Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv
Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Beşiktaş Forum|Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv Torba 4 Türk futbolunun marka değerini fezaya çıkaranları alkışlıyoruz

0 Üye ve 4 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv  [Okunma sayısı 106520 defa] Süper Lig ve Diğer Organizasyonlar - Arşiv

Çevrimdışı goktasoktay

Bizim attigimiz gollere bu kadar sevinmoyorum kerimjan takinca boylem yumrugumu falan siktim azicik gotumu kaldirdim koltuktan, gol be deddim

Bizi bu pisikolijiye sokan ise fbnin kadrolu hakemsisi firat.

Gecen sezon da ibb maci yonetmisti firat galiba kadikoyde onceki sezon da

Yahu ibbli faul yapiyo sari veriyor, sari falan degil
Faul yapmiyo bu malbuyana kendini ariyor caaaet sari
Sonra fbliler dovuyor adamlari faul vermiyor faul veriyorsa kart vermiyor boyle eyyamci yalanci kaypak hakemlik yapilmaz.

Allah cezasini verdi gene kazandiramadi maci fbye

Serrefsizlerin temizlenmesi lazim turk futbolundan

Bu arada bu malbuyanaya dikkat etmek lazim alperden beter kendini atiyir. Gucu yok zaten iyice duser oyundan 2-3 haftaya
Julyanondediler adam 2 dakika var sonra 39 dakika dahada araki bulasin
Hislerime tercüman olmuşsun abi

Tapatalk kullanarak iPad Pro aracılığıyla gönderildi

Çevrimdışı BesiktasTaraftari2017

Bizim attigimiz gollere bu kadar sevinmoyorum kerimjan takinca boylem yumrugumu falan siktim azicik gotumu kaldirdim koltuktan, gol be deddim

Bizi bu pisikolijiye sokan ise fbnin kadrolu hakemsisi firat.

Gecen sezon da ibb maci yonetmisti firat galiba kadikoyde onceki sezon da

http://www.fanatik.com.tr/yazarlar/deniz-coban/mhk-ya-ihtiyac-kalmadi/1317683

GS'ye de 3 mactir ust uste Halis Ozkahya'yi veriyorlar, biz de maasli bir hakem tutalim maclarimizi o yonetsin bari. Hayir sonra boyle isler yaptiklarinda salak diyoruz, gerizekali diyoruz millet de bize kiziyor hakarete gerek yok diye. Peki bu salaklik, gerizekalilik degilse nedir? Tek alternatif var o da (Hakaret Yasak)₅, baska hesaplar pesinde kosma derdi.

gelmesi lazım 1 maç seyircisiz bekliyoruz.

Bizim sahada olsaydi butun gece konusulur, sonra da saha kapama cezasi gelirdi. Fanatik'te kucuk bir haber, Fotomac'ta ise Volkan'a tribunden su atildigi yaziyor. Bunu yazan y.vsaklar iste bizi yerden yere vurup takimi karistirmaya calisanlar. Su sisesi yazamiyor tabi, akillarinca yapilan seyi hafif gosterecekler.

Demin Besiktas sayfasini acmistim, soyle bir haber girmis ama galiba aninda cikarmislar siteden:

Artik pozisyonu gol zannedip ofsayt diye haber mi yapmaya kalkistilar, yoksa pozisyonda ofsayt olmadigini yazip yayin yonetmenlerinden firca mi yediler bilemiyorum.

Art niyet siziyor her taraflarindan. Bundan sonra ziyaret etmeyecegim, Fanatik en azindan biraz daha tarafsiz.

Çevrimdışı mylife1903

Bizim sahada olsaydi butun gece konusulur, sonra da saha kapama cezasi gelirdi. Fanatik'te kucuk bir haber, Fotomac'ta ise Volkan'a tribunden su atildigi yaziyor. Bunu yazan y.vsaklar iste bizi yerden yere vurup takimi karistirmaya calisanlar. Su sisesi yazamiyor tabi, akillarinca yapilan seyi hafif gosterecekler.
Son 15 yildir falan bir algi kelimesi ortaya atildi, bildigin manipulasyon, koyun kandirma da denilebilir, mide bulandirici bi propaganda

Bizim (Hakaret Yasak)₁ gasteciler ve karaktersiz insanlar ki bizim ulkede coktur bu algi olayinin uzmani oldular. Adamlar hem algi kasiyor hem de yuzsuzler ustune otosansur uyguluyorlar, garip bir pisikoloci

Çevrimdışı atalay

Başakşehir'in iki kanat bekinin oyuna kattığı genişlik ve geçiş düzenlerindeki planları önemli.

Çevrimdışı atalay

Kevin de Bruyne izlemek ASMR videoları dinlemek kadar rahatlatıcı.

Liverpool maçında yine çok özel işler yaptı.

Çevrimdışı cursedofdragon

Bugün rızanın gs'ye nasıl puan verdiğini izleyeceğiz :)

Çevrimdışı Şükrü Yılmaz

Bugün rızanın gs'ye nasıl puan verdiğini izleyeceğiz :)
Maçtan sonra yine bizimle oynadıkları maç hakkında konuşur. "Galatasaray bizi yendi ama şunu söyleyeyim beşiktaş maçında iyi oynadık.18.hafta kendi sahamızda beşiktaşı yeneceğiz" vb gibi..

Çevrimdışı fani madida

dün süper lig ve tff 1. lig maçlarının hepsi 2 oldu sanırım 7 maç vardı. bugün de hepsi 1 olur inş
biz 11 arkadaşız, lakin arkamız daha var...

Çevrimdışı Eray_Steiermark

Gs balonu bu akşam patlayacak.

Gesendet von meinem LG-H815 mit Tapatalk

Çevrimdışı mylife1903

@mylife1903

Iste gercek futbol. Oguzhanin boyle 2-3 atibanin da 4-5 sefer girmesi lazim bir sezonda
Ohhh ne guzel kayaraj mudahele yapmis temiz, topu alip bir de asist yapsa harika

Zeytinyagindan kim ceker gibi bir mudahele

rıza satmazsa tabi :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

Rıza maçı sattı bile  :tabe:

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Rıza maçı sattı bile  :tabe:

onun aklında 2.ci devre oynayacakları Beşiktaş maçı ve o maç ile ilgili konuşacağı şeyler vardır :D

Şimdiden o maçı ve konuşacaklarını düşünmeye başlamıştır :)

Çevrimdışı MUSTAFA_

onun aklında 2.ci devre oynayacakları Beşiktaş maçı ve o maç ile ilgili konuşacağı şeyler vardır :D

Şimdiden o maçı ve konuşacaklarını düşünmeye başlamıştır :)
Devre arasına kadar bizim maçtaki penaltı pozisyonunu konuşacak. Devre arasından sonra bizim maç için hazırlık kampı yaptığını, penaltının öcünü alacağını söyler  :)

Beşiktaş Tarihi
Asıl aşık biziz mecnunun sadece adı var...
★★★

Çevrimdışı Orhan_

Sosa'yı izliyelim bakalım :)

Forma numarasına saygı gösterip 5'te taktılar :)

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Çevrimiçi underworld

Sosa hiç değişmemis gene bol bol tükürüp sümkuruyor.

Çevrimdışı Gökhan Kurt

Kucka bu mac atılır eli kolu hiç rahat durmuyor  :ok:

Çevrimdışı Orhan_

Çevrimiçi underworld

Çevrimiçi underworld

Ts nin hibriti çok parçalaniyor

Etiketler: