Iki mactir Gs'i cok iyi izlemeye calistim. Gorduklerim sunlar
Takim kalitesi artmis, zayif takimlarda artik takilmalari zor.
Fakat kadro derinligi hic yok. 0 Gomis, Belhanda, Sag bekleri, defans, orta sahalari. Bunlar kart cezalisi veya sakatlandigi zaman, takimin sistemi direk aksiyacaktir.
Gs takimi 55-60. dakkalara kadar tempo yapabiliyor. O dakkaya kadar en az 2 fark actilar actilar, acamazlarsa geri donusler olacak, puan kaybi yasayacaklardir. Yani bunlar gol yemeden kolay kolay mac bitiremez.( bilic donemimize benzetenler cok hakli bu konuda ) Ayriyeten benchten gelip oyuna etki edecek 1 tane adam gormuyorum.
Valla benim dusuncelerim bunlar. Cok fazla abartmamak lazim gsi. Ama gecen sene sampiyonluk yarisi basaksehirle olduysa bu sene gs ile olur diye dusunuyorum.
Aynen. Ayrica bir baskasinin da isaret ettigi gibi ilk haftalar rahat bir fikstur gelmis, haftaya Sivasspor'la maclari var yani direk dusmeye aday takimlarin 3'uyle maclarini yapip bitirecekler. Ardindan Antalya, Bursa, Konya maclari geliyor burada ak koyun kara koyun cikacak ortaya. Iyice sacma salak konusmaya basladilar daha ikinci haftadan. Goren iki macta 5 gol yiyip 0 puan aldigimizi sanacak. Kasimpasa sanssli bir beraberlik aldi hepsi o. Ayrica Kasimpasa ligin orta ustu takimlarindan, Antalya'yi da gectik ki bence ligin ilk 5'e aday takimlarindan. Dusme adayi rakiplere 3-4 sallayip artistleniyorlar Besiktas, Fenerbahce, Basaksehir, Trabzonspor'la maclari dizilmis devre sonuna dogru.
Bu arada sunu da soyleyeyim, ne Fener ne de GS dostumuz elbette fakat ikisi arasinda bence asil sinsi, sikeyi getiren, tescilli Fetocu futbolculari yuzunden gecmiste surekli desteklenen ve hakkimizi en cok yiyen GS'dir. Aynisi Fenerbahce icin de gecerli aslinda. Simdi Besiktas'a kendi baslarina gucleri yetecek halde olmadiklarindan FB'ye yanasmaya basladilar "ne guzeldi ya rekabet FB'yle" diye kekliyorlar. Halbuki sike davalarinda UEFA'ya iyice gaz verip Fener daha cok ceza alsin diye ugrasanlar yine GS'lilerdi. Arada goruyorum BJK sampiyon olacagina GS sampiyon olsun diyen Fenerliler de ondan bunlari yazdim. Biz sampiyon oluyorsak kimsenin onunu lobiyle ayak oyunuyla keserek sampiyon olmuyoruz, GS sikeyle, tesvikle, siyasetle (ozellikle FETO destegiyle) cok haksiz sampiyonluklar kazandi unutulmamali.
Su anda GS cirkefleri son kursunlarini atmis durumda, ondan her turlu rezillik beklenir. Zaten hallerini bildiklerinden gene zarar girip surdurelemeyecek transferler yapip UEFA'yla FFP gorusmelerine ondan sonra basladilar. Herkes uyanik olsun. Bu sene GS sampiyon olamazsa (ki en buyuk aday biziz normal sartlarda) GS'nin helvasini yiyecegiz ona gore hareket etsin herkes.