiye artik degisiyor, Akhisarlilar Fener kumeye diye bagirip, rakibe karsi tiksinti ve tepki duyduklarini gosterdiyse bunun sebebi de Besiktas macinda yapilan haksizligin herkesi rahatsiz etmis olmasidir. Emin olun hakem rezillik yapmasa, Fenerbahce bu kadar cirkeflesmese maci yine Akhisar alirdi ama en azindan boyle asagilanmazdi Fenerbahce. Yine de bir Besiktasli olarak cok yasa Aziz Baskan bir 10 yil daha baskan ol demeden gecemiyorum.  :kop:

Çevrimiçi Özgür Gültekin

Bu ayküt tam bir yetenek düşmanı.

önce alexi kesti, şimdi de geçen haftanın yıldızı posbıyıckı kesti.

harbiden yetenek düşmanı vasat sevici.

Çevrimdışı mylife1903

Arkadaslar algi boyle yapiliyor.

Mac cuma gunu, macin tartismali pzosiyonlarini mactan hemen sonra ligtv anasayfasina koymuslar hemide ikinci sekmede menude.
Derbi macta bile gecenin korunde koydular, cogu macta koymuyorlar tartismali pzosiyonlari

Onder ozen denyo dalaylamasinin sikertelin son kartina kart yok sadece taban gosteriyor demesi ise paha bicilemez. Haram olsun sana besiktastan yedigin lokmalar, kavas

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2017, 03:51:17 atalay ]

Çevrimdışı atalay

[ Son Düzenleme: 30 Eylül 2017, 02:14:04 atalay ]

Çevrimdışı Mavi Tuna

Maçın istatistikleri %64 topa sahipsin 5 şut 1 isabetli 4 karavana. Toplam 90 dakika da 1 tane isabetli şutun var. Kart kararları doğru, ilk yarıda atılması gereken oyuncu atılmıyor. Siz hala insanların gözünün içine baka baka televizyon da hakem konuşuyorsunuz yazık ya hu... Başka bir şey demeye gerek yok. Bu ülkede insanlar kaosu, kavgayı seviyor. Akıllı bir yorumcu çıkar çatır çatır ne oynasın ki hakem konuşuyorsun diye söyler ama nerede o objektiflik.

SM-G950N cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı furkankaya1903

LG-H815 cihazımdan Tapatalk kullanılarak gönderildi

Çevrimdışı MUSTAFA_

Barcelona'ya Premier League  yakışır  :tabe:

Katalonya spor bakanı Figueras: "Bağımsızlık kazanırsak kulüplerimiz İtalya, Fransa veya İngiltere'de oynayabilir. UEFA karşı çıkmayacaktır"

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Çevrimdışı MUSTAFA_

https://twitter.com/cgunduz23/status/914103647419715584

UFC Türkiye mübarek özette dahi yok.
Surata güzel vurmuş diziyle  :tabe: Nakavt ediyormuş az kalsın rakibini  :ebebe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Berat

Surata güzel vurmuş diziyle  :tabe: Nakavt ediyormuş az kalsın rakibini  :ebebe:

Connor reyiz göreve lütfen.

Etiketler: