Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)
Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Beşiktaş Forum|Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi) Konumuza bu başlık altından devam edebilirsiniz. 1360 sayfaya ulaşan Arşiv niteliğindeki diğer konumuzu (1) incelemek isterseniz;

0 Üye ve 14 Ziyaretçi konuyu incelemekte.

Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)  [Okunma sayısı 6374932 defa] Vodafone Arena Stadyum Projesi 3 (Şeref Bey Stadyum Projesi)

Çevrimdışı Yunus Emre Dökmeci

Çatının havaya kalkmaya hazır hale gelmesi 2.5 ay, havaya kalkması 10 gün. Kaplaması da 1-1,5 ay :ok:
Benim Hesabıma göre Çatı 3,5 Ayda , Senin hesabına göre 4,5 Ay da bitiyor @anilt
Neyse önemli değil , 3,5 aydada bitse 4,5 Ayda da bitse Ağustosa Yetişiyor önemli olan o :ok:
Kopar Kıyamet Çöker Karanlık
Allah Bizi Affetmez Çok Günah Aldık
Sevenler Ayrılmaz Biz Bir Plan Yaptık
Tüm çArşı Cehenneme Kombine Aldık

Çevrimdışı Mehmet92

Konu dışı nacizane bi ricam var yönetim kurulundan,bu emojileri kaldırabilmeniz mümkünse çok güzel olur.Forum forum olmaktan çok kalabalık kızlı whatsapp grubuna döndü.

Çevrimdışı zbrnsky

Koltuk dizaynı hakkında bilgisi olan var mı? Tek renk mi olacak?

Çevrimiçi Necmi

Konu dışı nacizane bi ricam var yönetim kurulundan,bu emojileri kaldırabilmeniz mümkünse çok güzel olur.Forum forum olmaktan çok kalabalık kızlı whatsapp grubuna döndü.
bazen bir gif bir çok duyguyu ifade ediyor yada bir tartışmayı önlüyor kaldıki kaldırırsak vururlar bizi bunun yerine gereksiz kullanılmaması iyi olur

Çevrimdışı Anıl

Benim Hesabıma göre Çatı 3,5 Ayda , Senin hesabına göre 4,5 Ay da bitiyor @anilt
Neyse önemli değil , 3,5 aydada bitse 4,5 Ayda da bitse Ağustosa Yetişiyor önemli olan o :ok:
Keşke 3.5 ayda bitse ama kaplaması dahil bitme süresi 4-5 ay :) Tabi kaplamadan önce kedi yolları falan yapılacak onları hesaba katmıyoruz ne kadar da yapılır onlar @Efe abi :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

Yasaklı Link[/member] @aktar_ismail @ZEKI hocam ismini sayfamadıkları foto çekenlere Teşekkürler...

Çevrimdışı ALI RIZA

2 Firma için artık kelimler söylemeyelim gitmelerine az kaldı diyebilir... Tartışmaya da gerek yok...  :ok:

Çevrimdışı Balasagun

Artık dışarıdan çekilen fotoğraflar yetersiz gelmeye başladı. Aman Allah'ım bugünleri de mi görecektik :D

Çevrimdışı quentine83

çatı -koltuk- ince işçilik konuşalım beyler bayanlar...ince işçilikte nerdeyiz ona bakalım artık.bazen foto geliyor ama gelen foto sadece o bölüme ait .daha ne kadar var ve nerelere hiç el değmedi bilmiyoruz.bunları tartışalım...
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ZEKI

Bazi seyleri ne kadar gereksiz yere tartistigimizi su kufeki kaplamasiyla ortaya cikmistir. Hani nerde sutunlardaki beton puruzleri vs ? Kaplama ile hepsi gitti. O yuzden bosverin bazi seyleri arkaya donup baktigimizda bir cok seyin gereksiz oldugunu goreceksiniz. İnsaatimiza emek veren tum firmalara tesekkur ederiz birer plaketleirni asariz, okudukca güler geceriz.

Benim En Çok kafama TaKılan konu Tarihi kulelerin Restorasyonu ve Ortadaki Duvarın yıkılıp yeniden yapılması !! Bilindigi gibi O Duvar yıkılıp yeniden yapılacak , Peki ne zaman Başlanacak Bu duvarın Yıkılıp yeniden yapılmasına :alala: :alala:
Bu Konu Çok önemli Çunku Eski açıktaki Localara ve Restoran'a giriş Bu Duvarın olduğu yerden olacak yani eski adıyla Muze giriş kapısından , Yeni haliyle Localara ve Restorana giriş olacak :iscrewy: Birde Bu duvarın Yıkılıp yapılması işlemi Çiçeklere mi ait :alala: @Efe Abi @Necmi abi

Çevrimdışı Anıl

çatı -koltuk- ince işçilik konuşalım beyler bayanlar...ince işçilikte nerdeyiz ona bakalım artık.bazen foto geliyor ama gelen foto sadece o bölüme ait .daha ne kadar var ve nerelere hiç el değmedi bilmiyoruz.bunları tartışalım...
El değmeyen yer yok sanırım, son zamanlarda içeri girenler daha iyi bilir ancak Numaralı loca katları bile başladıysa diğer yerler de yapılıyodur. Eski açıkta loca panelleri monte edildi. Bence ince işlerde sıkıntı olmaz stad açılana kadar rahat biter hepsi :)

