Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6377619 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Efe

şu an giriş kapısı olarak kullanılan yerden gireceksin anıl :D müze girişinden stada geçiş olmaz oralar kapalı öyle bir geçiş yok en azından projede yoktu orası staddan bağımsız bölüm maç günleri belkide açmayacaklar o kapıyı kimbilir @anilt

müzeye kimseyi sokmazlar anca ziyaret saatlerinde girilebilir bence  :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı murat_

Çevrimdışı ahmet türker

Çevrimdışı Alparslan

İşlerimin yoğunluğundan dolayı bayağıdır bakamıyordum. Ama uzaktanda olsa sürekli takip ediyorum. Stadın artık bitmeye yaklaşması harika. Açıkcası stadın ağustosta açılması elbetteki temennimiz ama açılmasa bile önemli değil bence. Bu zamanlar bir daha gelmeyecek. Stadın yapılışına canlı şahit olmak harika bir duygu gerçekten.
Bu arada Sevgili Efe bir mobil aplikasyon çıkarsa stad takibi diye hemen kurardım telefonuma:) Gerçekten harika iş çıkartıyor. Çoğu zaman yoğun işlerimin arasında onu takip etmek bile yetiyor. Özel olarak ödüllendirilmeli bence:)

Çevrimdışı ZEKI

sarı prekast vinci niye öyle havada kalmış soğuktan biyeri tutulucak gibime geliyo ana yüreği işte
ana yuregi  :alala: :alala: baba yuregi olmasin serkan

Çevrimdışı Serkan7738

ana yuregi  :alala: :alala: baba yuregi olmasin serkan

@ZEKI Hocam daha şevkatli olsun diye öyle dedim  :iblush:

Çevrimdışı ZEKI

Çevrimdışı Efe

İşlerimin yoğunluğundan dolayı bayağıdır bakamıyordum. Ama uzaktanda olsa sürekli takip ediyorum. Stadın artık bitmeye yaklaşması harika. Açıkcası stadın ağustosta açılması elbetteki temennimiz ama açılmasa bile önemli değil bence. Bu zamanlar bir daha gelmeyecek. Stadın yapılışına canlı şahit olmak harika bir duygu gerçekten.
Bu arada Sevgili Efe bir mobil aplikasyon çıkarsa stad takibi diye hemen kurardım telefonuma:) Gerçekten harika iş çıkartıyor. Çoğu zaman yoğun işlerimin arasında onu takip etmek bile yetiyor. Özel olarak ödüllendirilmeli bence:)
:halay:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı poyraz11

Sabır sabır sabır.Çok özledik be abi :s20:

Çevrimdışı Yalçın

Bu forumdan ses getirecek bir pankart çıkarmak farz oldu.. Hislerimizi sevgimizi anlatan damar bir pankart olmalı..
"Herkesi bir defa, bazılarını her zaman aldatabilirsiniz. Ama herkesi her zaman aldatamazsınız."

Suleyman Seba

Çevrimdışı Alparslan

Bu arada stad ağustosta açılsa bile büyük ihtimalle tam olarak bitmeyecek. 2016 yı bulur tam olarak herşeyin  bitmesi. Sadece maç oynanabilir hale gelebilir gibi görünüyor. Stadium vision gibi teknolojilerin tam olarak bitmesi baya zaman alacak gibi görünüyor. İnce işler çok sürecek gibi sanki.
Bu arada çatının tasarımıyla ilgili herhangi bir bilgi henüz yok sanırım. Üst kaplama tasarım olarak nasıl görünecek hala bilmiyoruz galiba. Umarım biraz farklı olur. Bu stad çok özel ve bu yönüylede özel olur inşallah.

Çevrimdışı Efe

Bu arada stad ağustosta açılsa bile büyük ihtimalle tam olarak bitmeyecek. 2016 yı bulur tam olarak herşeyin  bitmesi. Sadece maç oynanabilir hale gelebilir gibi görünüyor. Stadium vision gibi teknolojilerin tam olarak bitmesi baya zaman alacak gibi görünüyor. İnce işler çok sürecek gibi sanki.
Bu arada çatının tasarımıyla ilgili herhangi bir bilgi henüz yok sanırım. Üst kaplama tasarım olarak nasıl görünecek hala bilmiyoruz galiba. Umarım biraz farklı olur. Bu stad çok özel ve bu yönüylede özel olur inşallah.

