Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 13 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6375775 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı ozan062

ihsan coskunun gorevden alındıgı haberi geldi bana...ilginc gayette mantıklı bayadır piyasada yok...mekanik islerini verdiğimiz firmanın sıkıntılı oldugunu yani isletmenin cok yeni oldugunu soyleyenler oldu... ben bilmiyorum size soruyorum varmı boyle birseyler?
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

Çevrimdışı Türkay

Yeni açık tarafında Kufeki kaplama olmayacak o yüzden sıkıntı yok :bandit:

Vardır abi niye olmasın?  :alala:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Hepsi küfeki kaplanacak.
Yeni açık tarafında Kufeki olmayacak diye hatırlıyorum , Yanlış hatırlıyor olabilirim :iscrewy: Ama olsada Olmasada Duvarlara Spreyle Zarar verebilirler , Önlem Şart :money: :money:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Anıl

mayis ayi icinde cati kalktimi 1 ay icinde kedi yollari atkilar takilir cok onemli degil onlar haziran ayi icinde sahaya baslasinlar bu is tamamdir
Çatı oldu 5-6 ay :D

Çevrimdışı TØLGA

Yeni açık tarafında Kufeki kaplama olmayacak o yüzden sıkıntı yok :bandit:
trolleme milleti  :evillol: :evillol:
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

ihsan coskunun gorevden alındıgı haberi geldi bana...ilginc gayette mantıklı bayadır piyasada yok...mekanik islerini verdiğimiz firmanın sıkıntılı oldugunu yani isletmenin cok yeni oldugunu soyleyenler oldu... ben bilmiyorum size soruyorum varmı boyle birseyler?
Günaydınlar @ozan062 abi , 2,5 Ay oldu :D
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 21:34:18 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Deniz

Öyle birşey yok bütün stad küfeki kaplanacak.İhalede de zaten Vodafone arena diyor tribün falan demiyor zaten makette de görsellerde de belli.
"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

trolleme milleti  :evillol: :evillol:
Geçmiş olsun :evillol: Ama cidden Olmayacak diye hatırlıyorum ben :alala: kusura bakmayın beyler Otoparkla karıştırdım galiba :alala: Otoparkta kaplama olmayacak.

Çevrimdışı TØLGA

Geçmiş olsun :evillol: Ama cidden Olmayacak diye hatırlıyorum ben :alala:
mantık olarak yanlıs zaten her tarafa yap oraya yapma paralarımı yetmemiş derler adama   :eyes
Böyle bir aşk yok
beşiktAŞK

Çevrimdışı Anıl

Çevrimdışı ozan062

Günaydınlar @ozan062 abi , 2,5 Ay oldu görevine Son verileli :D

ciddimisin cok sasırdım:D vallahi suan soklardayım:D
*ŞENOL GÜNEŞ= En Büyük Güneş Bizim Güneş

Transferler için eleştirim:

Kararsızlık ve gecikme, başarısızlığın sebebidir.GOETHE
MisalGomezde herkesin kararlılığı sonuç getirdi

ysariusta

• Ziyaretçi

Yeni açık tarafında Kufeki olmayacak diye hatırlıyorum , Yanlış hatırlıyor olabilirim :iscrewy: Ama olsada Olmasada Duvarlara Spreyle Zarar verebilirler , Önlem Şart :money: :money:
Muhtemelen, otopark tarafındaki kolonlara küfenki kaplanmayacak denmişti. Yuvarlak olanlara yani. O nedenle dikkatli dökülüyor diye konuşuldu. Gene sapla samanı birbirine karıştırıp kesin bilgiymiş gibi ortaya attın.  :akuma:

Muhtemelen, otopark tarafındaki kolonlara küfenki kaplanmayacak denmişti. Yuvarlak olanlara yani. O nedenle dikkatli dökülüyor diye konuşuldu. Gene sapla samanı birbirine karıştırıp kesin bilgiymiş gibi ortaya attın.  :akuma:
Düzeltme yaptım Abi Kusura bakma :by2: :by2: Bu Arada Seni kırdıysam özür dilerim abi @Yunus Bı sefer Harbiden Fena karıştırdım :bawling: :bawling:
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 21:38:28 Yunus Emre Dökmeci ]

Tamam vurmayın Beyler :evillol: :bawling: Otoparkla karıştırdım :iscrewy:

Çevrimdışı umit

Arkadaslar eski acik muzedeki kolonlin kaplamasina ornek buldum. Resim bziim kufeki isini yapan barshan firmasinin sitesinden.