Çevrimdışı Anıl

Benim En Çok kafama TaKılan konu Tarihi kulelerin Restorasyonu ve Ortadaki Duvarın yıkılıp yeniden yapılması .. Bilindigi gibi O Duvar yıkılıp yeniden yapılacak , Peki ne zaman Başlanacak Bu duvarın Yıkılıp yeniden yapılmasına :alala: :alala:
Bu Konu Çok önemli Çunku Eski açıktaki Localara ve Restoran'a giriş Bu Duvarın olduğu yerden olacak yani eski adıyla Muze giriş kapısından , Yeni haliyle Localara ve Restorana giriş olacak :iscrewy: Birde Bu duvarın Yıkılıp yapılması işlemi Çiçeklere mi ait :alala: @Efe Abi @Necmi abi
Bildiğim kadarıyla kaba bittikten sonra yapılacaktı sonlara doğru yani. Ama eski açık localara ve restoranlara girişin oradan olmayacağını düşünüyorum :alala:

Çevrimdışı ALI RIZA

@ZEKI hocam aynen güzel duruyor ama çok sarımtrak gibi desenli değil bir kaç tane yanyana montaj hali bakmak lazım görüntüsü için  :alala:

Bildiğim kadarıyla kaba bittikten sonra yapılacaktı sonlara doğru yani. Ama eski açık localara ve restoranlara girişin oradan olmayacağını düşünüyorum :alala:
Vodafone Arena Lansman ve Tanıtım Videolarına Göre Restoran Bekleme salonu ve Localara giriş Buradan olacak :iscrewy: @anilt

Evet Lansmanı tekrar izledim , Muze kapısının olduğu yerde , Yine kapı var Localara ve Restorana giriş Kesinlikle bu kapıdan olacak :ok: @anilt Hatta Vip Loca ve Muze ye girişte bu kapıdan olacak :ok:
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 20:34:15 Yunus Emre Dökmeci ]

ysariusta

• Ziyaretçi

o kadar reklam yapmışsın @ZEKI abi, yan yanaydık aynı şeyleri çektik. Tabi bazı yerlere eğilemedin onları paylaşırım nolcak  :kop: :kop:

Çevrimdışı quentine83

@ZEKI hocam aynen güzel duruyor ama çok sarımtrak gibi desenli değil bir kaç tane yanyana montaj hali bakmak lazım görüntüsü için  :alala:
sarımtrak olması beni de inceden biraz rahatsız etmedi değil açıkçası.renk olarak daha koyu bi renk seçilebilir miydi bilmiyorum.ama biraz daha yapılsın öyle yorum yapalım.hemen ön yargılı olmayalım.
İsmet Yarkın ONUR

Çevrimdışı ZEKI

o kadar reklam yapmışsın @ZEKI abi, yan yanaydık aynı şeyleri çektik. Tabi bazı yerlere eğilemedin onları paylaşırım nolcak  :kop: :kop:

Daha genc daha fit egileceksin tabiki
bu arada harika acilar @Yunus

Çevrimdışı ALI RIZA

@Yunus Abi merhaba diyelim teşekkür edelim süper  :ok:

ysariusta

• Ziyaretçi

Paylaşmayınca fotoğraf çekmenin anlamı da yok zaten. Yanılıyor muyum Yasaklı Link[/member]

Çevrimdışı Deniz

"Beşiktaş için birşey yapmak istiyorsanız kimsenin adamı olmayın!"-Süleyman Seba

Çevrimdışı cagdas44

@ZEKI hocam @Yunus abi toprağım @Mehmet elinize sağlık güzel kareler gördük sayenizde

@ALI RIZA renk olarak şimdilik ne desek yalan olur gibi ama ben bu boşluksuz hali sevdim tek parça bir yapı gibi duruyor

Çevrimdışı Efe

Keşke 3.5 ayda bitse ama kaplaması dahil bitme süresi 4-5 ay :) Tabi kaplamadan önce kedi yolları falan yapılacak onları hesaba katmıyoruz ne kadar da yapılır onlar @Efe abi :alala:
mayis ayi icinde cati kalktimi 1 ay icinde kedi yollari atkilar takilir cok onemli degil onlar haziran ayi icinde sahaya baslasinlar bu is tamamdir
Şampiyon Beşiktaş JK

ysariusta

• Ziyaretçi

eyvallah @ALI RIZA @ZEKI abi teşekkürler. şu çift olanı sileyim bari. Yan duranları bi düzeltirmisin Ali Rıza.
Not: sayfaya girince "Merhaba Ziyaretçi" yazıyormuş ilk defa gördüm. Başka bir şey mi bulsak.
[ Son Düzenleme: 24 Ocak 2015, 20:53:03 ALI RIZA ]