Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375795 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı TØLGA

çatı 5-6 ay olmaz @anilt prekast bitip tam olarak herkes çıktıktan sonra başlanlsa 2.5 ay sürüyor yapım 1 ayda kedi yolları ve atkılar sürüyor ama atkıları yeni açıktan başlatıp numaralı ve kapalıya getirdikten sonra saha işleri başlayabilir vinç eski açıkta işine devam ederken sahanın yeni açık tarafında saha işleri yürüyebilir hepsi bağlantılı :)
abi bu kedi yolları ne işe yarar bir anlamadim onu  :iblush:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Factatum

Toplam 7 testere kaldi kalibi yatirilmadik iyi gidiyorlar hafta ici cok onem kazandi aynen bu sekilde devam

O halde, ilk kaba inşaat bitiş tahminin tutmuş olacak sanırım.  :claps: Yanılıyor muyum?

Çevrimdışı Anıl

çatı 5-6 ay olmaz @anilt prekast bitip tam olarak herkes çıktıktan sonra başlanlsa 2.5 ay sürüyor yapım 1 ayda kedi yolları ve atkılar sürüyor ama atkıları yeni açıktan başlatıp numaralı ve kapalıya getirdikten sonra saha işleri başlayabilir vinç eski açıkta işine devam ederken sahanın yeni açık tarafında saha işleri yürüyebilir hepsi bağlantılı :)
Temmuza kadar çatıyla ilgili herşey bitecek gibi duruyor @Efe abi. Haziran başında da saha çalışmaları başlada Eylül ayı içinde geçeriz stada :ok:

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Bu Kedi yolu ne oluyor bilen Beri gelsin :D @Efe abi
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

ysariusta

• Ziyaretçi

@anilt , İzledin mi Lansmanı bu arada???? Tekrar tekrar Baktım , Vip Locaya , Müzeye giriş kesinlikle o duvarın olduğu yerden olacak , Hatta Aynı şekilde yine kapı var o kapıdan giriş :iscrewy: Müze giriş kapısı aynı şekilde korunmuş ve Giriş oraya verilmiş...
Localara giriş her yerden var. Otoparktan özellikle. Ayrıca stadın 3 tribününde loca var. Adamlar oradan giriş yürüyecekler mi? Araçla giriecekler asansör bölümünden localarına girecekler. O girişler zaten planlarda vardır.
@anilt bu adamlar zülcelalin yer yüzündeki yansıması değil ya. Öyle girerken görünmeyecem dertleri olmaz sanırım. O kadar param olsa loca alır anlatırdım.  :evillol: Duvarın oradaki kapıdan restorant girişi var. Eski açıktaki locaların girişi oradan olabilir.

Oradaki duvarın yıkılması yapılması işi için daha yetkin adamlar lazım olabilir. Restorasyon işlerinde her taş tek tek numaralandırılıyor. Detaylı işler yani. İki firmadan biri olacağını sanmıyorum. Restorasyon konusunda yetkin birileri yapacaktır.

Çevrimdışı Efe

abi bu kedi yolları ne işe yarar bir anlamadim onu  :iblush:

çatıda belirli yerlere ulaşmak için zannedersem çabucak monte ediliyorlar ama tam ne görevi var bilmiyorum tam açıklamada bulamadım açıkçası çok önemli bi görevi yok onların :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Çevrimdışı ONUR KOLCU

Temmuza kadar çatıyla ilgili herşey bitecek gibi duruyor @Efe abi. Haziran başında da saha çalışmaları başlada Eylül ayı içinde geçeriz stada :ok:

anılcım benim güzel kardeşim neden hep bi geç tarih vermek istiyorsunuz :)

Agustos de cık işin içinden ben eylül dedim demek mi mesele

yani düz mantık olarak düşününce buraya kadar gelmiş inşaat . şartlar ne olursa olsun ilk maç VodafoneArena da oynanır yönetim - taraftar kimsenin tahammulu kalmaz diye düşünüyorum ve öylede olacak diyorum..

Sen akıllı ve güzel bi genç kardeşimsin :)

Çevrimdışı Serkan7738

Çevrimdışı Türkay

çatıda belirli yerlere ulaşmak için zannedersem çabucak monte ediliyorlar ama tam ne görevi var bilmiyorum tam açıklamada bulamadım açıkçası çok önemli bi görevi yok onların :)

Onlar kabloları mekanik elektronik zımbırtıları taşıyor kötü görüntü olmasın üzerlerinde iş yapılırken de yerleri belli olsun falan diye ama ben de tam bilmiyorum.
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

Çevrimdışı Türkay

@Türkay guzel yakaladin belki de oraya aydinlatma ile ilgili calisma yapilacaktir.. Sarı ısıklandirmada olabilir ama ben beyaz aydinlatmayi daha cok seviyorum

Bence de beyaz boğaza karşı çok hoş olur.

Çevrimdışı Deniz

Arkadaşlar konusu belki geçmiştir, Küfeki kaplanan kolondan iskeleler kaldırılmış devam etmeyecekmi?
Edecektir ama iskelelerin neden kaldırıldığını biz de bilmiyoruz..
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı ZEKI

Butun catiyi boydan boya dolasan, herhangi bir sikintida rahatlikla mudahalede bulunmayi saglayan bir yoldur. Hatta İngilterede (dublin veya edinburg) stadlardan birinde kedi yolu ile tursitlerin sehri 360 derece izlemelerine imkan veriyordu. Bizde de yapilabilir mi bogaz manzarasi harika olabilirdi...