Çevrimdışı Türkay

Arkadaslar eski acik muzedeki kolonlin kaplamasina ornek buldum. Resim bziim kufeki isini yapan barshan firmasinin sitesinden.

Bizim de üst tarafta böyle led olur belki. Gerçi siyah led yok ama ışık falan hoş olur aslında  :bandit:
Sevdalı yüreklerde Beyaz sürgünler

ysariusta

• Ziyaretçi

Düzeltme yaptım Abi Kusura bakma :by2: :by2: Bu Arada Seni kırdıysam özür dilerim abi @Yunus
Mesele senle bitse iyi. O konuyu geçelim. Zaten hala doğru mu değil mi diye düşünüyorum.

Çevrimdışı BRK

keske butun stadi yapsalar

Otopark ne olacak peki :bawling:
@anilt , İzledin mi Lansmanı bu arada???? Tekrar tekrar Baktım , Vip Locaya , Müzeye giriş kesinlikle o duvarın olduğu yerden olacak , Hatta Aynı şekilde yine kapı var o kapıdan giriş :iscrewy: Müze giriş kapısı aynı şekilde korunmuş ve Giriş oraya verilmiş...
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 21:57:11 Yunus Emre Dökmeci ]

Çevrimdışı Anıl

@anilt , İzledin mi Lansmanı bu arada???? Tekrar tekrar Baktım , Vip Locaya , Müzeye ve Restorana giriş kesinlikle o duvarın olduğu yerden olacak , Hatta Aynı şekilde yine kapı var o kapıdan giriş :iscrewy: Müze giriş kapısı aynı şekilde korunmuş ve Giriş oraya verilmiş...
Lansmanı biliyorum da loca sahiplerinin herkesin gözünün önünde olan bir kapıdan girmesine ihtimal vermiyorum. Orası müzeye giriş olur yine büyük ihtimalle

Lansmanı biliyorum da loca sahiplerinin herkesin gözünün önünde olan bir kapıdan girmesine ihtimal vermiyorum. Orası müzeye giriş olur yine büyük ihtimalle
Da bence O kapıdan taraftarı sokmazlar eğer Vip Locanın girişi lansmandaki gibi o kapıdansa eger :tabe: Ama İnşaata bakınca bile orası Localara denk geliyor , Eğer Girişi o kapıdan vermezlerse nereden verecekler ki :alala: Kafamı karıştırdın şimdi @anilt

Çevrimdışı Efe

Çatı oldu 5-6 ay :D

çatı 5-6 ay olmaz @anilt prekast bitip tam olarak herkes çıktıktan sonra başlanlsa 2.5 ay sürüyor yapım 1 ayda kedi yolları ve atkılar sürüyor ama atkıları yeni açıktan başlatıp numaralı ve kapalıya getirdikten sonra saha işleri başlayabilir vinç eski açıkta işine devam ederken sahanın yeni açık tarafında saha işleri yürüyebilir hepsi bağlantılı :)
Şampiyon Beşiktaş JK

Arkadaşlar konusu belki geçmiştir, Küfeki kaplanan kolondan iskeleler kaldırılmış devam etmeyecekmi?

Çevrimdışı ZEKI

Bizim de üst tarafta böyle led olur belki. Gerçi siyah led yok ama ışık falan hoş olur aslında  :bandit:
@Türkay guzel yakaladin belki de oraya aydinlatma ile ilgili calisma yapilacaktir.. Sarı ısıklandirmada olabilir ama ben beyaz aydinlatmayi daha cok seviyorum