saha koltuklar localarında içi bitsin bitti stad diğer işlemler sonra yapılır yavaş yavaş :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alparslan

saha koltuklar localarında içi bitsin bitti stad diğer işlemler sonra yapılır yavaş yavaş :)

Efe benim korkum o değil aslında. Stad açılınca tt arena gibi diğer işleri ağırdan almasınlar. Para yok zaten deyip eksik kalmasın. Bir de avrupa maçları için uefanın istediği şartlarında yetişmiş olması gerekiyor. Sadece maç oynanabilir durumda olması yetmeyebilir. Türkiye'de oynarsın ama şampiyonlar ligi organizasyonlarda Uefa herşeyi eksiksiz ister.

Çevrimdışı Efe

Efe benim korkum o değil aslında. Stad açılınca tt arena gibi diğer işleri ağırdan almasınlar. Para yok zaten deyip eksik kalmasın. Bir de avrupa maçları için uefanın istediği şartlarında yetişmiş olması gerekiyor. Sadece maç oynanabilir durumda olması yetmeyebilir. Türkiye'de oynarsın ama şampiyonlar ligi organizasyonlarda Uefa herşeyi eksiksiz ister.

yok kalmaz bizdeki işleri fikret başkan yaptırıyor adamların aklını alır :D uefa tt arenaya izin verdiyse bize hayli hayli verir :icool:
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı Alparslan

yok kalmaz bizdeki işleri fikret başkan yaptırıyor adamların aklını alır :D

Bu konuda sana katılıyorum:) Artık yakındır skorboard 360 mı olacak, akustik nasıl olacak tartışmaları başlar:))) Kaba bitince saracak birşey lazım. Obitaş çiçekler kavgasıda biteceğine göre
saracak birşeyler lazım bize:))))

Çevrimdışı Efe

Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı aşığımsana

küfekilerin sprey ile boyanması korkusu herkeste var. önlem olmazsa illa ki olacaktır. kendi taraftarımız bile yapar yani beklerim. ancak konya'da stad girişinden önce güvenlik bariyerleri var. orada arama yapılıyor ve girişte bir arama daha yapılıyor maç günleri bu barikatlar bu konuda yardımcı olabilir ancak diğer günlerde buraya insanlar gelecektir ve zarar vermek isteyenler olacaktır yönetimin buna bariyer tarzı önlemler alarak önlemesi gerekir.
Ömrümsün Beşiktaş!

Çevrimdışı Anıl

şu an giriş kapısı olarak kullanılan yerden gireceksin anıl :D müze girişinden stada geçiş olmaz oralar kapalı öyle bir geçiş yok en azından projede yoktu orası staddan bağımsız bölüm maç günleri belkide açmayacaklar o kapıyı kimbilir @anilt
Şuan giriş kapısı neresi @Necmi abi :D Eski açık-kapalı köşesi mi ? Oradaki merdivenlerden iki kule arasındaki düz alana çıkıp oradan mi giricez ?

Çevrimdışı Anıl

:halay:
Dakikalarca Kapalı üstten boğazı ve stadı izledin @Efe abi daha ne ödülü :D

Çevrimdışı Necmi

Şuan giriş kapısı neresi @Necmi abi :D Eski açık-kapalı köşesi mi ? Oradaki merdivenlerden iki kule arasındaki düz alana çıkıp oradan mi giricez ?
evet ordan giriş olacak ordan üst kat tribüne çıkan merdivende var

Çevrimdışı Serkan7738

Umarım sabah yine prekast tırlarıyla gün başlamaz gına geldi artık koyacak yer kalmadı bi 10 gün prekast gelmese de eldekiler yerleşse

Çevrimdışı Anıl

evet ordan giriş olacak ordan üst kat tribüne çıkan merdivende var
Tam olarak 2. resim heralde :tabe: @Necmi Yasaklı Link.Yasaklı Link.com/vodafone-arena-maket-resimleri/[/url]

Çevrimdışı Efe

yarın yeni açıkta 1 testere kiriş iskelesi yatırılmasını dileyerek iyi geceler diyelim :D
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı karka93

Yasaklı Link.com/wp-content/uploads/2015/01/vodafone-arena-24.01.2015-023.jpg

arkadaşlar konuşuldu mu bilmiyorum ama şu resimdeki sütunlarda bir çatlak mı var tedirgin oldum bu görüntünün sebebi nedir