Çevrimdışı Anıl

Localara giriş her yerden var. Otoparktan özellikle. Ayrıca stadın 3 tribününde loca var. Adamlar oradan giriş yürüyecekler mi? Araçla giriecekler asansör bölümünden localarına girecekler. O girişler zaten planlarda vardır.
@anilt bu adamlar zülcelalin yer yüzündeki yansıması değil ya. Öyle girerken görünmeyecem dertleri olmaz sanırım. O kadar param olsa loca alır anlatırdım.  :evillol: Duvarın oradaki kapıdan restorant girişi var. Eski açıktaki locaların girişi oradan olabilir.

Oradaki duvarın yıkılması yapılması işi için daha yetkin adamlar lazım olabilir. Restorasyon işlerinde her taş tek tek numaralandırılıyor. Detaylı işler yani. İki firmadan biri olacağını sanmıyorum. Restorasyon konusunda yetkin birileri yapacaktır.
@Yunus abi ben görünmek istemezler demedim. Sonuçta o bölge herkese açık olacak. Eskiden de maç öncesi orada toplaşmalar olurdu. Loca alan adam da sonuçta konforu, ayrıcalıkları için alıyor. Bence loca girişlerinin tamamının otoparktan olacağını düşünüyorum. Otoparktan direk yeni açıktaki lounge katına çıkarlar. Oradan da koridorlardan geçerek eski açık loca bölümüne geçerler aynı şekilde 1903 tribünü de öyle. Bence böyle olur loca girişleri :)

Çevrimdışı Serkan7738

Bu aralar kayıplardasın @Serkan7738  :alala:

evet bu forum artık çok değişti insanlar hiç eskisi gibi değil bende kendimi uzak tutmaya çalışıyorum sadece resimlere bakıyoruasdfas şaka şaka seviyom sizi çok yoğun çalışıyorum şuan bile işteyim sabah 9 da çıkıcam @Deniz

Çevrimdışı Türkay

numaralı hafriyatı bittimi

Hafriyat ve numaralı. İkisi yan yana gelince kabus resmen  :lol:

Çevrimdışı Deniz

evet bu forum artık çok değişti insanlar hiç eskisi gibi değil bende kendimi uzak tutmaya çalışıyorum sadece resimlere bakıyoruasdfas şaka şaka seviyom sizi çok yoğun çalışıyorum şuan bile işteyim sabah 9 da çıkıcam @Deniz
Asıl şimdi forumda takılmalısın zaman nasıl geçecek yoksa  :icool:

ysariusta

• Ziyaretçi

@Yunus abi ben görünmek istemezler demedim. Sonuçta o bölge herkese açık olacak. Eskiden de maç öncesi orada toplaşmalar olurdu. Loca alan adam da sonuçta konforu, ayrıcalıkları için alıyor. Bence loca girişlerinin tamamının otoparktan olacağını düşünüyorum. Otoparktan direk yeni açıktaki lounge katına çıkarlar. Oradan da koridorlardan geçerek eski açık loca bölümüne geçerler aynı şekilde 1903 tribünü de öyle. Bence böyle olur loca girişleri :)
Orada Gaziler Büfe olmayacak. Yani artık bir toplaşma alanı olmayacak. O restourantta bir porsiyon yemekle ben bir hafta yemek pişiririm evde. Kalabalık arka tarafta olacak.

Çevrimdışı Serkan7738

Asıl şimdi forumda takılmalısın zaman nasıl geçecek yoksa  :icool:

ondan geldim zaten muhabbet cafe linkini bulamadım çok pis geyik yapasım var ayrıca neden kedi anlatsanıza biraz  :evillol:

Çevrimdışı ZEKI

Orada Gaziler Büfe olmayacak. Yani artık bir toplaşma alanı olmayacak. O restourantta bir porsiyon yemekle ben bir hafta yemek pişiririm evde. Kalabalık arka tarafta olacak.
Zaten yurume yollari vs gorunce dedigin gibi arka alan toplanma alani olacak gibi duruyor. Veya dolmabahce camiinin yanindaki beltas kafeler stad ile birlikte aliskanliklarimizda degisecek gibi. Ama o agalikli yoldan stada yurumek onu asla degistiremeyecekler.

Çevrimdışı Anıl

anılcım benim güzel kardeşim neden hep bi geç tarih vermek istiyorsunuz :)

Agustos de cık işin içinden ben eylül dedim demek mi mesele

yani düz mantık olarak düşününce buraya kadar gelmiş inşaat . şartlar ne olursa olsun ilk maç VodafoneArena da oynanır yönetim - taraftar kimsenin tahammulu kalmaz diye düşünüyorum ve öylede olacak diyorum..

Sen akıllı ve güzel bi genç kardeşimsin :)
Ne alakası var Onur abi. Ben Eylül-Ekim dedim diye Ağustos'ta açılırsa üzülücek miyim sanki. Keşke Haziran'da bitse. Sadece gerçekçi tahmin yapmaya çalışıyorum :)

Çevrimdışı Serkan7738

Hafriyat ve numaralı. İkisi yan yana gelince kabus resmen  :lol:
fore kazıkla 3 leyebilirim @Türkay cım  :evillol:

Çevrimdışı Anıl

Boşver be abi bize ne locaya nereden girecekleri, daha ben 120. bloğa nasıl giricem onu öğrenemedim :D

Çevrimdışı Sedat_BJK

Bir Sevdaysa Hayatı Anlamlı Kılan,
Daha Sesli Söyle BEŞİKTAŞ ULAN!!!